LHGMENOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Είχα ηχογραφήσει το συνημμένο τραγούδι περίπου το 2001 από τον safari fm της Θεσσαλονίκης χωρίς να μπορέσω μέχρι σήμερα να βρω τον τίτλο (ούτε το shazam το βρίσκει ή βγάζει λανθασμένους τίτλους). Ευχαριστώ Πολύ. safari fm.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitoTheLegend Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) lathos Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από VitoTheLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλημέρα! Παιδιά ξέρετε ποιο τραγούδι είναι αυτό που ακούγεται σε αυτο το βίντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laka_Etem98 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 καλημερα στους φιλους!μηπως ξερεται πως λεγεται το παρακατω κομματι?ειναι ενα μαζι γιαυτο ειναι κομενο.. Ευχαριστω πολυ! sazam_it.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Χαιρετώ! Το ξέρω σίγουρα, αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου τώρα... Έχει ομιλία πάνω, αλλά η εισαγωγή και μόνο είναι χαρακτηριστική για όσους το ξέρουν. Ευχαριστώ. Αρχίζει στο 3:26 https://www.youtube.com/watch?v=dyZkXcndLoQ&t=206s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους κάνοντας την βουτιά μου στην παραλία άκουσα το κομμάτι" άμα δε σε δω θα τρελαθώ" σε μια <καλοκαιρινομπιτοέκδοση>. Δεν υπήρχε φωνή πλην όμως η μελωδία ήταν απο όργανα που συνήθως εχουν τα νησιώτικα (νομίζω λέγονται κύμβαλα και είναι παρόμοιο-α με αυτο-α της εισαγωγής στο τραγούδι " η επιμονή σου" της Ζουγανέλη. Ο ρυθμός κλασικός βαβούρικος αλλά ωραίος. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Χελπ ινσόμνιαξ, κόλλησα! Ελληνικό κομμάτι που το έχω ξανακούσει κι ενώ πίστευα ότι θα το βρω εύκολα δεν είχα υπολογίσει την κυρία Πάολα😋 κι εξηγούμαι: Kαρδιά μου σε θέλω εδώωωω.. λέει σε κάποια φάση και είναι πολύ χαρακτηριστικό.. και δεν έχει σχέση με το εδώ σε θέλω καρδιά μου της κυρα Πάολας (συνέχεια αυτό μου βγάζει στο search έλεος..😭😭😭) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tds2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Πριν από χρόνια, καπου το 2009, έπαιζε μια διαφήμιση στο Μακεδονία tv μάλλον ή σε κάποιο αθηναϊκό κανάλι που έδειχνε πλάνα από την συναυλία των pink floyd από την Πομπηία, αλλά ο ήχος δεν ήταν από την ηχογράφηση (μάλλον). Δεν θυμάμαι καθόλου πως πήγαινε το τραγούδι πέρα ότι ήταν ροκ και ψυχεδελικό με ντραμς και ηλεκτρική κιθαρα. Μπορεί να ήταν και του συγκροτήματος! Θυμάται κανείς ποιο τραγούδι είχαν χρησιμοποιήσει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis9484 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας, έχω κάνει ηχογράφηση αυτό το σόλο και ψάχνω να βρω τίτλο. ευχαριστώ Φωνή 001.m4a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο? Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Muchacho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agriokatsiko Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 20/7/2019 στις 10:55 ΠΜ, BLISS είπε Χαιρετώ! Το ξέρω σίγουρα, αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου τώρα... Έχει ομιλία πάνω, αλλά η εισαγωγή και μόνο είναι χαρακτηριστική για όσους το ξέρουν. Ευχαριστώ. Αρχίζει στο 3:26 https://www.youtube.com/watch?v=dyZkXcndLoQ&t=206s Air - Dead bodies https://www.youtube.com/watch?v=Ivkwud7MrX0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Στις 28/8/2019 στις 2:44 ΜΜ, agriokatsiko είπε Air - Dead bodies https://www.youtube.com/watch?v=Ivkwud7MrX0 άψογος! ευχαριστώ 🎧 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnagelo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα Ήμουν χθες σε ένα bar και έπαιξε μια διασκευή του '' το κορίτσι απόψε θέλει " με techno -house στοιχεία . έκανα shazam αλλά μου έβγαλε ένα κομμάτι που ήταν κοντά στην μουσική μου [ flight of nall (original mix) - Epstein ( LA) ] Το έχει ακούσει κανείς? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospapgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Ξέρουμε ποιο τραγούδι είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα