Nabuko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 29 λεπτά πριν, poulinos είπε κατι μου θυμιζει αλλα το shazam βρισκει ενα ξενο Τέλι Τέλι Τέλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 13 minutes ago, Nabuko said: Τέλι Τέλι Τέλι thank u.ταυτοχρονα με τον bro μου το πες.λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από agrio.imeros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, agrio.imeros said: .... thanxs.μου το εγραψαν πιο πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2024 στις 2:27 ΜΜ, poulinos είπε https://www.facebook.com/reel/818901553415115?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v κατι μου θυμιζει αλλα το shazam βρισκει ενα ξενο Τελι Τελι Τέλι χάρις αλεξίου Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από kyriakh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 44 minutes ago, kyriakh said: Τελι Τελι Τέλι χάρις αλεξίου thank u thank u.μου το απαντησαν και 2 3 ατομα πιο πανω κατι μου ελεγε αλλα το shazam εβγαζε οτι ναναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Αυτά δεν μπορείς να τα λες τραγούδια-κομμάτια. Αυτά τα παίζει-αυτοσχεδιάζει ένα βράδυ κάποιος dj ανάλογα με το τι έχει πιεί και μετά δεν θυμάται τι έπαιξε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, jimakos00 είπε Αυτά δεν μπορείς να τα λες τραγούδια-κομμάτια. Αυτά τα παίζει-αυτοσχεδιάζει ένα βράδυ κάποιος dj ανάλογα με το τι έχει πιεί και μετά δεν θυμάται τι έπαιξε... Θα ήταν καλό να μας πεις και σε ποιον απαντάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TASOS PAOKG4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου @Nabuko Μάλλον σε εμένα πήγαινε η απάντηση του jimakos00. @jimakos00 Φιλε υπάρχουν χιλιάδες music events όπου παίζουν DJ και σε αυτά υπάρχουν κομμάτια που είναι πασίγνωστα και τα βρίσκουν το Shazam αλλά και το SoundCloud.Αυτο το συγκεκριμένο δεν μπορούν να το βρουν τα συγκεκριμένα προγράμματα.Πειραζει που ρώτησα; Είχα την ελπίδα ότι μπορεί να υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν το κομμάτι έστω και αν είναι αρκετά χρόνια πριν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
truman29491 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Καλημέρα Ψάχνω εδω και πάρα πολύ καιρό το συγκεκριμένο τραγούδι και δεν μπορώ να το βρω με τιποτα.Στον σταθμό δε που παίζεται μου λένε οτι ειναι απο ένα πολύ σπάνιο βινύλιο και το τραγούδι λέγεται Justin Johnson - Everyday with you .Παρότι μου δίνουν την ονομασία του δεν μπορώ να το βρω ούτε σαν καταχώρηση(στο discogs δλδ),όποτε τα τινά είναι 2, ή δεν θέλουν να μου πουν πιο πραγματικά είναι ή όντως είναι πολύ σπάνιο που δεν μπορούμε να το βρούμε.Παρόλα αυτά αδυνατώ να πιστέψω εν έτει 2024 δεν υπάρχει ούτε σαν καταχώρηση.Το ηχογράφησα όσο καλύτερα μπορούσα μέσω κινητού. Ευχαριστώ πολύ hard to find.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα