Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, efkairiakos είπε

Έχεις την usb c να συνδέσεις και τον εξωτερικό σου αν θέλεις...

😜

Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 hours ago, panosveto12 said:

ΧL κινητό . Δεν θα πάρω ...

δεν το φτιάξανε για εσένα :) επίσης δεν ειναι xl κινητό..  το lte το θες για ιντερνετ , επίσης δεν φτιάχνονται όλα αποκλειστικά βάση home use , σε εταιρίες με πωλητές έξω και πολλά άλλα αυτά τα πουλάνε με το τσουβάλι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, madtheo είπε

Μακάρι να ήταν δεκάρι!

Τα κινητά που τα θέλουμε μαζεμένα για να μπαίνουν σε τσέπη και να τα χειριζόμαστε με το ένα χέρι τα βγάζουν γκουμουτσοπαντόφλες και τα tablet που τα θέλουμε με μεγάλη οθόνη για αντικαταστάτη laptop τα βγάζουνε σκατουλάκια. Ότι να ναι.

• Like 1
Δημοσ.

8 Ιντσες και 150 ευρώ προ φόρων ( που ακόμη και από Gearbest Να το παρεις λογικα το 200αρι θα το πληρώσεις) όταν με 350 παίρνεις Ipad 2018 ;

Δε νομίζω ρε xiaomi....

Επισκέπτης
Δημοσ.

για πρώτη φορά πήρα Xiaomi κινητό και ένα έχω να πω μια συσκευή mind range ανταγωνίζεται πολύ άνετα κινητά αξίας 300/400 ευρώ . Αν θα πάρω ταμπλέτ κάποια στιγμή πάλι Xiaomi θα είναι 

Δημοσ.

Καλό tablet απλά η xiaomi στα ταμπλετ δεν έχει το μεγάλο πλεονεκτημα της τιμής που έχει στα κινητά. Εκεί που οι ναυαρχίδες των άλλων ειναι στα 600-800 ευρώ. Στα τάμπλετ παίρνει κάποιος εύκολα Apple με 350 ευρώ και φθηνότερα που είναι με μεγαλυτερες και καλύτερες οθόνες και τρομερα smooth. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε

για πρώτη φορά πήρα Xiaomi κινητό και ένα έχω να πω μια συσκευή mind range ανταγωνίζεται πολύ άνετα κινητά αξίας 300/400 ευρώ . Αν θα πάρω ταμπλέτ κάποια στιγμή πάλι Xiaomi θα είναι 

Και εγώ xiaomi κινητό έχω αλλά στο θέμα tablet εκεί που έχει ορίσει τιμολογιακα τον πήχη η apple πολύ δύσκολα έχει ανταγωνισμό.

Επεξ/σία από efo355
Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, efo355 είπε

Και εγώ xiaomi κινητό έχω αλλά στο θέμα tablet εκεί που έχει ορίσει τιμολογιακα τον πήχη η apple πολύ δύσκολα έχει ανταγωνισμό.

android θέλω δεν πήρα ποτέ apple ούτε μπρελόκ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε

android θέλω δεν πήρα ποτέ apple ούτε μπρελόκ

Και τι σχέση έχει τι πήρες εσύ. Εδώ σχολιάζουμε για ένα νέο προιον και το συγκρίνουμε με το ipad που είναι το benchmark στα tablet. Εσύ πάρε οτι θες, αυτό δεν μας αφορά.

Δημοσ.

Tablet ανω των 300ευρω=Ipad,ξεκαθαρα πραγματα.

Κατα τα αλλα απιστευτα τιμια επιλογη αν σκεφτουμε τι πουλανε στα χρηματα αυτα απο Ελλαδα μεχρι 200ευρω,γελανε και οι πετρες που λεμε

https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/342114/mesaio-7-6-9-5.html?keyphrase=huawei+mediapad&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=200.001

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Backpacker είπε

Καλό tablet απλά η xiaomi στα ταμπλετ δεν έχει το μεγάλο πλεονεκτημα της τιμής που έχει στα κινητά. Εκεί που οι ναυαρχίδες των άλλων ειναι στα 600-800 ευρώ. Στα τάμπλετ παίρνει κάποιος εύκολα Apple με 350 ευρώ και φθηνότερα που είναι με μεγαλυτερες και καλύτερες οθόνες και τρομερα smooth. 

350 ευρώ όμως. Εδώ μιλάμε για 200 ευρώ. Μήλα, πορτοκάλια.

Επεξ/σία από whoever81
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, whoever81 είπε

350 ευρώ όμως. Εδώ μιλάμε για 200 ευρώ. Μήλα, πορτοκάλια.

337 κάνει το τελευταίο που βγήκε πριν 2 μηνες. Βρίσκεις και με 290 το μοντέλο του 2017. Με οθόνη 9,7 και ανάλυση 2048 x 1536 pixels.   Δεν παίρνεις κάθε χρόνο tablet. 90 Ευρώ για τέτοια διαφορά ποιότητας είναι τίποτα. Χώρια οτι με apple έχεις και μεγαλύτερη χρονική κάλυψη στο λογισμικό που δέχεται ανανεώσεις για 4-5 χρόνια!

Επεξ/σία από Backpacker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...