ThodorisFel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπερα. Καταρχας θελω να αναφερω οτι το τελευταιο διαστημα οπως πολλοι ετσι και εγω παιζω pubg. Tο προβλημα ειναι το εξης εχω καποια ακουστικα μαρκας genius με τα οποια οταν παιζω ακουω αναποδα τους πυροβολισμους πχ κλπ αλλα εκτος αυτο ειναι και πολυ αβολα. Το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται και στην περιπτωση χρησης καποιων ακουστικων απο κινητο πχ, αναφερω το εξης προβλημα μηπως και δεν ειναι καποιο ελατωμα των ακουστικων και απλα χρειαζεται να κανω καποιες ρυθμισης για καλυτερο ηχο. Περαν αυτο εχετε να προτεινεται κατι vfm σε headset μεχρι 20 30 ευρω.? Τι γνωμη εχετε για αυτα εδω.? https://www.ebay.com/itm/V6-3-5mm-Gaming-Headset-In-Ear-Dynamic-Dual-Driver-Earphone-Stereo-Music-I2H4/253514718326?hash=item3b06a79c76:g:1iQAAOSwda1atLnE υπαρχει και σχετικο βιντεο στο youtube εδω Ο λογος που δειχνω τα συγκεκριμενα ειναι επειδη δεν ειχα και την καλυτερη εμπειρια με headset που αγκαλιαζει το κεφαλι και για καποιον λογο γενικοτερα τα φοβαμαι και νομιζω δεν θα με βολεψουν αλλα περαν αυτο ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα