panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για ακουστικά για το παραπάνω κινητό. Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα να είναι της ίδιας εταιρείας. Προηγούμενα ακουστικά κάτι iluv που κράτησαν κανά χρονο, στα 10 ευρώ και ήταν μια χαρά για μένα. Η χρήση τους θα είναι μόνο για μουσική και όχι για ομιλία. Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 15 ευρώ. Άντε μέχρι 20 αν είναι κάτι που αξίζει αρκετά. Ακούω προτάσεις. Δοκιμασμένες κατά προτίμηση για αυτό άνοιξα και το θρεντ. Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από panossar95
d4mage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/10518765/JBL-T110.html Χωρίς δεύτερη σκέψη! Καθαρός ήχος, δυνατό μπάσο, πολύ καλή εφαρμογή ακόμη και σε αερόβια γυμναστική, δεν μπερδεύονται. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά σε δουλειά, γυμναστική, αυτοκίνητο + ότι δεν μου έχει πει κανείς ποτέ "δεν σε ακούω" άρα αξιοπρεπέστατο μικρόφωνο. Μέχρι και 25,00€ θεωρώ πως είναι μονόδρομος, δεν θα βρεις αρνητικό. Εγγυημένο ακουστικό όχι μαλακίες. Πάντα παίρνω φθηνά ακουστικά επειδή μου χαλάνε πολύ εύκολα, ε αυτά ήταν πραγματικά εξαίρεση, ποιοτική κατασκευή από JBL, τα τελευταία πριν από αυτά ήταν τα αποτυχημένα Yenkee. Αν και οι ψείρες είναι κουραστικές από κάποια ώρα και μετά, μπορώ να πω πως αυτά είναι πολύ εντάξει. btw redmi note4 έχω. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από d4mage 1 1
panossar95 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, d4mage είπε https://www.skroutz.gr/s/10518765/JBL-T110.html Χωρίς δεύτερη σκέψη! Καθαρός ήχος, δυνατό μπάσο, πολύ καλή εφαρμογή ακόμη και σε αερόβια γυμναστική, δεν μπερδεύονται. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά σε δουλειά, γυμναστική, αυτοκίνητο + ότι δεν μου έχει πει κανείς ποτέ "δεν σε ακούω" άρα αξιοπρεπέστατο μικρόφωνο. Μέχρι και 25,00€ θεωρώ πως είναι μονόδρομος, δεν θα βρεις αρνητικό. Εγγυημένο ακουστικό όχι μαλακίες. Πάντα παίρνω φθηνά ακουστικά επειδή μου χαλάνε πολύ εύκολα, ε αυτά ήταν πραγματικά εξαίρεση, ποιοτική κατασκευή από JBL, τα τελευταία πριν από αυτά ήταν τα αποτυχημένα Yenkee. Αν και οι ψείρες είναι κουραστικές από κάποια ώρα και μετά, μπορώ να πω πως αυτά είναι πολύ εντάξει. btw redmi note4 έχω. Σε ευχαριστώ, θα τα πάρω τότε, αφού είναι και δοκιμασμένα. Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα