Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Extreme 4 γιατί: 

- 12 Power Phase design vs 10 Power Phase design

- 60A Power Choke vs 45

- Nichicon 12K Black Caps (100% Japan made high quality conductive polymer capacitors)

H pro4 είναι καλή για κανένα 8400, με την extreme και άνετο oc μπορείς να κάνεις και 8700k μπορείς να βάλεις (λέμε τώρα)

Extreme 4, καλύτερα από AORUS Ultra Gaming 2.0 Z370, προ πρότεινε παραπάνω ο thetiesthatbind? 

Δημοσ.
2 minutes ago, ababapanos said:

Extreme 4, καλύτερα από AORUS Ultra Gaming 2.0 Z370, προ πρότεινε παραπάνω ο thetiesthatbind? 

Nαι

8 hours ago, ababapanos said:

Λοιπον  για να μην κουρασει αλλο το θεμα  μεχρι τωρα εχω καταλήξει  στα εξεις:

CPU :  i5 8600K

PSU:  Corsair RMx Series RM650x

RAM: G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz 

GPU: Gainward  GTX 1080 Ti 11GB Phoenix 

SSD: Samsung 970 Evo NVMe M.2

Για την μητρικη  εχω μια εκκρεμότητα αναμεσα σε  :

Asrock Z370 Extreme4

η 

Asrock Z370 Pro4

Πραγματικά δεν ξερω αν αξίζουν τα παραπανω 50 ευρω για την extreme....

να αλλάξω κατι απο τα παραπάνω  η ειναι κομπλέ?

Εγω προτεινω 8700 παντως, τον non k, και βαλτον στην pro4 αμα λαχει για να εχεις τις 3200ram. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει που ημουν έτοιμος να αποφασίσω   διχάστηκα παλι ...

Asrock Z370 Extreme4  η  AORUS Ultra Gaming 2.0 Z370 ? εγω το ομολογώ ειμαι λιγο άσχετος με αυτά, άπλα την ASUS την είχα πιο πάνω λόγω ονόματος εταιρίας

Επίσης για υδροψυξη , αυτη ειναι καλή?  η να παω σε καποια αλλη ? Arctic Liquid Freezer 120

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Πολύ χοντρό radiator έχει αυτή, γιατί δεν κοιτάς κάποια Corsair ή NZXT? Εγώ έχω την AORUS Gaming 7 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (βέβαια καμία σχέση με την Ultra Gaming). Πάρε την Extreme4 με τα VRMs που έχει αξίζει τα λεφτά της. Πάντως αν δεν σκοπεύεις να κάνεις OC βάλε τον 8700 και βάλε αερόψυξη (Cryorig H7) και θα είσαι κομπλέ, εξάλλου το 6-12 που δίνει ο 8700 είναι κάτι πολύ δυνατό. 

Δημοσ.
On 27/06/2018 at 11:11, ababapanos said:

Εκει που ημουν έτοιμος να αποφασίσω   διχάστηκα παλι ...

Asrock Z370 Extreme4  η  AORUS Ultra Gaming 2.0 Z370 ? εγω το ομολογώ ειμαι λιγο άσχετος με αυτά, άπλα την ASUS την είχα πιο πάνω λόγω ονόματος εταιρίας

Επίσης για υδροψυξη , αυτη ειναι καλή?  η να παω σε καποια αλλη ? Arctic Liquid Freezer 120

Καμια απο τις 2 δεν ειναι asus παντως. Asrock z370 extreme 4 μακραν η καλυτερη μητρικη στα λεφτα της.

Παντως επιμενω, 8700 (non k) >>> 8600k. Την διαφορα στη τιμη καλυψε την με φτηνοτερη μητρικη και φτηνοτερη ψυκτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω νεοτερα

Αύριο φθάνει η οθόνη. Και σήμερα έκανα παραγγελία μετά από πολλές αλλαγές στην απόφαση μου τα έξεις :

Πήρα τον 8700K

Μητρική την Asus prime-a

Κάρτα την EVGE 1080 TI

RAM τις g skill 16GB 3200

Μ. 2 970 EVO

Τωρα ψάχνω κουτι, τροφοδοτικό και υδροψυξη

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Έχω νεοτερα

Αύριο φθάνει η οθόνη. Και σήμερα έκανα παραγγελία μετά από πολλές αλλαγές στην απόφαση μου τα έξεις :

Πήρα τον 8700K

Μητρική την Asus prime-a

Κάρτα την EVGE 1080 TI

RAM τις g skill 16GB 3200

Μ. 2 970 EVO

Τωρα ψάχνω κουτι, τροφοδοτικό και υδροψυξη

psu http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=6499

Και λόγω λευκού συνόλου πας εδω :

Υδροψυξη https://askadamstore.gr/proion/ypologistes/moddingcooling/deepcool-maelstrom-240t-white

Κουτί https://askadamstore.gr/proion/ypologistes/pc-case/corsair-carbide-series-275r-tempered-glass-white-cc-9011133-ww

(Είναι λευκό). 

ή αυτό : https://askadamstore.gr/proion/ypologistes/pc-case/corsair-carbide-series-clear-400c-white-cc-9011095-ww

Δημοσ.

Υδροψυξη, ας δει και την 240αρα Liquid Freezer της Arctic. Στα λεφτά της βάζει κάτω και διπλάσιου κόστους ΑΙΟ.

Κουτί υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάλογα τα γούστα εμφάνισης-αποδοσης. Καλό είναι μιας και εχεις σκασει τόσα λεφτά για τα υπόλοιπα parts, μη το τσιγκουνευτεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Υδροψυξη, ας δει και την 240αρα Liquid Freezer της Arctic. Στα λεφτά της βάζει κάτω και διπλάσιου κόστους ΑΙΟ.

Κουτί υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάλογα τα γούστα εμφάνισης-αποδοσης. Καλό είναι μιας και εχεις σκασει τόσα λεφτά για τα υπόλοιπα parts, μη το τσιγκουνευτεις.

Έχει το κουτι της υπογραφης του οποτε ειναι πολυ κομπλε 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Έχει το κουτι της υπογραφης του οποτε ειναι πολυ κομπλε 

Είμαι από κινητό φίλος και δε το είδα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι εχω το κουτι της υπογραφής αλλα επειδη δεν θελω τελικα να διαλύσω το παλιο συστημα θα το αφήσω ως εχει και θα παρω ενα αλλο για το νεο που φτιαχνω...

Ειμαι αναμεσα σε Deepcool Earlkase RGB ( το ασπρο) 

και το Corsair Carbide Clear 400C

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το 2ο και στο προτείνω ανεπιφύλακτα, το καλύτερο κουτί που είχα. Και αμα θες το πατάς και ένα μοντάρισμα (το βάφεις πχ) κανα λογκο μπροστά και ετσι.

Αν έβαλες 1080Τι της EVGA δεν ξέφυγες από τα 2000 κατα πολυ ; 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι πρεπει να αλλαξω και  τον τιτλο του θεματος γιατι ξεκινησα με 1800 και εφτασα τα 2.500  .... αλλα ελπιζω για 4-5 χρονια να μην ξανα ασχοληθω

Το deepcool μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά αλλα αν απο ποιότητα το corsair ειναι καλυτερο ας παω εκει...

μια αλλη λυση περιπου 60-70 ευρω πιο ακριβη ειναι αντι να παρω ξεχωριστα κουτι και υδροψυξη , να παρω το DEEPCOOL DUKASE LIQUID  που τα εχει ολα σε ενα

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Γενικα Corsair > All αλλά αυτό ειναι υποκειμενικό και εγώ είμαι και μεγάλος φαν της κορσερ... Δεν ειναι και τόσο ωραίο το Ντιπκουλ και το συγκεκριμένο έχει φίλτρα για τη σκόνη μπροστά-πάνω-κάτω. Επάνω παίρνει 2 140μμ ή 2 120, μπροστά παίρνει μέχρι και 3πλο radiator και έχει και τη μαγκιά με το πλαϊνό να ανοίγει σαν πορτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...