Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Xiaomi ανακοίνωσε το πρώτο smartphone της σειράς Redmi με "notched" οθόνη. Πρόκειται το Redmi 6 Pro που διαθέτει οθόνη LCD IPS 5,84 ιντσών ανάλυσης 2280 x 1080 pixels (αναλογία πλευρών 19:9) .

Η συσκευή έχει διαστάσεις 149,33 x 71,68 x 8,75 χιλιοστά και βάρος 178 γραμμάρια, και ενσωματώνει μπαταρία 4000mAh. Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 625 SoC (με οκταπύρηνο Cortex-A53 2,0GHz επεξεργαστή και με Adreno 506) το οποίο ανάλογα την έκδοση μπορεί να συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, από 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου και από 4GB RAM επίσης και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Σε όλες τις περιπτώσεις ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας κάρτα microSD, για την οποία υπάρχει αποκλειστική υποδοχή (και όχι κάποιο hybrid slot).

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται, όπως συνηθίζεται στις τελευταίες συσκευές Redmi, σε αισθητήρα 5,0 Megapixels (υποστηρίζονται HDR και AI Portrait Mode αλλά και AI Face Unlock) ενώ η κύρια κάμερα είναι διπλή, και βασίζεται σε δύο αισθητήρες των 12 Megapixels και 5,0 Megapixels.

Στο πίσω μέρος, εκτός του dual-camera setup βρίσκουμε έναν αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Προσφέρει υποστήριξη dual-SIM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2, Infrared, GPS και microUSB2.0.  

battery333.jpg.a598e555eff80f9d7b53b94a5a303d6b.jpg

Το λογισμικό βασίζεται στο Android 8.1 Oreo και στο MIUI 9, το οποίο συμπεριλαμβάνει διάφορα AI χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και virtual assistant.

Το Xiaomi Redmi 6 Pro θα κυκλοφορήσει σε Stone Black, Sand Gold, Cherry Blossom Powder, Bali Blue και Flame Red. Το κόστος του είναι $153, $185 και $200 για την έκδοση με 3GB/32GB, 4GB/32GB και 4GB/64GB αντίστοιχα. Η πώληση του στην Κίνα ξεκινάει από τις 26 Ιουνίου.

phone_1.jpg.6c174d38ff8e35edaaecaf5769cc1aa2.jpg

GSMArena

View full article

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τοσο κινητα με Snap625 που βγαζει η Xiaomi πρεπει να εχει αποκτησει τη τεχνογνωσια και να τους φτιαχνει μονη της....

Επεξ/σία από White Wolf
  • Like 9
Δημοσ.

Μα τον Τουτατη το ορκιζομαι οτι η Xiaomi εχει αγορασει ολο το αποθεμα των Snapdragon 625.

10 διαφορετικα μοντελα με αυτο τον επεξεργαστη και τωρα το κερασακι στην τουρτα με notch.....

Τελειως αδιαφορη συσκευη αν την βαλεις διπλα στο redmi note 5.....

• Like 17
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μα τον Τουτατη το ορκιζομαι οτι η Xiaomi εχει αγορασει ολο το αποθεμα των Snapdragon 625.

10 διαφορετικα μοντελα με αυτο τον επεξεργαστη και τωρα το κερασακι στην τουρτα με notch.....

Τελειως αδιαφορη συσκευη αν την βαλεις διπλα στο redmi note 5.....

Γιατι το λες αυτο fulgore? Θεωρεις οτι περα της εμφανισης του 6, το Note 5 υπερισχυει? Το ρωταω γιατι εχω παραγγειλει το 5 και μου αρεσε πολυ σε εμφανιση το 6

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimJ Fot είπε

Γιατι το λες αυτο fulgore? Θεωρεις οτι περα της εμφανισης του 6, το Note 5 υπερισχυει? Το ρωταω γιατι εχω παραγγειλει το 5 και μου αρεσε πολυ σε εμφανιση το 6

6 ιντσες χωρις notch(κοινως να το κρυψεις ή οχι εχεις πανω ολη την μπαρα),snap636(πολυ καλυτερος απο τον 625),και ιδια τιμη πανω κατω.

Ολα τα αλλα ιδια.

Το μονο πραγματικα θετικο αυτων των κινητων ειναι η ποικιλια χρωματων που εχουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το 6 παίρνει και 2 κάρτες sim και κάρτα μνήμης . Σημαντικό για κάποιους . Επίσης νομίζω ότι το 6 είναι πιο φθηνό σε αρχική τιμή από ότι το 5

Δημοσ.

Nαι το 6αρι ειναι πιο φθηνο στην αρχικη του νομιζω. Αν παιρνει και 2 καρτες και καρτα μνημης με τα ιδια χαρακτηριστικα με το 5, νομιζω το παταει.

Δημοσ.

Ο 625 έχει επιδόσεις Snapdragon 800 δηλαδή cpu του 2013 απλά με καλύτερο efficiency. Χαζομάρες δηλαδή. Για επιδόσεις τουλάχιστον 652 η 660. 

Δημοσ.

Πως ειναι ρε παιδια πιο φθηνο το 6 pro?

Το 4/64 μοντελο ειναι στα 200δολλαρια λεει το αρθρο.Για δειτε απο Κινα το 4/64 redmi note 5 ποσο βγαινει.Που και παλι το Note 5 ειναι και με τον snap636.

Δειτε πχ Ελλαδα το αντιστοιχο Redmi 5 plus με τον snap625 ποσο βγαινει απο σκρουτζομαγαζα .

Στην ουσια ενα Redmi 5 plus ειναι με Notch και την διπλη πισω καμερα.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi.html?keyphrase=redmi+5+plus

10 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ο 625 έχει επιδόσεις Snapdragon 800 δηλαδή cpu του 2013 απλά με καλύτερο efficiency. Χαζομάρες δηλαδή. Για επιδόσεις τουλάχιστον 652 η 660. 

Καλα στα χρηματα αυτα και να θες δεν βρισκεις κατι καλυτερο περαν του φρεσκου 636 που βγηκε με το Note 5.

Το Mi note 3 με 660(και το Mi A2)πλησιαζουν στα 280-300ευρω,σχεδον οσα ζηταει το LG G6 με 821.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πως ειναι ρε παιδια πιο φθηνο το 6 pro?

Το 4/64 μοντελο ειναι στα 200δολλαρια λεει το αρθρο.Για δειτε απο Κινα το 4/64 redmi note 5 ποσο βγαινει.Που και παλι το Note 5 ειναι και με τον snap636.

Δειτε πχ Ελλαδα το αντιστοιχο Redmi 5 plus με τον snap625 ποσο βγαινει απο σκρουτζομαγαζα .

Στην ουσια ενα Redmi 5 plus ειναι με Notch και την διπλη πισω καμερα.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi.html?keyphrase=redmi+5+plus

Καλα στα χρηματα αυτα και να θες δεν βρισκεις κατι καλυτερο περαν του φρεσκου 636 που βγηκε με το Note 5.

Το Mi note 3 με 660(και το Mi A2)πλησιαζουν στα 280-300ευρω,σχεδον οσα ζηταει το LG G6 με 821.

Υπάρχουν κινητά με sd652 στα 100 ευρώ και 130 σε Redmi Note. Ο 625 δεν μου άρεσε βγήκε ως πιο battery friendly έπεσε πολύ σε επιδόσεις όμως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Υπάρχουν κινητά με sd652 στα 100 ευρώ και 130 σε Redmi Note. Ο 625 δεν μου άρεσε βγήκε ως πιο battery friendly έπεσε πολύ σε επιδόσεις όμως. 

Τα οποια κινητα ομως απο υποστηριξη ειναι χαλι μαυρο να μας λειπει.

Οπως τα Leeco καλη ωρα με snap820 που προτεινανε καποιοι στα χρηματα αυτα με android 5.1 και android 6(αναλογα το μοντελο)που γελαγανε και οι πετρες.

Η καλυτερη περιπτωση ειναι ο 636 του note 5(που εχει και 4000 μπαταρια και android 8.1) που σκεψου οτι σε benchmarks ειναι ελαχιστα πισω απο τον 660(114.000 antutu σε σχεση με τα 130 του 660).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόνο η αναλογία οθόνης δεν μου αρέσει στις νέες συσκευές που βλέπω. Και το notch μου αρέσει και τα όλο οθόνη και τα 6ιντσα μεγέθη. Η αναλογία οθόνης που θα προτιμούσα είναι 16.9. Τα κινητά που έριξαν μπόι (βλ. 18.9)  μου φαίνονται άχαρα. 

Υ.Γ.
Notch είναι η εγκοπή στις οθόνες κινητών κι η απάντηση Λαρισαίου στην ερώτηση
"Ποιος τραγούδησε το Μια ματιά σου μόνο φτάνει;"

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Τα οποια κινητα ομως απο υποστηριξη ειναι χαλι μαυρο να μας λειπει.

Οπως τα Leeco καλη ωρα με snap820 που προτεινανε καποιοι στα χρηματα αυτα με android 5.1 και android 6(αναλογα το μοντελο)που γελαγανε και οι πετρες.

Η καλυτερη περιπτωση ειναι ο 636 του note 5(που εχει και 4000 μπαταρια και android 8.1) που σκεψου οτι σε benchmarks ειναι ελαχιστα πισω απο τον 660(114.000 antutu σε σχεση με τα 130 του 660).

Προφανώς ρε συ όταν σου δίνει 820 στα 120 ευρω κάπου θα χάνει. 

Το παρακάτω είναι τούμπανο και σε πολύ καλή τιμή όπως έγραψες στα 199.

Screenshot_20180625-211248.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...