Christian S. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπερα στην παρεα. Θελω να εγκαταστησω ρουτερ της cosmote και ετσι την προηγουμένη βδομαδα μου ηρθαν απο την οτε και μου ειπαν οτι το καλωδιο ειναι κομμενο και πρεπει να επικοινωνήσουν με το τεχνικό κεντρο η κατι τετοιο ωστε να το ξανασυνδεσουν.μετα απο μια ωρα με παιρνουν τηλεφωνο και λενε θα επισκευαστεί τις επόμενες ωρες.Την επομενη μερα λοιπον μου στελνουν μηνυμα οτι μπορει να ερθουν αυτούς τους δυο μηνες και εαν δεν ερθουν να ξανακανω αιτημα.μου φαίνεται γελιο ολο αυτο καθώς πιστευω οτι ειναι μολις μια βδομαδα δουλειά!θελει οντως τοσο πολυ χρονο;μου λεει τις επομενες ωρες θα φτιαχτει κι την επομνη μερα μ λεει μπορει σ ερθουν αυτους τους 2 μηνες.Μπορω να κανω κατι;;
jkoukos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Το πιθανότερο είναι να υπάρχει έλλειψη ακραίου δικτύου. Ήρθε ο τεχνικός για να κάνει την σύνδεση, αλλά τελικά δεν βρήκε ζεύγος. Με απλά λόγια δεν υπάρχει ελεύθερο ζεύγος στο καλώδιο που έρχεται από την καμπίνα, για να συνδεθείς. Δεν είσαι ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος με τέτοιο θέμα. Αναγκαστικά περιμένεις μέχρι να ελευθερωθεί κάποιο ζεύγος και να υπάρχει πάντα ενεργό αίτημα σύνδεσης για να είσαι στη λίστα προτεραιότητας, το οποίο πρέπει να ανανεώνεται ανά δίμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα