Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Εχω τη καρτα του τιτλου στο desktop μου και εχω ψαξει τα παντα αλλα ακομα δεν εχω λυσει το προβλημα μου. Χρειαζομαι τα φωτα σας. 

Οταν παιζω παιχνιδια μου βγαζει γραμμες παντου στην οθονη και σε ασχετες στιγμες μπορει να μου βγαλει και ενα μεγαλο μαυρο πλαισιο και να μην βλεπω τπτ. Μερικες φορες κανει κολπα και στις ταινιες. 

Καποια ιδεα?

Δημοσ.

R9 200 υπάρχουν οι 270/Χ, 280/Χ και οι 290/Χ ά και η 285. Ποιά έχεις? Άνοιξε ένα techpower gpuz και θα δείς ποια έχεις. Κατά τα άλλα μοιάζει να παραδίδουν οι μνήμες της από πρώτη ματιά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

R9 200 υπάρχουν οι 270/Χ, 280/Χ και οι 290/Χ ά και η 285. Ποιά έχεις? Άνοιξε ένα techpower gpuz και θα δείς ποια έχεις. Κατά τα άλλα μοιάζει να παραδίδουν οι μνήμες της από πρώτη ματιά.

Ναι εχεις δικιο σορρυ. Η 270

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ ποιό μοντέλο και ποιάς εταιρείας είναι. Αν μπορείς να το βρείς στο google και να μου το γράψεις εδώ ακριβώς.

Επεξ/σία από STORM1978
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε

AMD Radeon R9 270

AMD ειναι το τσιπ, τι μαρκα ειναι ρωτανε ...... gigabyte , asus , msi κτλ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Votritis είπε

AMD ειναι το τσιπ, τι μαρκα ειναι ρωτανε ...... gigabyte , asus , msi κτλ?

Σορρυ παιδες....δυσκολος ειμαι😛...MSI το βρηκα

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, DimJ Fot είπε

Yes!

Αν εχεις εγγύηση την επιστρέφεις στο μαγαζί για ελεγζι/επισκευή, αν όχι ξεκινά να ψάχνεις για νέα κάρτα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Αν εχεις εγγύηση την επιστρέφεις στο μαγαζί για ελεγζι/επισκευή, αν όχι ξεκινά να ψάχνεις για νέα κάρτα

Εγγυηση γιοκ δυστυχως...δεν εχω τη δυνατοτητα για νεα τωρα. ...καποια ιδεα για λυση αυτης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε το MSI AFTERBURNER http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html και δοκίμασε να κάνεις underclock, δηλαδή να ρίξεις τις συχνότητες του πυρήνα (core clock) και της μνήμης (memory clock) μπας και...

Λογικά τα default ρολόγια σου είναι core: 975 και memory: 1400. Κάντα 925 και 1250 αντίστοιχα και πες μας.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Κατέβασε το MSI AFTERBURNER http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html και δοκίμασε να κάνεις underclock, δηλαδή να ρίξεις τις συχνότητες του πυρήνα (core clock) και της μνήμης (memory clock) μπας και...

Λογικά τα default ρολόγια σου είναι core: 975 και memory: 1400. Κάντα 925 και 1250 αντίστοιχα και πες μας.

Να σαι καλα ρε φιλε..  Θα το δοκιμασω και θα σου πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...