johnkar93 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδια. Προσωπικά σε ένα κινητό με ενδιαφέρει αποκλειστικά η κάμερα. Πιο κινητό πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη κάμερα?
Philippe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο κινητό έχει την πιο καλή κάμερα; Εξαρτάται τι ακριβώς θες να κάνεις με την κάμερα. All round, το S9+, hands down. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Philippe
johnkar93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Για τοπία πορτραίτα πολύ καλά ανάλυση και χρώματα. Έχω ακούσει ότι το google pixel 2xl είναι το κορυφαίο όλων στην φώτο. Τι λέτε?
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η φωτογραφία αντί να πετάξεις τόσα λεφτά, θα τα δώσεις και θα πάρεις μια σοβαρή DSLR κάμερα. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 59 λεπτά πριν, johnkar93 είπε Καλησπέρα παιδια. Προσωπικά σε ένα κινητό με ενδιαφέρει αποκλειστικά η κάμερα. Πιο κινητό πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη κάμερα? Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η καμερα και δεν σε πειραζει να μην παίρνει τηλέφωνο ή να μπορεί να περιηγηθεί στο νετ η dslr που αναφέρεται παραπανω ειναι η καλυτερη λύση.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δεν χρειαζεται καν μια dslr. Παιρνεις μια sony rx100 που μπαινει στην τσεπη οπως το κινητο και εισαι αρχηγοπουλο. Καμια σχεση ακομη και με την καλυτερη καμερα κινητου.
karaLRS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 εγώ στις διακοπές δούλεψα pixel 2 και μια Sony a5100. πραγματικά το hdr του pixel δεν παίζεται. σε κάποιες φωτογραφίες με τον ήλιο πίσω και τοπία είχε απίστευτη απόδοση. θα βάλω φωτογραφίες το βράδυ
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, karaLRS είπε εγώ στις διακοπές δούλεψα pixel 2 και μια Sony a5100. πραγματικά το hdr του pixel δεν παίζεται. σε κάποιες φωτογραφίες με τον ήλιο πίσω και τοπία είχε απίστευτη απόδοση. θα βάλω φωτογραφίες το βράδυ HDR εχει και η Α5100. Το ενεργοποιησες; Για snapshots ολα στο Auto τα κινητα ειναι μια χαρα με την Samsung να εχει μαλλον καλυτερες αυτοματες ρυθμισεις. Αλλα δεν θα δωσω 700-1000€ για να παρω το καλυτερο κινητο για να βγαζω... snapshots!!!
karaLRS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε HDR εχει και η Α5100. Το ενεργοποιησες; Για snapshots ολα στο Auto τα κινητα ειναι μια χαρα με την Samsung να εχει μαλλον καλυτερες αυτοματες ρυθμισεις. Αλλα δεν θα δωσω 700-1000€ για να παρω το καλυτερο κινητο για να βγαζω... snapshots!!! και dro έχει και hdr έχει άλλα του pixel ήταν πολύ καλύτερο. θα μου δώσεις μερικές ώρες και θα δεις. με exif και όλα
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, karaLRS είπε και dro έχει και hdr έχει άλλα του pixel ήταν πολύ καλύτερο. θα μου δώσεις μερικές ώρες και θα δεις. με exif και όλα Δεν αμφιβαλω οτι ηταν καλυτερο αλλα ξαναλεω οτι μιλαμε για snapshots οποτε δεν θα δωσω 1000€ για κατι τετοιο! Ασε που ολο αυτο το θεμα με το dynamic range και το ολα φωτισμενα δεν ειναι πανακεια. Ειναι στιγμες που ειναι χρησιμο και αλλες οχι. Τα σκοτεινα της φωτο τα θελεις πολλες φορες. Δεν ειναι παντα μειονεκτημα. Απο την αλλη, θα προτιμησω σαφεστατα τον μεγαλυτερο αισθητηρα σε καθε περιπτωση απο το καλυτερο hdr.
eastend7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Για huawei p20 pro που είναι 1ο με διαφορά στο dxomark ούτε κουβέντα; 😱😨😱
karaLRS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν αμφιβαλω οτι ηταν καλυτερο αλλα ξαναλεω οτι μιλαμε για snapshots οποτε δεν θα δωσω 1000€ για κατι τετοιο! Ασε που ολο αυτο το θεμα με το dynamic range και το ολα φωτισμενα δεν ειναι πανακεια. Ειναι στιγμες που ειναι χρησιμο και αλλες οχι. Τα σκοτεινα της φωτο τα θελεις πολλες φορες. Δεν ειναι παντα μειονεκτημα. Απο την αλλη, θα προτιμησω σαφεστατα τον μεγαλυτερο αισθητηρα σε καθε περιπτωση απο το καλυτερο hdr. μαζί σου σε αυτό που λες. εγώ μίλησα για συνεργασία και των 2. μερικές φορές ήθελα dynamic range. και στο hdr το pixel είχε πολύ πολύ περισσότερη. με την Sony ότι mode και να έβαλα το αποτέλεσμα δεν ήταν όσο καλό του pixel. σίγουρα ο αισθητήρας παίζει το ρόλο του αλλά τελικά και η επεξεργασία του θορύβου από καλούς αλγόριθμους καθώς και δυνατός επεξεργαστής παίζουν τον ρόλο τους εδώ με την Sony έβγαινε μια μαυρίλα 2
heavyrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Το p20 pro με διαφορα. Ακολουθουν τα p20 και s9 plus. 1
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 η καλυτερη καμερα-φακος-αισθητηρας-αλγοριθμος ειναι αυτος που αντιγραφει οσο το δυνατον πιο κοντα στο πραγματικο. οχι αυτος που "ωραιοποιει" την φωτογραφια. βλεπω κατι φωτο με κορεσμενα χρωματα, υψηλοτερη φωτεινοτητα, σκιασεις αλλα αντ΄αλλων, και λενε φοβερη φωτο, και εγω αναρωτιεμαι........... "τι δεν βλεπω εγω σωστα..?" μηπως χρειαζομαι οφθαλμιατρο...???
johnkar93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Για μενα το google pixel 2 xl και το 3 xl που βγαίνει τον Οκτώβρη είναι τα κινητά με την καλύτερη κάμερα ανώτερα από apple samsung και huawei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα