JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το σμαρτι έμεινε μια τα χριστούγεννα, το χτύπησα από κάτω και έγινε καλά, μια το πάσχα, ξανά με χτύπημα το επανέφερα, και μια στο ενδιάμεσο, με δυο χτυπήματα είχε στρώσει. Χθες.. that was not the case.. Έφαγε 15 μπούφλες καλές και κούνημα και το όποιο σκουπιδάκι δεν λέει να φύγει. Ξέρετε, μένει να φωνάζει η μίζα για πάντα.. Ο "φίλος" σμαρτάς μου είπε 200 το ανταλλακτικό καινούριο, και 50 η δουλειά, ο άγνωστος σμαρτάς μου λέει το κλασσικό "έλα να το δούμε" βέβαια ξέρω πόσο ακριβός και σε τι δύσκολη θέση με φέρνει κάθε φορά, και ανταλλακτικά που βρήκα απ' την παρακάτω αγγελία λένε πως το στέλνουν από Πάτρα με 70€ καινούριο (μάαλλον κινέζικο). Και με δυο έτη εγγύηση παρακαλώ! Είναι όπως το καταλαβαίνω; 70 + 50 και θα τη βγάλω καθαρός; ή δε το γλυτώνω το 250ρι να το πάρω απόφαση.. Πριν ξεκινήσω παραγγελία, φυσικά και θα πάω στου φίλου να το εξακριβώσει πως χρήζει αλλαγής.. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ , ΕΔΩ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΤΥΧΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΩΝΤΑΣ : https://rotary-health-power.car.gr/parts/view/5447408/ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από JiovanniGeorgeo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσω το τι γράφεις… μάλλον μας λες ότι έχει πρόβλημα η αντλία βενζίνης ; Αν όχι τότε απέτυχα παταγωδώς. Όπως και να έχει θα πρέπει να επανεξετάσεις τον τρόπο που περιγράφεις κάτι. Αν είναι αντλία πάντως κοστίζει περίπου 100-150 ευρώ στα περισσότερα αυτοκίνητα μαζί με την εργασία. Αν δεν είναι αντλία ξαναχτύπα το. Ποτέ δεν ξέρεις. Υγ : Καλά μιλάμε τα ανταλλακτικά που βρήκες δεν υπάρχουν (αλήθεια δεν υπάρχουν. Όπως και η «αγγελία παρακάτω» δεν υπάρχει). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 ?? Που το χτυπας ?? γιατι οι αντλιες στα συγχρονα αυτοκινητα ειναι ¨"εμβαπτιζομενες" μεσα στο ντεποζιτο της βενζινης για λογους ψυξης . Μηπως χυπας το φιλτρο ? ? μηπως νααλλαζες πρωτα φιτρο γιατι εχει μπουκωσει ?? Επισης οι αντλες επισκευαζονται και δεν τα σκας σε αλλαγη , απλα τραβα σε εναν αντλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ^ το χτυπάω σε ένα πλαστικό ντεπόζιτο που έχει από κάτω ακριβώς από τα πόδια του συνοδηγού.. Με κάνετε και αισθάνομαι αρκετά καλύτερα παιδιά.. μάλλον ο "φίλος" δεν είναι τόσο φίλος ή είναι σχετικά άσχετος.. Παρέθεσα παραπάνω την αγγελία, θα το πάω σήμερα ξανά να το σηκώσουν να το δουν.. και πρώτα θα ρωτήσω, αν είναι περίπτωση φίλτρου που μου ακούγεται πολύ λογικό. Τώρα το θυμήθηκα πως υπάρχει και αυτό, και πρέπει να κοστίζει και 5ευρω.. Τάμα θα έκανα να κεράσω αν γνωριζόμασταν.. σοβαρά.. Έρχομαι με νεότερα.. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από JiovanniGeorgeo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Οκ. Κατά 99% αυτό που χτυπάς είναι το καπάκι από την αντλία βενζίνης. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω εφόσον στρώνει με χτύπημα είναι πολύ πιθανό να φταίει το φίλτρο ή με ένα καθάρισμα της αντλίας να είσαι ΟΚ για πολλά πολλά χιλιόμετρα ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Και η αντλία αν είναι ένα τριαντάρι € έμαθα πως παίζει. Τα 250 που τα βρήκε ο άλλος αναρωτιέμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Και η αντλία αν είναι ένα τριαντάρι € έμαθα πως παίζει. Τα 250 που τα βρήκε ο άλλος αναρωτιέμαι.. Η αντλια κανει κοντα στα 170€ το μοτερ της αντλιας κανει στο 50€, αναλογως τη μαρκα που θα βαλεις. Αυτα σε κοινα αυτοκινητα και οχι ψευτοmercedes-> δηλαδη smart, οπου εχουν 0 αξιοπιστια και πανακριβα ανταλακτικα επειδη εχουν το σημα και μονο Ποσα χιλιομετρα εχει βγαλει και ποσα χρονια την εχεις; μηπως το αφηνεις με λιγη βενζινη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ναι, το αδειάζω όσο μπορώ.. μέχρι 3lt ας πούμε και ξαναγεμίζω. Αυτό πάει και 0 και οδηγάς κανονικά, αλλά αυτό είναι κάτι που έκανα το 2014 μια φορά, δεν έχει ξανασυμβεί. Κατά μέσο όρο στα 4-5lt το πάω ΦΟΥΛ. Λες να το αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 ζοριζεις την αντλια που λογω χαμηλης σταθμης δεν ψυχεται,οποτε την ζοριζεις μονιμως,αλλα και λογω μικρης ποσοτητας,αναγκαζεις την αντλια να τραβαει και οτι μικροσωματιδιο υπαρχει στο ντεποζιτο και χωραει να περασει απο την σιτα της αντλιας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ε τωρα που θα πληρωσεις για αντλια, ελπιζω να αλλαξεις το τροπο γεμισματος. Οταν φτανει στη μεση να το γεμιζεις. Να αλλαξεις το φιλτρο βενζινης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Συνάδελφος στα 2 χρόνια που συνεργαστήκαμε έκαψε 3 φορές αντλία βενζίνης!!!!! Γιατί μόνιμα έβαζε 5 ευρώ καύσιμο και φυσικά το ντεπόζιτο μόνιμα άδειο!!! Σε ερώτηση μου γιατί δεν γεμίζει το ρεζερβουάρ… απάντησε ότι δεν έχω τόσα χρήματα… Βρε γκασμά του απαντώ, να φουλάρεις με 35 ευρώ (είχαμε φτηνά καύσιμα τότε) δεν μπορείς… Να πληρώσεις 3 φορές καινούργια τρόμπα μπορείς…? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλα εχω παραδειγμα σε 5 χρονια 3 τρομπες παντα με γεματο ντεποζιτο. Στο βενζιναδικο του αφαιρεθηκε το σημα της ΕΚΟ και εγινε ιδιωτικο. Τωρα βεβαια ξαναεχει το σημα της ΕΚΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Παιδιά επειδή μου το είχαν προτείνει το κάνω από πρώτη μέρα που αγόρασα αυτό το αμάξι. Μου έλεγαν να μην κάθεται καιρό η βενζίνη. Εγώ πάντα φουλάρω, πάντα 50 ευρώ δίνω. Δε με απασχολεί το πότε και η συχνότητα. Νόμιζα έτσι έπρεπε. Επειδή δεν βρίσκω τρόπο να το ρυμουλκήσω με κάνα 20€ τρεις δρόμους παραπέρα από εκεί που μένω, έτσι το έχω καθυστερήσει και κινούμε με άλλο.. Μιλάω και με έναν από Άρτα που μου είπε πως θα μου βγάλει προσφορά για ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ανταλλακτικό με εγγύηση 1ος έτους.. Επανέρχομαι παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα