dim.vozianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Έχω ένα φορητό gps Alpine PMD-B200P Blackbird portable navigation system και αδυνατώ να το κάνω αναβάθμιση.Απο την αντιπροσωπια μου λένε Καντο μόνος σου.Μπορει κάποιος να με βοηθήσω;Είμαι άσχετος από αυτά.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο συστημα πλοηγησης εχει ? Το εχεις παρει απο εξωτερικο ? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim.vozianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σου Γιάννη.Το αγόρασα από Ελλάδα είναι πολύ καλό αλλά θέλει αναβάθμιση και ότι τη νέα εθνική Αθήνα Θεσσαλονίκη δεν την δείχνει στα τέμπη κλπ.εχει το ελληνικούς χάρτες και μιλάει ελληνικά.οσο για πιο σύστημα πλοήγησης έχει δεν σε πιάνω Γιάννη.αν θέλησε μπες στοalpine electronics. Και θα το δεις. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από dim.vozianos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://alpine.naviextras.com/shop/portal/newCatalog?live.p2.storedPageRequest=true&selectedTab=2 Μαλλον δεν εχει free και πρεπει να σκασεις 60ε .υπερβολικο ποσο για update Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, dim.vozianos είπε Έχω ένα φορητό gps Alpine PMD-B200P Blackbird portable navigation system και αδυνατώ να το κάνω αναβάθμιση.Απο την αντιπροσωπια μου λένε Καντο μόνος σου.Μπορει κάποιος να με βοηθήσω;Είμαι άσχετος από αυτά.Ευχαριστω Πας στο site της Alpine και κατεβάζεις το firmware update και ακολουθείς τις οδηγίες εγκατάστασης. http://www.alpine-electronics.gr/p/Products/archiv-navigation-systems4549/pmd-b200p-20 Εναλλακτική λύση: Βάζεις το HERE στο κινητό σου, κατεβάζεις τους χάρτες Ελλάδας και τέλος τικάρεις το "χρήση εκτός σύνδεσης" και είσαι κομπλέ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim.vozianos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Φίλε μου κατέβασα το here πες μόνο πως θα τικαρω χρήση εκτός συνδεσης Εντάξει φίλε μου κατέβασα το Here και όλα καλά ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, dim.vozianos είπε Φίλε μου κατέβασα το here πες μόνο πως θα τικαρω χρήση εκτός συνδεσης Εντάξει φίλε μου κατέβασα το Here και όλα καλά ευχαριστώ. Ανοίγεις την εφαρμογή, πατάς το μενού πάνω αριστερά, και τικάρεις το "use app offline". Αυτό φυσικά αφού κατεβάσεις του Ελληνικούς χάρτες ή και όποιους άλλους χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα