Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Γεια σε όλους, θα θελα να κάνω επαναφορά του κινητού στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όμως δεν τοχω ξανακάνει.. Το κινητό είναι xiaomi redmi 4x Τελευταία κρασαρει εφαρμογές Ελεύθερο Χώρο έχω (αν έχει σημασία)& εξωτερική sd με μουσική. Όμως δεν θέλω να διαγραφεί η μουσική της sd! Μονάχα εφαρμογές και τα παντα.. Η εκκαθάριση λέει ότι διαγράφεί και τα περιεχόμενα της sd! Υπάρχει ενα app για αυτή τη δουλειά;;
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το κινητό και να βγάλεις την sd. Μετά το ανοίγεις και κάνεις την επαναφορά που θες. Να έχεις και φορτισμένο το κινητό τουλάχιστον πάνω από το 50%
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Θα δω. Ευχαριστώ. Και ακόμη μια ερώτηση: Στην μπάρα google που λέει εμφανίστε την ροή σας όταν πατούσα και μου έβγαζε διαφορες μπούρδες είχε και μια μικρή επιλογή κατω γωνία που διάλεγα απόκρυψη όλων από gossip για παράδειγμα. Τώρα δεν υπάρχει και δεν μπορώ να κάνω επιλογή αναμεσα σε αυτά που με ενδιαφέρουν και τις μπούρδες!! Γνωρίζει κανείς αυτό που λεω;;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Επίσης πρέπει να θυμάσαι τον κωδικό της Google για να ξαναενεργοποιήσεις το τηλέφωνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ δεν θα το κάνω προς το παρόν, θα δω. Όσο για αυτό που ρωτάω από πάνω (άλλο θέμα) το κατάφερα, δεν βλέπω τίποτα τώρα αφού τα περισσότερα είναι σαχλαμάρες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα