Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώ αυτον τον καιρό κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου ή κάρτα σε οποιαδήποτε εταιρία κινητής με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• Να δίνει τουλάχιστον 2GB data/μήνα και να έχει καλή κάλυψη 4G σε Αθήνα  
  • Χρόνο ομιλίας 300' περίπου (και παραπάνω οκ, απλά δε μου χρειάζονται)
  • 20-30 SMS το μήνα στέλνω οπότε δεν με πολυαπασχολεί να έχει παραπάνω

Αυτή τη στιγμή είμαι σε συμβόλαιο Vodafone (εδώ και 18 χρόνια με τον ίδιο αριθμό και 0 μεταφορές αριθμού από μια εταιρία σε άλλη) αλλά φεύγω καθώς έχω μείνει δυσαρεστημένος από την συνολική αντιμετώπιση.

Τι πακέτα έχετε υπόψη σας για τα παραπάνω; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Spoiler

Σημ: Δεν έχω dual sim συσκευή ώστε να έπαιρνα κάποιο πρόγρμμα ομιλίας από μία εταιρία και data από άλλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει ότι η Cyta έχει μόνο 3G; Επίσης, ακούω για πολλά παράπονα γενικά... Εμπειρίες;

Επεξ/σία από bikey77
Δημοσ.

Χρησιμοποιει το δυκτιο της VF αλλα δεν εχει 4G.

Τωρα οσον αφορα την ερωτηση του topic starter,θα προτεινα frog ,Βαζεις 2πακετα απο 3 ευρω και παιρνεις 120'+120' συνολο 240' ανα δευτερολεπτο το οποιο πιστευω σου φτανουν,για ιντερνετ εχει πακετο 2 γιγα για 25 μερες ομως με 4,44 ευρω και για μυνηματα εχει πακετο 100 σμσ με 4,03 ευρω.

Συνολο 240' προς ολους ανα δευτερολεπτο + 2γιγα για 25 μερες +100 μνμ .  6,04+4,44+4,03 =14,47ευρω.

Μια αλλη λυση ειναι να βολευτεις με αριθμο ειδικης προσφορας που με 8,57 εχει 1500'προς ολους και 1,5 γιγα απο Q και F2g και να δεις τι πακετα εχει για μνμτα.Γενικα ψαξε και θα βρεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill27 είπε

Χρησιμοποιει το δυκτιο της VF αλλα δεν εχει 4G.

Τωρα οσον αφορα την ερωτηση του topic starter,θα προτεινα frog ,Βαζεις 2πακετα απο 3 ευρω και παιρνεις 120'+120' συνολο 240' ανα δευτερολεπτο το οποιο πιστευω σου φτανουν,για ιντερνετ εχει πακετο 2 γιγα για 25 μερες ομως με 4,44 ευρω και για μυνηματα εχει πακετο 100 σμσ με 4,03 ευρω.

Συνολο 240' προς ολους ανα δευτερολεπτο + 2γιγα για 25 μερες +100 μνμ .  6,04+4,44+4,03 =14,47ευρω.

Μια αλλη λυση ειναι να βολευτεις με αριθμο ειδικης προσφορας που με 8,57 εχει 1500'προς ολους και 1,5 γιγα απο Q και F2g και να δεις τι πακετα εχει για μνμτα.Γενικα ψαξε και θα βρεις.

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση. 

Frog mobile μπορώ να μεταφέρω υπάρχον νούμερο ή σου δίνει μόνο καινούργιο; Επίσης, αν έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρία θα ήθελα να ακούσω γνώμες & εμπειρίες.
Αυτό που δεν κατάλαβα ακριβώς είναι οι αριθμοί ειδικής προσφοράς, ποιος πάροχος κάνει τέτοια πακέτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...