UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Καλη επιτυχία. Να γιατί φοβάμαι και δεν παραγγέλνω από κει 1
villasg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μαλλον τραβανε την μ@λ@κια σαν μαγνητης . Παραγγελια απο ευρωπαικη αποθηκη 16-6-2018 για παραλαβη σε 3-5 εργασιμες μερες , Tracking : CM511726910DE Εχει κολλησει στις 20/6 , στο site της dhl αλλα και των ελτα δεν φενεται κατι . Επικοινωνησα με τη dhl και μου ειπε οτι οταν φανει θα φανει στα ελτα . Ανοιξα ticket και περιμενω να ερθει η δευτερα 18/7 για να ζητησω refund
isay Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Κάπου πήρε το μάτι μου (και δε θυμάμαι που γιατί διαβάζω αρκετές πηγές) οτι αναφέρθηκαν πολλές κλοπές στα πακέτα με dhl, εντός γερμανίας (ναι γίνεται). Μαντέψτε ποιος ταλαιπωρείται να πάρει πίσω τα χρήματα του; Ο τελικός πελάτης. Με δυο λογια αν συνεχίζετε να θελετε να αγοράζετε απο gearbest διαλέξτε τιποτα belgium post (δεν ξερω αν ειναι στο PL, δεν ψωνιζω καιρό απο εκεί) μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπιο. Οσοι τώρα εχετε καθυστερήσεις, όταν η gearbest αρχίσει τις φουστιές για να ξαναπληρώσετε ή partial refund, απλά τους απαντατε οτι θελετε full refund και αμα συνεχίσουν τα ναζια απλά dispute στο paypal. Συνοπτικά και στεγνα. Το εχω γράψει και παλιότερα. Απο τη στιγμή που πληρώνετε με paypal, μην δώσετε τα κερατιάτικα για την ασφάλεια αποστολής. Αν δε φτάσει, θα πάρετε τα λεφτά σας ετσι κι αλλιως απο το paypal 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 On 14/07/2018 at 21:12, isay said: Κάπου πήρε το μάτι μου (και δε θυμάμαι που γιατί διαβάζω αρκετές πηγές) οτι αναφέρθηκαν πολλές κλοπές στα πακέτα με dhl, εντός γερμανίας (ναι γίνεται). Μαντέψτε ποιος ταλαιπωρείται να πάρει πίσω τα χρήματα του; Ο τελικός πελάτης. Με δυο λογια αν συνεχίζετε να θελετε να αγοράζετε απο gearbest διαλέξτε τιποτα belgium post (δεν ξερω αν ειναι στο PL, δεν ψωνιζω καιρό απο εκεί) μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπιο. Οσοι τώρα εχετε καθυστερήσεις, όταν η gearbest αρχίσει τις φουστιές για να ξαναπληρώσετε ή partial refund, απλά τους απαντατε οτι θελετε full refund και αμα συνεχίσουν τα ναζια απλά dispute στο paypal. Συνοπτικά και στεγνα. Το εχω γράψει και παλιότερα. Απο τη στιγμή που πληρώνετε με paypal, μην δώσετε τα κερατιάτικα για την ασφάλεια αποστολής. Αν δε φτάσει, θα πάρετε τα λεφτά σας ετσι κι αλλιως απο το paypal Δυστυχώς έχω διαβάσει άπειρες περιπτώσεις για partial refund και όλοι το δέχονται ρε φίλε.. Δεν το ψάχνει κανείς όμως.
ParadoxLoDe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τέλος καλό, όλα καλά! PayPal ❤️ Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! Καλό κουράγιο σε όσους έπαθαν το ίδιο πρόβλημα! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από ParadoxLoDe 4
isay Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, ParadoxLoDe είπε Τέλος καλό, όλα καλά! PayPal ❤️ Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! Καλό κουράγιο σε όσους έπαθαν το ίδιο πρόβλημα! Μια χαρά. Το κακο με το gearbest ειναι οτι οι περισσότεροι παιρνουν το μάθημα τους μετά εορτής. Στις 27/6/2018 στις 2:02 ΠΜ, nikpar00 είπε Μια από τα ίδια για το redmi note 5 από το Gearbest αλλά με διαφορετικό τρόπο αποστολής EU priority Line. Tracking Number CF510198505DE μέχρι να έρθει θα έχει βγει το νοτε 6 Χαζεύοντας τη συζήτηση, ειδα ξανα και το δικό σου post. Παρέλαβες τελικά; Στο tracking φαινεται οτι εφτασε Ελλάδα ο σάκος και δεν εχει ανοιχτεί ακομα. Μήπως στο φέρανε και δεν εχει ενημερωθεί το σύστημα; 1
nikpar00 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τίποτα ακόμα. Περιμένω το paypal τώρα να βγάλει απόφαση. Σήμερα έκλεισε την υπόθεση το paypal και μου έστειλε αυτό. Αγαπητέ χρήστη nikos Ο πωλητής ανταποκρίθηκε στην αξίωσή σας στέλνοντας τα στοιχεία παρακολούθησης της αποστολής. Χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία παρακολούθησης στο Internet της μεταφορικής εταιρείας και επαληθεύσαμε την παράδοση των εμπορευμάτων. Κατά συνέπεια, αυτό το περιστατικό έχει κλείσει. Λεπτομέρειες συναλλαγής Αριθμός περιστατικού: PP-007-075-834-887 Όνομα πωλητή: GearBest Email πωλητή: [email protected] Αναγνωριστικό συναλλαγής πωλητή: 0718442427248092Y Ημερομηνία συναλλαγής: 31 Μαΐου 2018 Ποσό συναλλαγής: -167,96 EUR Το αναγνωριστικό της συναλλαγής σας: 2B340821J08635627 Για να μάθετε για τον τρόπο ελέγχου και επίλυσης αξιώσεων, μπορείτε να ανατρέξετε στη Συμφωνία χρήστη PayPal την οποία αποδεχτήκατε όταν δημιουργήσατε τον λογαριασμό PayPal σας. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας της PayPal. Σας υπενθυμίζουμε ότι: Αρχεία όλων των περιστατικών τηρούνται από το Κέντρο επίλυσης διαφορών για τη διευκόλυνσή σας. Με εκτίμηση, PayPal Από τη κατάλαβα πάνε 170 ευρώ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από nikpar00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα