Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερες, 

Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις τι φορολογικο καθεστως επικρατει αυτον τον καιρο για remote εργασια απο Ελλαδα σε τριτη χωρα και συγκεκριμενα Αγγλια με μπλοκακι. Εχω μια πολυ καλη προσφορα και σκεφτομαι να κανω εναρξη (εως τωρα ημουν ΙΚΑ).

Συγκεκριμενα θελω να μαθω εαν δικαιουμαι να φορολογουμαι σαν μισθωτος με βαση το γνωστο αρθρο 12 που ισχυει στην Ελλαδα.
Διαβασα το παρακατω σχετικα προσφατο αρθρο και μου δινει ελπιδες:

https://ergasianews.gr/2018/02/26/ta-blokakia-me-pelates-sto-exoteriko-ke-to-aforologito/

Υπαρχει καποιος που να ειναι στο εν λογω καθεστως ηδη? Το εχει επιβεβαιωσει με λογιστη?

Αναφορά σε κείμενο

Η διάταξη του προηγούμενου εδαφίου δεν εφαρμόζεται στην περίπτωση που ο φορολογούμενος αποκτά εισόδημα από μισθωτή εργασία

Εχω εργαστει ηδη 6 μηνες σαν μισθωτος (ΙΚΑ) μεσα στο 2018. Το παραπανω με βγαζει αυτοματα off ή ο συγκεκριμενος περιορισμος ισχυει απο τη στιγμη που θα κανεις εναρξη?

Ευχαριστω οποιον γνωριζει.

ΥΓ: Ναι εχω σκοπο να παω να βρω λογιστη, αλλα αν υπαρχει καποιος να με ξε-αγχωσει απο τωρα, ευπροσδεκτο! :)

Επεξ/σία από PhlegethoN
Δημοσ.

Όπως το διαβάζω, θα έλεγα ότι για το 2018 δεν δικαιούσαι να πας ως μισθωτός. Ρώτα λογιστή και ακόμα καλύτερα κατευθείαν εφορία. Και οι λογιστές εκεί ρωτάνε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...