Elven_King Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, έχω 50αρα VDSL και αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Η τηλεφωνική πρίζα στο ισόγειο του σπιτιού μου συγχρονίζει καθαρό 50αρι σε ταχύτητα, οι τηλεφωνικές πρίζες του υπογείου όμως (όπου και έχω συνδεδεμένο το pc μου) συγχρονίζουν στα 25 (κακή οριζόντια καλωδίωση). Βρήκα αυτό το powerline της TP-Link και σκεφτόμουν μήπως αυτό λύσει το πρόβλημα. Θέλω να συνδέσω το ρουτερ στην "καλή" πρίζα στο ισόγειο και το δέκτη της powerline στην πρίζα ρεύματος στο υπόγειο και απο εκεί μέσω ethernet στον υπολογιστή μου - ώστε να πιάσω το 50αρι. Το σκεπτικό μου είναι σωστό ή εντελώς λάθος; Σας ευχαριστώ.
darkman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, Elven_King είπε Καλημέρα, έχω 50αρα VDSL και αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Η τηλεφωνική πρίζα στο ισόγειο του σπιτιού μου συγχρονίζει καθαρό 50αρι σε ταχύτητα, οι τηλεφωνικές πρίζες του υπογείου όμως (όπου και έχω συνδεδεμένο το pc μου) συγχρονίζουν στα 25 (κακή οριζόντια καλωδίωση). Βρήκα αυτό το powerline της TP-Link και σκεφτόμουν μήπως αυτό λύσει το πρόβλημα. Θέλω να συνδέσω το ρουτερ στην "καλή" πρίζα στο ισόγειο και το δέκτη της powerline στην πρίζα ρεύματος στο υπόγειο και απο εκεί μέσω ethernet στον υπολογιστή μου - ώστε να πιάσω το 50αρι. Το σκεπτικό μου είναι σωστό ή εντελώς λάθος; Σας ευχαριστώ. λογικα θα σου κανει την δουλεια που θες , εγω εχω 4 μεσα στο σπιτι για να μην εχω wifi και ειναι και πανω σε Vdsl 50αρι και δεν εχουν θεμα τωρα βεβαια δεν ξερω ποσο παλιες ειναι η καλωδιώσεις του ρευματος στο σπιτι σου και αν αυτο τα επηρεάσει, αλλα σε νορμαλ συνθήκες δεν εχουν θεμα αααα θελουν και μονοφασικό ρευμα , αν εχεις τριφασικό μπορει να μην συγχρονίζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα