georod7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 καλημερα. εχω ενα LG nexus 5 και τωρα τελευταια, δεν μπορω να καταλαβω απο τι, μου βγαζει στα καλα καθουμενα αυτο το μηνυμα στην οθονη "η συνδεση στο διαδικτυο απετυχε"!!!!!!! φανταζομαι οτι καποια εφαρμογη εχει φαει κολλημα και προσπαθει να συνδεθει και γι αυτο το βγαζει αλλα δεν μπορω να βρω ποια. αν υπαρχει καποιος που το εχει ξαναδει ας με ενημερωσει μπας και βρουμε καμμια λυση, ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου έλεγα να βγάλεις την μπαταρία αλλά δεν βγαίνει. Κάνε μια επανεκκίνηση. Αλλιώς η έσχατη λύση backup και μετά factory reset. Ή αν λες ότι είναι εφαρμογή να την βρεις μια μια. Θυμήσου πρώτου στο κάνει ποιες ήταν οι τελευταίες εφαρμογές που έβαλες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από saruman123
bele Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Συμφωνώ με τον κυρ Σάρουμαν απο πανω. Απλα αν έχεις custom rom, δες μήπως έκανες τελευταία κάποιο update που να βγάζει τέτοιο bug. Περνάει και απ το μυαλό μου μια ακόμη δοκιμή που μπορείς να κανεις. Μπορείς να βάλεις για λίγο εναν άλλο launcher, μήπως τρώει σκαλωματα το interface ui. Αυτά, ενημέρωσε μας αν δεν βγαζεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα