Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάμερες σε κάθε φανάρι. Αντί για φόρους σε ολους, ας πληρώνουν οι ελληναρες οδηγοί πρόστιμα.

Επεξ/σία από invisiblesurfer
  • Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, italos17 είπε

Κ ο εργαζόμενος, επισκέπτης δλδ; 

Γιατί, λέει κάπου ότι είναι μόνο για τους κατοίκους του Δ. Αθηναίων;

2 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Ρε παιδιά, η φωτογραφία του "ελεγκτικού μηχανισμού" δεν σας φαίνεται εντελώς άσχετη;;

1. Πρέπει να αφορά εφαρμογή που λειτουργεί στα παλιά Windows 6, δηλαδή πρέπει να είναι αρχαία !
2. Δεν βλέπω τίποτε σχετικό στη φόρμα που να έχει σχέση με παρκάρισμα και έλεγχο πινακίδας.

Κατα τα άλλα, ευπρόσδεκτη η εφαρμογή, γιατί ήταν πολύ σπαστικό να τρέχεις να βρεις περίπτερο για να μη σε γραφουν.

1. Και να ήταν για Windows Mobile 6, αν λειτουργεί δε σε νοιάζει. Δε χρειάζονται όλες οι δουλειές the latest and greatest

2. Πρώτο πεδίο, πινακίδα ΚΥ-κάτι, επόμενα πεδία, θέση που στάθμευσε το όχημα (οδός, τμήμα οδού, αριθμός κλπ)

Δημοσ.

Την χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε, πραγματικά πολυ βολικό αν θέλεις να προσθέσεις ώρα χωρίς να τρέχεις στο αυτοκίνητο να μην ψάχνεις για περίπτερο κτλ. 

Δύο θεματα μόνο:

1. Έχω πάρει κλήση ενώ το είχα ενεργοποιημένο και θέλει πολύ τρέξιμο μετά. (δεν κατάφερα κάτι και στην εψυπηρέτηση δεν φαίνεται να απαντούν, θέλω να πιστεύω πως ηταν λόγω πιλοτικού.)

2. Αριθμό πινακίδας εμένα μου παίρνει μόνο με λατινικούς χαρακτήρες, αλλιώς δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Μπορεί να το έχουν φτιάξει, δεν το έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο Βελιγράδι, χρησιμοποιούσα την ίδια υπηρεσία (πληρωμή θέσης παρκαρίσματος μέσω κινητού) τα τελευταία 5+ χρόνια.

Απλή, γρήγορη, αξιόπιστη και χρησιμότατη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, n4sleep είπε

Εγώ το χρησιμοποιώ συχνά. Δεν ήξερα καν ότι είναι πιλοτικό. Χαχα. Λειτουργεί κομπλέ. Τα 2 προβλήματα που είχα εντοπίσει είναι ότι αν σου λήξει ο χρόνος και δεν κανείς ανανέωση πριν λήξει, μετά αν πας να βάλεις νέο εισιτήριου σου λέει να περιμένεις ένα τέταρτο ... και αν είσαι γκαντέμης θα φας τοτε την κλήση.

I ve been there, I ve done that...  

Το μόνο καλό ήταν ότι το πρόστιμο ήταν μόνο 10 ευρώ.  

Το επόμενο βήμα είναι να μπορούμε να πληρώνουμε και το πρόστιμο μέσω της εφαρμογής 

Δημοσ.

Άμα είναι να τα πάρουν, κάνουν δουλειά. Αν είναι να προσφέρουν στον πολίτη που πληρώνει, πληρώνει και ξανά πληρώνει, τριαλαρί τριαλαρό ("ελάτε πρωί πρωί κύριε και να έχετε όλα τα χαρτιά μαζί σας").

Δημοσ.

βρίσκω την τελευταία παράγραφο του άρθρου πολύ ενδιαφέρουσα. αυτό με τις λακούβες και τα χαλασμένα φώτα.
προβλέπω τουλάχιστον 5.000 φωτογραφίες να ανεβαίνουν την πρώτη βδομάδα λειτουργίας. Ας δουλέψουν και λίγο, να πιάσουν τόπο τόσα λεφτά που δίνουμε. μακάρι να δουλέψει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, eleuthakis είπε

Την χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε, πραγματικά πολυ βολικό αν θέλεις να προσθέσεις ώρα χωρίς να τρέχεις στο αυτοκίνητο να μην ψάχνεις για περίπτερο κτλ. 

Δύο θεματα μόνο:

1. Έχω πάρει κλήση ενώ το είχα ενεργοποιημένο και θέλει πολύ τρέξιμο μετά. (δεν κατάφερα κάτι και στην εψυπηρέτηση δεν φαίνεται να απαντούν, θέλω να πιστεύω πως ηταν λόγω πιλοτικού.)

2. Αριθμό πινακίδας εμένα μου παίρνει μόνο με λατινικούς χαρακτήρες, αλλιώς δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Μπορεί να το έχουν φτιάξει, δεν το έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό. 

Αυτή ήταν η απορία μου, το τι γίνεται σε περίπτωση που φας κλήση ενώ έχεις πληρώσει. Κανονικά θα πρέπει να ασχοληθεί με τα διαδικαστικά της τροχαίας ή της δημοτικής αστυνομίας το support της εταιρίας της εφαρμογής και όχι ο οδηγός.

Τώρα όσον αφορά το σχόλιο για λατινικούς χαρακτήρες για την πινακίδα, καλά κάνουν, έτσι πρέπει. Δεν υπάρχουν ελληνικοί χαρακτήρες σε πινακίδες και δε θα έπρεπε. :-)

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, blincy είπε

Αυτή ήταν η απορία μου, το τι γίνεται σε περίπτωση που φας κλήση ενώ έχεις πληρώσει. Κανονικά θα πρέπει να ασχοληθεί με τα διαδικαστικά της τροχαίας ή της δημοτικής αστυνομίας το support της εταιρίας της εφαρμογής και όχι ο οδηγός.

Τώρα όσον αφορά το σχόλιο για λατινικούς χαρακτήρες για την πινακίδα, καλά κάνουν, έτσι πρέπει. Δεν υπάρχουν ελληνικοί χαρακτήρες σε πινακίδες και δε θα έπρεπε. :-)

Υπάρχουν οι πινακίδες ΔΟΚ αλλα δεν γνωρίζω ποιοι τις εχουν. Υπάρχουν παντως.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Υπάρχουν οι πινακίδες ΔΟΚ αλλα δεν γνωρίζω ποιοι τις εχουν. Υπάρχουν παντως.

Οι μαντράδες και γενικά έμποροι αυτοκινήτων κτλ

Δημοσ.

Γι αυτούς που λένε για ελληνικούς χαρακτήρες στις πινακίδες και στην εφαρμογή, να τους ενημερώσω ότι οι πινακίδες μας δεν χρησιμοποιούν το ελληνικό αλφάβητο αλλά το λατινικό. Επειδή είμαστε ευρωπαϊκή χώρα χρησιμοποιούμε το λατινικό αλφάβητο για να κινούμαστε χωρίς περιορισμούς, για αυτό δεν υπάρχουν ελληνικοί χαρακτήρες σε πινακίδες (Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω), εξαίρεση οι δοκιμαστικές πινακίδες (ΔΟΚ), που φαντάζομαι θα κινούνται με κάποιους περιορισμούς. Αν κάνω λάθος, μην με βρίσετε, ενημερώστε με!

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειώσω ότι όσοι για κάποιο λόγο αναγκάζονται να κατεβαίνουν κέντρο με αμάξι έχουν σωθεί με το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης γενικά. Οταν δεν υπήρχε ήταν αδύνατο να βρεις θέση οποιαδήποτε ώρα. Το μισό λεκανοπέδιο είχε παρατημένα αμάξια στο κέντρο για μήνες.

Τωρα αν κατέβεις κέντρο το πρωί βρίσκεις θέση κανονικά. Όποιος χρειάζεται αυτοκίνητο, με 2-3 ευρώ κάνει τη δουλειά του μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Σωτήριο τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι η πόλη με τη χειρότερη συμπεριφορά οδηγών στην Ελλάδα. Από τότε που εφαρμόστηκε μπορεί η δημοτική αστυνομία να κάνει στοχευμένα τους ελέγχους και όχι να γυρνάνε όλη την πόλη ψάχνοντας για παραβάτες.

Πλέον, βρίσκω πάντα πάρκινγκ μέσα σε 15-20 λεπτά το πολύ τις 2 φορές τη βδομάδα που κατεβαίνω στο κέντρο. Το μόνο που είναι αρνητικό, είναι ότι έχει ελάχιστο ποσό φόρτωσης 10€ και θα πρέπει να γίνει 5€.

Η Αθήνα είναι πιο δύσκολη και δαιδαλώδης πόλη για να λειτουργήσει σωστά, αλλά είναι μια αρχή. 

16 ώρες πριν, nikosgalis είπε

Ρε παιδιά, η φωτογραφία του "ελεγκτικού μηχανισμού" δεν σας φαίνεται εντελώς άσχετη;;

1. Πρέπει να αφορά εφαρμογή που λειτουργεί στα παλιά Windows 6, δηλαδή πρέπει να είναι αρχαία !
2. Δεν βλέπω τίποτε σχετικό στη φόρμα που να έχει σχέση με παρκάρισμα και έλεγχο πινακίδας.

Κατα τα άλλα, ευπρόσδεκτη η εφαρμογή, γιατί ήταν πολύ σπαστικό να τρέχεις να βρεις περίπτερο για να μη σε γραφουν.

Αυτό δεν πρέπει να είναι το μηχάνημα της αστυνομίας αλλά το POS που θα υπάρχει στα μαγαζιά λογικά.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Σωτήριο τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι η πόλη με τη χειρότερη συμπεριφορά οδηγών στην Ελλάδα. Από τότε που εφαρμόστηκε μπορεί η δημοτική αστυνομία να κάνει στοχευμένα τους ελέγχους και όχι να γυρνάνε όλη την πόλη ψάχνοντας για παραβάτες.

Πλέον, βρίσκω πάντα πάρκινγκ μέσα σε 15-20 λεπτά το πολύ τις 2 φορές τη βδομάδα που κατεβαίνω στο κέντρο. Το μόνο που είναι αρνητικό, είναι ότι έχει ελάχιστο ποσό φόρτωσης 10€ και θα πρέπει να γίνει 5€.

Η Αθήνα είναι πιο δύσκολη και δαιδαλώδης πόλη για να λειτουργήσει σωστά, αλλά είναι μια αρχή. 

Αυτό δεν πρέπει να είναι το μηχάνημα της αστυνομίας αλλά το POS που θα υπάρχει στα μαγαζιά λογικά.

Το μηχάνημα της δημοτικής αστυνομίας είναι 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...