Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Samsung Galaxy S8 + Midnight black 455€ @ Αmazon.de [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, taramas είπε

Η μπαταρία του είναι φοβερή. Βγάζω πάνω από 5 ώρες sot και είμαι μόνο με 4g γιατί η γραμμή στο σπίτι είναι μάπα. Γενικά μετά από ένα και κάτι χρόνο χρήσης και τις ενημερώσεις που έχει πάρει το τηλέφωνο είναι σφαίρα.Στα σύν και το απίστευτο σέρβις στη smartec!

5 ώρες μόνο ; μέτρια πράγματα, φαντάσου ότι μιλάω στη δουλειά 6-8 ώρες. Θες και δεύτερη συσκευή σιγουρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Εδώ μπερδευεσαι λίγο..Το sot είναι το screen on time και δεν είναι η συνολική διάρκεια της μπαταρίας. Απλά χρησιμοποιούμε σαν μέτρο σύγκρισης ίσως το πιο ενεργοβόρο κομμάτι της συσκευής.Το κινητό βγάζει άνετα τη μέρα ακόμα και με βαριά χρήση ,και με ελαφριά ίσως και 2.

Επεξ/σία από taramas
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά το amazon.de δεν εμφανίζεται πλέον καν σαν επιλογή καταστήματος έτσι; Εάν κάποιος σκέφτεται να το δώσει ας στείλει πμ διότι δεν πρόλαβα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, taramas είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εδώ μπερδευεσαι λίγο..Το sot είναι το screen on time και δεν είναι η συνολική διάρκεια της μπαταρίας. Απλά χρησιμοποιούμε σαν μέτρο σύγκρισης ίσως το πιο ενεργοβόρο κομμάτι της συσκευής.Το κινητό βγάζει άνετα τη μέρα ακόμα και με βαριά χρήση ,και με ελαφριά ίσως και 2.

Δύσκολα σε εμένα να βγάλει μέρα αλλά Οκ 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Εσύ θα έχεις μαζί σου ένα powerbank. :D 

Σωστό αλλά σκέψου στη δουλειά τι κουβαλάω.. 2 κινητά, ασύρματο ακουστικό συν Mi band... Την ΔΕΗ θέλω. Βασικά σκέφτομαι να το πάρω, αλλά δεν είμαι σίγουρος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Μου αρέσει αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν βάζουν τι καλύτερο παίρνεις στα 450 αυτή τη στιγμή απο το S8+.

Mε λίγα λόγια, ότι να ναι. ;)

Χτυπας π.χ. το S9 δικαρτο στα 510 ευρω απο amazon.it αμεσα γιατι η τιμη αλλαζει απο ωρα σε ωρα (skroutz απο 572) https://www.amazon.it/gp/product/B079YWSLB9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UC7T0SK6ODIK&psc=1

amazon.JPG.72c400bf7d64e0bcc3694e8c09c2e79a.JPG

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Χτυπας π.χ. το S9 δικαρτο στα 510 ευρω απο amazon.it αμεσα γιατι η τιμη αλλαζει απο ωρα σε ωρα (skroutz απο 572) https://www.amazon.it/gp/product/B079YWSLB9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UC7T0SK6ODIK&psc=1

amazon.JPG.72c400bf7d64e0bcc3694e8c09c2e79a.JPG

Καλή προσπάθεια δεν λέω όμως...

...τα 455 τελική με τα 510 είναι 55 ευρώ διαφορά και επίσης εσύ μου δείχνεις το S9 το απλό ενώ το νήμα αφορούσε το S8 plus. ;) 

Edit: Σε κάθε περίπτωση όμως η τιμή για το s9 είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι πρέπει να ανοιχτεί ξεχωριστό θέμα. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερώνω το νήμα καθώς παρέλαβα σήμερα με UPS το κινητό. 

Του πήρα και 2 θήκες spigen που ήταν σε προσφορά στο παρακάτω link με 4,9 ευρώ έκαστη και με 465 ευρώ σύνολο πιστεύω έκανα πολύ καλή αγορά! 

https://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=201870

https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=201558

Τώρα χρειάζομαι και ένα αξιόπιστο tempered glass, όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο που να κάθεται καλά ας το ρίξει εδώ. :) 

S8 +.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Tempered δύσκολο να βρεις, είναι γνωστό το πρόβλημα. Εγώ όταν το είχα του είχα πάρει screen knight ζελατίνα, σε 3 μέρες από ebay UK. Αλλά μάλλον θα την πετάει η θήκη spigen που πήρες, οπότε αν πάρεις ζελατίνα πάρε της spigen που, λογικά, πρέπει να συνεργάζεται. 

• Like 1
Δημοσ.

Δες σαν θήκη την Spigen Tough Armor. Είναι έτσι σχεδιασμένη που ακόμα και σε πτώση, οι πιθανότητες να χτυπήσει η οθόνη είναι πολύ μικρές εκτός και αν πέσει σε κάτι που προεξέχει. 

Την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και χάνεις την ομορφιά της edge οθόνης σε μεγάλο βαθμό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...