Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, squeez48 είπε

Η οπτική ίνα είναι optical αλλιώς απλά δεν θα δέχεται ... (ή έχει χαλάσει ...🙄)

Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις και πως σχετιζεται με το μηνυμα που εκανες quote.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, haHa είπε

To aux ειναι για αναλογικες εισοδους συνηθως. Λογικα, η οπτικη ινα σαν εισοδος θα ονομαζεται dvd στο home cinema.

Δες πρωτα απο πισω η τηλεοραση τι εξοδο εχει, λογικα θα εχει οπτικη ινα.

Εχε ομως υποψη σου οτι πολλες τηλεορασεις δεν στελνουν 5.1 στην εξοδο της οπτικης ινας. Πρεπει να ψαξεις συγκεκριμενα για την δικια σου τηλεοραση.

... το quote αναφέρεται στο bold κομμάτι 😉 ( που νομίζω πως είναι λαθος).

Ακόμα και σε ένα παλιό home cinema που είχα αγοράσει το 2010 έτοιμο από Κωτσόβολο, η οπτική ίνα ήταν optical (dvd είναι απλώς άλλη επιλογή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, squeez48 είπε

... το quote αναφέρεται στο bold κομμάτι 😉 ( που νομίζω πως είναι λαθος).

Ακόμα και σε ένα παλιό home cinema που είχα αγοράσει το 2010 έτοιμο από Κωτσόβολο, η οπτική ίνα ήταν optical (dvd είναι απλώς άλλη επιλογή)

Ειναι αναλογως το home cinema/ενισχυτη. Ο φιλος ειπε οτι το δικο του εχει 3 επιλογες:

5 ώρες πριν, Secret είπε

το remote το βρήκα, επιλογή για είσοδο οπτικής ίνας δεν βρήκα κάπου, 3 mode έχει dvd/aux/fm γενικώς δεν έχω πολλές επιλογές. 

Και ο δικος μου ενισχυτης δεν εχει input mode στο menu/τηλεχειριστηριο που να την ονομαζει optical, παρολο που εχει optical input απο πισω και αυτη αντιστοιχει στο 'CD' input στο menu.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που η συνδεση γινεται με hdmi περναει και ο ηχος και δε χρειαζεται το οπτικο καλωδιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Απο τη στιγμη που η συνδεση γινεται με hdmi περναει και ο ηχος και δε χρειαζεται το οπτικο καλωδιο.

Πιθανώς όμως να μην δουλέψει αμφίδρομα. Και νομίζω πως για παίξει το netflix 5.1 χρειάζεται αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το κορυφαίο είναι ότι δεν υπάρχει θύρα optical in χαχα. έχει hdmi το οποίο δεν είναι arc και δεν έχει opt. νομίζω βρεθήκαμε σε τέλμα. 

edit: Λέω να πάω σε αυτό αν δεν βρεθεί λύση. Για 5.1 οικιακή χρήση είναι υπερβολή? υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?

Επεξ/σία από Secret
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Secret είπε

το κορυφαίο είναι ότι δεν υπάρχει θύρα optical in χαχα. έχει hdmi το οποίο δεν είναι arc και δεν έχει opt. νομίζω βρεθήκαμε σε τέλμα. 

edit: Λέω να πάω σε αυτό αν δεν βρεθεί λύση. Για 5.1 οικιακή χρήση είναι υπερβολή? υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?

Εδω βλεπω παντως οτι το home cinema που εχεις δεν εχει optical in, αλλα ουτε καν hdmi out:

http://downloadcenter2.samsung.com/content/UM/200704/20070423084117656_X20_NOGB.pdf

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Secret είπε

Λύση δεν υπάρχει σε αυτό που έχεις, ο pioneer είναι μια χαρά για τα ηχεία που έχεις, να ξέρεις ότι θες και subwoofer για να δουλέψει σωστά, αυτό που έχεις λογικά δεν είναι ενεργό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haHa είπε

Εδω βλεπω παντως οτι το home cinema που εχεις δεν εχει optical in, αλλα ουτε καν hdmi out:

http://downloadcenter2.samsung.com/content/UM/200704/20070423084117656_X20_NOGB.pdf

Spoiler

dvd.png.b5e19def537ff1ecea21c781df728543.png

50 λεπτά πριν, chios είπε

Λύση δεν υπάρχει σε αυτό που έχεις, ο pioneer είναι μια χαρά για τα ηχεία που έχεις, να ξέρεις ότι θες και subwoofer για να δουλέψει σωστά, αυτό που έχεις λογικά δεν είναι ενεργό.

το subwoofer πέθανε παραπονεμένο λες μετά από τόσο καιρό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎28‎/‎6‎/‎2018 στις 2:17 ΜΜ, chios είπε

Από τιμή και δυνατότητες είναι μια χαρά (αφού έχει και upscaling & 4k pass through) μια χαρά θα είναι!

Όμως - αφού πας σε κάτι πιο σύγχρονο - μήπως να επιλέξεις ένα μοντέλο που να μπορεί να δικτυωθεί (wifi-lan);  .............. Εκτός κι αν είσαι σίγουρος ότι δε θα το χρειαστείς ποτέ!

Προσωπικά την … πάτησα κι όταν πήρα κάποια στιγμή έναν μεγαλύτερο για άλλον χώρο … τώρα δυσκολεύομαι με τους περιορισμούς που μου βάζει ο μικρός … 

Επεξ/σία από squeez48
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι παίδες έχετε δίκιο τώρα που κάνω μίνι έρευνα το είδα αυτό..  ωστόσο βλέπω στο αμαζον με γύρω στα 300 δολάρια παίρνεις και Dolby atmos και dts : x συν τα υπόλοιπα.  Αξίζει το έξτρα παραδάκι;; δηλαδή θα έχει διαφορά ηχητικά από έναν πιο φτηνό;; ξεκίνησα πριν μια βδομάδα να πάρω καλώδια να φτιάξω το παλιο και με βλέπω να δίνω νεφρό στο τέλος χαχα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Secret είπε

Ναι παίδες έχετε δίκιο τώρα που κάνω μίνι έρευνα το είδα αυτό..  ωστόσο βλέπω στο αμαζον με γύρω στα 300 δολάρια παίρνεις και Dolby atmos και dts : x συν τα υπόλοιπα.  Αξίζει το έξτρα παραδάκι;; δηλαδή θα έχει διαφορά ηχητικά από έναν πιο φτηνό;; ξεκίνησα πριν μια βδομάδα να πάρω καλώδια να φτιάξω το παλιο και με βλέπω να δίνω νεφρό στο τέλος χαχα

Αξίζει; Εξαρτάται πόσο θα σε ζορίζουν τα 100-200€ που θα σκάσεις.

Από την άλλη, είναι κάτι που δε θα πειράξεις για πολλά χρόνια ....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, squeez48 είπε

Αξίζει; Εξαρτάται πόσο θα σε ζορίζουν τα 100-200€ που θα σκάσεις.

Από την άλλη, είναι κάτι που δε θα πειράξεις για πολλά χρόνια ....

Ηχητικά αξίζει το atmos αυτά τα έξτρα 100+ ευρωπουλα? Με τα ηχεία που εχω θα το καταλάβω ή πρέπει να πάω σε αλλα;; ιδού η απορία 

Δημοσ.

Η πραγματικη εμπειρια ειναι το 5.1. Τωρα αν αξιζει οτιδηποτε αλλο εξαρταται απο εσενα. Για μενα οχι και πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...