Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Backpacker είπε

337 κάνει το τελευταίο που βγήκε πριν 2 μηνες. Βρίσκεις και με 290 το μοντέλο του 2017. Με οθόνη 9,7 και ανάλυση 2048 x 1536 pixels.   Δεν παίρνεις κάθε χρόνο tablet. 90 Ευρώ για τέτοια διαφορά ποιότητας είναι τίποτα. Χώρια οτι με apple έχεις και μεγαλύτερη χρονική κάλυψη στο λογισμικό που δέχεται ανανεώσεις για 4-5 χρόνια!

Προφανώς είναι καλύτερο συνολικά το Ipad αλλά δεν είναι και χαώδης η διαφορά στην ποιότητα. 

Δημοσ.

θα συμφωνήσω κι εγώ όσο αφορά τη σύγκριση αυτού εδώ του 8αριού που δε νομίζω να πάρει ποτέ αναβάθμιση στο OS (όχι ότι είναι και πολύ κακό αυτό) με το iPad 2018 που με λίγα χρήματα παραπάνω έχεις αναβαθμίσεις για 4-5 χρόνια (έστω ασφαλείας) και τη κλασική καλή ποιότητα συσκευών του Μήλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Πολύ ωραίο.

Αξίζει η μεγάλη έκδοση με το LTE στη τιμή που το δίνουν.

Οχι δεν αξίζει. 200 ευρώ ειναι τιμή Κίνας. Στα κινεζομάγαζα υπολόγιζε 230-250 ευρώ.

Στα 280 ευρώ πήρα το Mediapad M5 με ισχυροτερη CPU, Band 20, SD card slot, 32gb rom λιγοτερη ομως, αλλα και με 2 χρόνια εγγύηση (και μαλιστα του Amazon). 

Τώρα αν καταληξει τελική τιμη 200 στα κινεζομάγαζα... τοτε οκ... το συζηταμε.

Οπως και να έχει, εξαιρετικά θετικά νέα το οτι η Xiaomi ανακάλυψε το LTE στις ταμπλέτες... οποτε μπορούν να μετακινηθουν και πιο μακρια απο τον καναπέ πλεον ως ενα σωστο companion device.

Επεξ/σία από Alphaleader
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, efo355 είπε

Και τι σχέση έχει τι πήρες εσύ. Εδώ σχολιάζουμε για ένα νέο προιον και το συγκρίνουμε με το ipad που είναι το benchmark στα tablet. Εσύ πάρε οτι θες, αυτό δεν μας αφορά.

σου είπε κανείς ότι θέλω σύγκριση για κάτι ? εγώ ειπα θέλω να το πάρω τώρα εσύ για ποια ιπαντ μου μιλάς δεν ξέρω 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spectaculator είπε

Ενδιαφέρον! Ερώτηση, μπορώ να μοιράσω μια σύνδεση κινητού σε δυο συσκευές, είναι κάτι τέτοιο δυνατό; Χρειάζομαι δυο διαφορετικές συνδρομές κινητης, μια για το τηλέφωνο και μια για το tablet;

Εννοείς να έχεις 2 κάρτες με τον ίδιο αριθμό ; Άν ναι σίγουρα υπάρχει για COSMOTE 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αναλογιστουμε την υποστήριξη που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα από την Xiaomi, τότε μιλάμε για ένα προϊόν με και όχι και τόσο λαμπρό μέλλον. 

Με τάμπλετ και TV boxes δυστυχώς δεν το έχει. Τα προηγούμενα (ειδικά το δεύτερο μοντέλο) τα παράτησε πριν κλείσουν καλά καλά 1-2 χρόνια. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alphaleader είπε

Οχι δεν αξίζει. 200 ευρώ ειναι τιμή Κίνας. Στα κινεζομάγαζα υπολόγιζε 230-250 ευρώ.

Στα 280 ευρώ πήρα το Mediapad M5 με ισχυροτερη CPU, Band 20, SD card slot, 32gb rom λιγοτερη ομως, αλλα και με 2 χρόνια εγγύηση (και μαλιστα του Amazon). 

Τώρα αν καταληξει τελική τιμη 200 στα κινεζομάγαζα... τοτε οκ... το συζηταμε.

Οπως και να έχει, εξαιρετικά θετικά νέα το οτι η Xiaomi ανακάλυψε το LTE στις ταμπλέτες... οποτε μπορούν να μετακινηθουν και πιο μακρια απο τον καναπέ πλεον ως ενα σωστο companion device.

Αν και μερικώς off topic πήρες το M5 LTE στα 280 ευρώ??? Λογικά μιλάς με τιμολόγιο??

Δημοσ.
Στις 25/6/2018 στις 4:44 ΜΜ, madtheo είπε

Μακάρι να ήταν δεκάρι!

Ακριβώς αυτό...δηλαδή οι βρε Xiaomi δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από το 6 ιντσα ,smartphones της..θέλω 9 Άρι και πάνω από Xiaomi να τρελαθώ τελείως!!!

5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Αν αναλογιστουμε την υποστήριξη που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα από την Xiaomi, τότε μιλάμε για ένα προϊόν με και όχι και τόσο λαμπρό μέλλον. 

Με τάμπλετ και TV boxes δυστυχώς δεν το έχει. Τα προηγούμενα (ειδικά το δεύτερο μοντέλο) τα παράτησε πριν κλείσουν καλά καλά 1-2 χρόνια. 

Άλλοι πιο επώνυμοι σε παρατάνε στο ετος .......

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alex-gate-7-1925 είπε

Αν και μερικώς off topic πήρες το M5 LTE στα 280 ευρώ??? Λογικά μιλάς με τιμολόγιο??

Οχι. Αποδειξη σκέτη. Amazon.it

8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ναι μεν... αλλα απο την αλλη φαινεται να επιμενει και να μπαινει ποιο δυνατα απο ποτε στο κομμάτι αυτό... οποτε ας μην την ξεγράψουμε.

Δημοσ.

Παιδιά μακάρι. Εγώ είχα μεγάλες ελπίδες με το πρώτο της μοντέλο, το οποίο παράτησε πάνω στον χρόνο. Και δυστυχώς συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και με τα επόμενα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...