patras7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια.Ειχα καιρο να παραγγειλω προιον και τωρα στην εξελιξη βλεπω το μηνυμα κλεισιμο απο ΓΕΤΑ.σημαινει τελωνειο αυτο; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από patras7
koumos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ΓΕΤΑ = Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων των ΕΛΤΑ. Παίρνεις τηλ και ρωτάς τι ακριβώς σημαίνει το "κλείσιμο" Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από koumos 1
cumulus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Τα πάντα εκτός ΕΕ περνάνε τελωνείο.Αν ο χρόνος εισαγωγής στο γετα και εξόδου από αυτό είναι κάτι ώρες μάλλον γλύτωσες.Αν είναι κάποιες μέρες ετοιμάσου για φόρο 1
patras7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, cumulus είπε Τα πάντα εκτός ΕΕ περνάνε τελωνείο.Αν ο χρόνος εισαγωγής στο γετα και εξόδου από αυτό είναι κάτι ώρες μάλλον γλύτωσες.Αν είναι κάποιες μέρες ετοιμάσου για φόρο Σευχαριστω.2 ωρες ητανε.δηλαδη ανοιγουνε ολα τα δεματα και ελέγχουν την αξια τους; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από patras7
patras7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρελαβα σημερα χωρις τελωνειο τελικα.μου εκανε εντυπωση η συσκευασία.ανοιχτηκε στο τελωνειο και βαλανε αλλη;εν τω μεταξυ πρωτη φορα μετα απο τοσες παραγγελιες υπηρχε λαθος.ενω περιμενα μαυρο χρωμα(ρολοι) ηρθε αλλο.υπαρχει λετε περιπτωση λαθους υπαλληλου στο τελωνείο;εχει καποιος παρομοια περιπτωση; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από patras7
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, patras7 είπε Παρελαβα σημερα χωρις τελωνειο τελικα.μου εκανε εντυπωση η συσκευασία.ανοιχτηκε στο τελωνειο και βαλανε αλλη;εν τω μεταξυ πρωτη φορα μετα απο τοσες παραγγελιες υπηρχε λαθος.ενω περιμενα μαυρο χρωμα(ρολοι) ηρθε αλλο.υπαρχει λετε περιπτωση λαθους υπαλληλου στο τελωνείο;εχει καποιος παρομοια περιπτωση; Ότι ανοίγουν της συσκευασίες είναι λογικό (για να κάνουν εκτίμηση ώστε να δούνε αν και το θα χρεώσουν, τώρα για το λάθος χρώμα μιλάς με το κατάστημα αγοράς 1
patras7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ότι ανοίγουν της συσκευασίες είναι λογικό (για να κάνουν εκτίμηση ώστε να δούνε αν και το θα χρεώσουν, τώρα για το λάθος χρώμα μιλάς με το κατάστημα αγοράς Επειδη πρωτη φορα γινεται λαθος ειπα μην υπαρχει περιπτωση αυτο να εγινε στο ανοιξε κλεισε συσκευασιες στο τελωνειο.εστειλα στον κινεζο πωλητη και μου λεει ενα απλο sorry.να κανω open dispute;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Το να ετοιχε ο τελωνειακός να άνοιξε 2 πακέτα με ίδιο ρολόι σε διαφορετικό χρώμα την ίδια στιγμή το θεωρώ απίθανο έως αδύνατο Αν δεν βγάλεις άκρη με τον πωλητή ναι ανοίγεις dispute αν αξία είναι μικρή πιθανών να μην αξίζει να μπλέξεις με επιστροφή και μετά να σου στείλει ξανά καινούργιο δες Μηιως καταλήξετε σε κάποια μερική επιστροφή χρημάτων 1
stratosw Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 πακετα μπορει να ανοιχτουν για ελεγχο και εκτιμηση. για το χρωμα ειναι μαλακια η δολος του πωλητη. αμα στο παιζει sorry πες του sorry αλλα θα γινει dispute 1
patras7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, stratosw είπε πακετα μπορει να ανοιχτουν για ελεγχο και εκτιμηση. για το χρωμα ειναι μαλακια η δολος του πωλητη. αμα στο παιζει sorry πες του sorry αλλα θα γινει dispute Χαχαχ σωστος.παιδια επιστροφη την πληρωνουμε εμεις στα ελτα;10 ευρω κανει μωρε το ρολοι ισα τα χρηματα που θα πληρώσω της επιστροφης.αλλα ηθελα το αλλο χρωμα πραγματικα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ανάλογα την σελίδα που ψωνισεις μπορεί να σου καλύψουν τα μεταφορικά αλλά για τέτοιο πόσο δεν ξέρω αν αξίζει η ταλαιπωρία /αναμονή 1
Dimitris1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σύμφωνα με τις κάτωθι πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τέλη εκτελωνισμού? Το συνολικό κόστος με τα έξοδα μεταφοράς είναι γύρω στα 30 ευρώ. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Dimitris1980
endeka Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Το ίδιο μ βγάζει και εμένα σε μια παραγγελία. Η αγορά μου έχει αξία 24,6$ (20,5Ε περιπου). Ξέρει κανείς τι παίζει ;
Dimitris1980 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτά τα νέα έχω από χτες. Μου είπαν ότι θα έρθει με κανονικό ταχυδρομείο μάλλον και όχι με ΕΛΤΑ κούριερ. Στην γειτονιά μου υπάρχει βιβλιοπωλείο που αναλαμβάνει και πακετάκια (παραδόσεις/παραλαβές κλπ.) και μου είπαν ότι πιθανότατα να έρθει εκεί. Αναμένω τα νεότερα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από Dimitris1980
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα