Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου είπα είναι οι μνήμες σου κατά πάσα περίπτωση. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός και αν έχεις κανένα γνωστό τεχνικό να σου την κάνει reballing που αυτό αν πετύχει πιθανών να σου δώσει κανα 3-4 μήνες μπορεί και όχι. Οπότε για πες μπάτζετ, παιχνίδια που παίζεις και το υπόλοιπο σύστημα που έχεις αναλυτικά για να σου κάνουμε καμια πρόταση.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Σου είπα είναι οι μνήμες σου κατά πάσα περίπτωση. Οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός και αν έχεις κανένα γνωστό τεχνικό να σου την κάνει reballing που αυτό αν πετύχει πιθανών να σου δώσει κανα 3-4 μήνες μπορεί και όχι. Οπότε για πες μπάτζετ, παιχνίδια που παίζεις και το υπόλοιπο σύστημα που έχεις αναλυτικά για να σου κάνουμε καμια πρόταση.

Εισαι πολυ μεγαλος...ευχαριστω για το χρονο... Απο παιχνιδια παιζω φιφα18 μονο και κανενα Watch dogs 2 που και που...οποτε χαλαρα στο gaming.

Το συστημα μου ειναι

i5 7200

8GB Ram DDR5 αν δεν κανω λαθος...

Κι εχω δυο δισκους, εναν SSD για παιχνιδια προγραμματα και εναν HDD για αρχεια. 

Διαθετω κατω απο 100 Δυστυχώς...

Δεν ξερω αν χρειαζεστε αλλες πληροφοριες...επειδη ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη να ρωτησω να μου πουν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, STORM1978 είπε

O 7200 ειναι για λαπτοπ. Μήπως εννοείς 7400 ή 7500?

Ναι λαθος εκανα αυτο ειναι στο λαπτοπ. Λοιπον τα βρηκα

i5 4590 @3.30 ghz

windows 10 64bit

8gb RAM

SSD 128GB & HDD 500GB

Δημοσ.

Κάτω από 100 δεν υπάρχει προκοπή. Μάζεψε σιγά σιγά για αυτήν τουλάχιστον:

https://www.skroutz.gr/s/10443329/Gainward-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-3828.html

που είναι περίπου σαν μια 280x

ή αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html

που είναι παραπλήσια σε επιδόσεις με την 290.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοντά στα 100 πουλάνε μεταχειρισμένες gtx770

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...