psycho_freak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα. Θα ηθελα τα φωτα σας για την αγορα νεου κινητου, οποτε στελνω την φορμα που βρηκα συμπληρωμενη παρακατω. Αυτη τη στιγμη εχω ενα Motorola moto G (2nd gen) και το βασικο μου θεμα ειναι οτι κολλαει , δεν εχει αρκετη RAM και χωρο και κακη καμερα. Δεν το χω πολυ με τα κινητα να γνωριζω τα τελευταια μοντελα κλπ. Λιγο τωρα αρχισα να ψαχνω. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 ή 400 ευρω. Να πω εδω οτι το κινητο θα αγοραστει απο την εταιρεια μου. Μου ζητησαν να τους προτεινω καποιο. Το 300αρι θα το διαθεσουν πιστευω σιγουρα, αλλα θελω να τους προτεινω και κατι με γυρω στα 400-450 αν αξιζει και μπορει να κατσει. Οποτε χρειαζομαι επιλογες και στα 2 ποσα. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): email εταιρικο, email προσωπικο, music player, video player, jefit, myfitness pal, here maps, fb, viber. Θα χρησιμοποιουσα και αλλες αν δεν κολλαγε.. και αν χωρουσαν. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 6 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστης Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων: ευπροσδεκτος αλλα οχι απαραιτητος. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ, οπωσδηποτε. Καλος φακος, γρηγορη αποκριση, χρηση κυριως για πορτραιτα και βιντεακια. Καλυτερα με 2πλη καμερα για shallow DOF, επισης αν ειναι δυνατον να υπαρχουν και manual λειτουργιες. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι απαραιτητα, επιθυμητο. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Αν εχω καταλαβει σωστα τι ειναι, σωστη ROM ναι, 800αρα μπαντα οχι απαραιτητο. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android, ios 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα μονο, γιατι θα αγοραστει απο την εταιρεια. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Αν υπαρχει στο Πλαισιο ειναι καλυτερα (λογω συνεργασιας), αλλα δεν ειναι δεσμευτικο. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο. Επισης να εχει αρκετη μνημη RAM αλλα και αποθηκευτικο χωρο και ισως και καρτα SD. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην κολλαει καθως το τωρινο μου σπαει τα νευρα :) Καποια που εχω συγκρατησει μεχρι στιγμης ειναι: 1. Huawei mate 10 lite dual 2. Xiaomi red mi 5 plus 3. Nokia 8 Ευχαριστω !
psycho_freak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 ΟΚ θα δω και το LG. Ποια η γνωμη σας για το Nokia 7plus? μου φαινεται μια χαρα, εκτος του οτι δεν εχει ραδιοφωνο. Κατι αλλο αντιστοιχο?
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Lg g6,htc u ultra. Htc u ultra Δεν έχει θύρα ακουστικών Δεν έχει ραδιόφωνο Και service πάει Arvato και μετά Ιταλία. Αν δεν τον ενδιαφέρουν αυτά προχωράει, αλλιώς μετά πιο οικονομικό και ολοκληρωμένο είναι το G6. Μπορεί να κοιτάξει και το Galaxy S7
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Xiaomi mi mix2? Προσωπικα θα ελεγα οτι το LG G6 ειναι οτι πρεπει για επαγγελματικο κινητο λογω μαζεμενου μεγεθους με την δευτερη καμερα να ειναι wide a gle αντι για βοηθητικη για DOF κατι που θεωρω πιο χρησιμο.
johny_geo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Xiaomi Mi note 3. Γιατί; Άψογες 2 πίσω κάμερες για κινητό από Κίνα με Optical image stabilization για άψογες φωτογραφίες και βίντεο ! 5.5' ίντσες οθόνη . Αρκετά καλή μπαταρία 3500 mah + quick charge 3 για ταχεία φόρτιση ! 6 giga ram για άριστο multitasking.Δεν έχει 800αρα αλλά δεν έχει σημασία αν δεν έχεις wind και Vodafone σε κάποιες περιπτώσεις. Κάτοχος του 4 μήνες έχω μόνο καλά λόγια να πω - μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη θύρας 3.5 mm jack και οι φωτογραφίες με πολύ χαμηλό φωτισμό. Όλα αύτα με 295€ από αγορά σε ελληνικό μαγαζί στο best price . https://www.bestprice.gr/item/2155147358/xiaomi-mi-note-3-64gb.html?qid=3fL3jX7k_wT_11818&seq=1 Αλλιως μπορείς να δεις για το redmi note 5 στα 200€ με την έκδοση 4/64!
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, johny_geo είπε Xiaomi Mi note 3. Γιατί; Άψογες 2 πίσω κάμερες για κινητό από Κίνα με Optical image stabilization για άψογες φωτογραφίες και βίντεο ! 5.5' ίντσες οθόνη . Αρκετά καλή μπαταρία 3500 mah + quick charge 3 για ταχεία φόρτιση ! 6 giga ram για άριστο multitasking.Δεν έχει 800αρα αλλά δεν έχει σημασία αν δεν έχεις WIND και VODAFONE σε κάποιες περιπτώσεις. Κάτοχος του 4 μήνες έχω μόνο καλά λόγια να πω - μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη θύρας 3.5 mm jack και οι φωτογραφίες με πολύ χαμηλό φωτισμό. Όλα αύτα με 295€ από αγορά σε ελληνικό μαγαζί στο best price . https://www.bestprice.gr/item/2155147358/xiaomi-mi-note-3-64gb.html?qid=3fL3jX7k_wT_11818&seq=1 Αλλιως μπορείς να δεις για το redmi note 5 στα 200€ με την έκδοση 4/64! Και σε Cosmote ισχύει. Επίσης δεν έχει ραδιόφωνο δεν παίρνει micro sd και από εγγύηση μόνο καταστήματος. Στο Banggood έχει 259€. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από saruman123
psycho_freak Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην τιμη γυρω στα 400 - 450 , ποιο θα διαλεγατε μεταξυ Honor view 10 και Nokia 7 plus? (θελω εξοδο ακουστικων ) . To v10 μου φαινεται καλυτερο με 6GB ram/128GB rom. Αλλη προταση στα 400 - 450 , 6ιντσο? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από psycho_freak
psycho_freak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Επειδη δεν ειμαι power user, εννοουμε οτι το stock android ειναι καλυτερο σαν εμπειρια χρησης? Γιατι σαν ταχυτητα τα 2GB ram παραπανω πρεπει να βοηθανε το honor v10. Κανω λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα