Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έμεινα χωρίς ιντερνέτ σπίτι... 

Ενώ το κινητό βλέπει το δίκτυο μου ο υπολογιστής δεν το βλέπει και δείχνει αυτό... 

IMG_20180625_190750.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Για αρχη κανε reset το ρουτερ, μετα απενεργοποιησε τον driver για την καρτα δικτυου και επανεργοποιησε τον...γινεται τιποτα?

Όταν λέμε reset ; να σβηστούν όλα; 

Στην λίστα των δικτύων δεν βγάζει το δικο μου, απίστευτο. 

Δημοσ.

Ναι...αλλα πριν απο αυτο για δοκιμασε να πατησεις και το κουμπι του(πισω εχει ενα κουμπι)...αστο σβηστο για μερικα δευτερα και ξαναπατα το...Ολο αυτο μονο αν το ρουτερ εχει κοκκινες ενδειξεις!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Ναι...αλλα πριν απο αυτο για δοκιμασε να πατησεις και το κουμπι του(πισω εχει ενα κουμπι)...αστο σβηστο για μερικα δευτερα και ξαναπατα το...Ολο αυτο μονο αν το ρουτερ εχει κοκκινες ενδειξεις!

Το εφτιαξα..ηθελε να αλλαξω απο το καναλι 12 σε αυτοματο...επιτελους !!! Σε ευχαριστω παντως!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ΛεναΛενα είπε

Καναλι 12?ειχες θεμα σε windows με το καναλι 12?αλλο και τουτο παλι...XD

ε ναι ...ηταν στο 12 και δεν το εβλεπαν ...απιστευτο σου λεω!!

Το γυρισα σε αυτοματο αλλα εδω γυρω εχει πανω απο 10-15 δικτυα ισως σερνομαι σε καποιες φασεις θα δουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόβλημα υπολογιστή αν λειτουργεί στο κινητό, εμένα όταν το κάνει κόβω το ρεύμα από τον υπολογιστή τον ανοίγω ξανά και μετά το Ίντερνετ λειτουργεί.

Επεξ/σία από super3bingo
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Αν μπορείς να συνδεθείς σε 5ghz δίκτυο ακόμα καλύτερα.

Πώς γίνεται αυτό; 

16 λεπτά πριν, super3bingo είπε

Πρόβλημα υπολογιστή αν λειτουργεί στο κινητό, εμένα όταν το κάνει κόβω το ρεύμα από τον υπολογιστή τον ανοίγω ξανά και μετά το Ίντερνετ λειτουργεί.

Το έφτιαξα... Πρόβλημα ρουτερ ήταν.. Έβαλα το αυτόματο κανάλι και παίζει μια χαρά. 

Δημοσ.
17 hours ago, ΛεναΛενα said:

Καναλι 12?ειχες θεμα σε windows με το καναλι 12?αλλο και τουτο παλι...XD

συσκευες αμερικης δεν πιανουν το καναλι 12 και 13.ευρωπη 1 εως 13. αμερικη 1 εως 11.ιαπωνια 1 εως 13 αλλα και μερικες φορες 14.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...