Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεξεργαστείς : Ryzen 7 2700

Μητρική : MSI X470 Gaming Plus

RAM : G.Skill Sniper X DDR4-3200 16GB

Κάρτα Γραφικών : GTX 1080 8GB Windforce OC

Τροφοδοτικό : SeaSonic Prime 650W Platinum 

HDD : WD 1TB 

SSD : 120GB

Case : NZXT s340

Δεν είμαι σίγουρος για το Τροφοδοτικό θέλω να ακούσω γνώμες και απόψεις.

*Ερωτήσεις

1. 650w ή 750w

2. 80+ Gold ή 80+ Platinum

3. Κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό ?

4. Η SeaSonic είναι έμπιστη μάρκα ?

Δίνω όσα χρειαστεί για το τροφοδοτικό γιατί στην περιοχή που ζώο το ρεύμα είναι κάπως ασταθές και χρειάζομαι ένα έμπιστο και καλό τροφοδοτικό για να δίνει ρεύμα στο PC με ασφάλεια.

Και επίσης κάποιο καλό UPS γεια το συγκεκριμένο PC ?

Επεξ/σία από Gonzy
Δημοσ.

Εκτός απο καλό τροφοδοτικό χρειάζεσαι και ενα σταθεροποιητή τάσεως για το ασταθές ρεύμα σου ;) 

Ο υπολογιστής είναι πολύ προσεγμένος, ερώτηση ποια παιχνίδια θέλεις να streamαρης? 

• Like 1
Δημοσ.

Οποιοδήποτε σύγχρονο psu με 80bronze + και πάνω θα σε σώσει σε περίπτωση αστάθειας .Ενσταση μόνο για την μητρική στα ίδια χρήματα πήγαινε στην gigabyte x470 . Με τις προστασίες που έχουν οι σύγχρονες μητρικές/psu θέλει προσπάθεια για να κάψεις κάτι 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Εκτός απο καλό τροφοδοτικό χρειάζεσαι και ενα σταθεροποιητή τάσεως για το ασταθές ρεύμα σου ;) 

Ο υπολογιστής είναι πολύ προσεγμένος, ερώτηση ποια παιχνίδια θέλεις να streamαρης? 

Ναι ξέρω θα πάρω και ένα UPS αλλά καλό είναι να έχω και ένα καλό τροφοδοτικό ώστε να είμαι σίγουρος για το παραμικρό.

5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Οποιοδήποτε σύγχρονο psu με 80bronze + και πάνω θα σε σώσει σε περίπτωση αστάθειας .Ενσταση μόνο για την μητρική στα ίδια χρήματα πήγαινε στην gigabyte x470 . Με τις προστασίες που έχουν οι σύγχρονες μητρικές/psu θέλει προσπάθεια για να κάψεις κάτι 

Okey θα το τσεκάρω αυτό.

19 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Fortnite,PUBG,RUST και ότι καινούριο βγαίνει 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Gonzy είπε

Ναι ξέρω θα πάρω και ένα UPS αλλά καλό είναι να έχω και ένα καλό τροφοδοτικό ώστε να είμαι σίγουρος για το παραμικρό.

Okey θα το τσεκάρω αυτό.

Fortnite,PUBG,RUST και ότι καινούριο βγαίνει 

Ποια οθόνη έχεις ? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Γιατί δεν πας στον 2700x ; Η διαφορά δεν είναι μεγάλη εκτος αν σκοπεύεις να κανείς overclocking στον 2700

Ναι αυτό το σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνω OverClock των επεξεργαστή, της RAM θα της πάω στα 3200 αλλά κάτι άλλο δεν νομίζω να πειράξω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Ποια οθόνη έχεις ? 

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Ποια οθόνη έχεις ? 

Αυτήν την στιγμή δεν έχω κάποια καλή οθόνη αλλά σκοπεύω να πάρω μια σε 1 μήνα ακόμα δεν ξέρω ποία θα πάρω.

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Τότε θα έλεγα να πας στον x θα δεις καλύτερες επειδοσεις ειδικά στα παιχνίδια που θα παίζεις .

Το έψαξα λίγο και πολύ κόσμος λέει πώς η ψύκτρα που έρχεται με τον 2700x δεν είναι αρκετή και πως σε μερικές περιπτώσεις ανεβάζει θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Αν κανείς overcloking ναι είναι αρκετή αλλά σε στοκ είναι παραπάνω από αρκετή . 4.3 σε 2 cores θα φτάνει με την στοκ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Γιατί δεν πας στον 2700x ; Η διαφορά δεν είναι μεγάλη εκτος αν σκοπεύεις να κανείς overclocking στον 2700

Γιατί να δώσει περιττά χρήματα αφού ο 2700 ειναι επίσης ξεκλείδωτος; 

Η Seasonic ειναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο. Δε χρειάζεσαι ντε και καλά UPS, τροφοδοτικά 1ης κατηγορίας έχουν αρκετές προστασίες από τις αλλαγές στην τάση, πάρε 750 Watt αλλα και τα 650 σε καλύπτουν νομιζω 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gonzy είπε

Επεξεργαστείς : Ryzen 7 2700

Μητρική : MSI X470 Gaming Plus

RAM : G.Skill Sniper X DDR4-3200 16GB

Κάρτα Γραφικών : GTX 1080 8GB Windforce OC

Τροφοδοτικό : SeaSonic Prime 650W Platinum 

HDD : WD 1TB 

SSD : 120GB

Case : NZXT s340

Δεν είμαι σίγουρος για το Τροφοδοτικό θέλω να ακούσω γνώμες και απόψεις.

*Ερωτήσεις

1. 650w ή 750w

2. 80+ Gold ή 80+ Platinum

3. Κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό ?

4. Η SeaSonic είναι έμπιστη μάρκα ?

Δίνω όσα χρειαστεί για το τροφοδοτικό γιατί στην περιοχή που ζώο το ρεύμα είναι κάπως ασταθές και χρειάζομαι ένα έμπιστο και καλό τροφοδοτικό για να δίνει ρεύμα στο PC με ασφάλεια.

Και επίσης κάποιο καλό UPS γεια το συγκεκριμένο PC ?

Εγω θα έδινα τα 30€ για τον 2700Χ. 

Πιστεύω αξίζει για το ότι θα έχεις default εγγυημένα ρολόγια υψηλά και ίσως καλύτερο O/C .

Δημοσ.

Εμενα με χαλαει ο 2700Χ λογω σχεδον διπλασιου tdp

Επισης, 120gb ssd? και 1tb hdd?

what year is this?

βαλε εναν 500ρη 970 evo και τιποτα αλλο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Γιατί να δώσει περιττά χρήματα αφού ο 2700 ειναι επίσης ξεκλείδωτος; 

Η Seasonic ειναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο. Δε χρειάζεσαι ντε και καλά UPS, τροφοδοτικά 1ης κατηγορίας έχουν αρκετές προστασίες από τις αλλαγές στην τάση, πάρε 750 Watt αλλα και τα 650 σε καλύπτουν νομιζω 

Γιατί δεν θέλει να κάνει overclocking και στα παιχνίδια που παίζει ο x θα του δώσει το κάτι παραπάνω με τα υψηλότερα ρολόγια που έχει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...