Nabuko Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Παιδες καλησπερα μηπως θυμαται κανεις ενα τραγουδι των 90ς του θανου καλλιρη στου οποιο το βιντεο κλιπ ειχε παιξει η τοοτε γυναικα του ναταλια γερμανου,εκανα ενα ψαχτηρι αλλα δεν το βρηκα,δεν ειναι το γιορταζω ουτε το εισαι μπελλας Αυτό. Και στα ντραμς ο Φοίβος 1
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Στις 24/2/2022 στις 7:56 ΜΜ, phanispal είπε Ρε παιδιά, ψάχνω ένα (wannabe μάλλον) ρεμπέτικο που βάζει ένας αστείος σταθμός που βάζουν πού και πού στη δουλειά, και δε μπορώ να το βρω βάσει στίχων. Αποσπασματικά κάποιοι στίχοι: «Ξαπλώνεις στο κρεβάτι μας και κάνεις πως κοιμάσαι [...] κι αν έχεις φάει όσπρια όλο τις μπουμπουνίζεις» «Αυτά είναι τα χαΐρια μας μέσα σε λίγα χρόνια» «Μοσχοβολάει η κολώνια σου μα δεν κρατάει αιώνια». Γενικά είναι σα μια παρωδία μεσήλικου προς ηλικιωμένου ζευγαριού που λέει πώς κατάντησε η σχέση τους μετά από χρόνια. Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πρόσφατο και όχι παλιό με σκοπό να διακωμωδίσει τα ρεμπέτικα. Διαφορετικά δε μπορώ να εξηγήσω τόση τραγικότητα. Τελικά το βρήκα: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΣ!!
aristarhos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Ποιο είναι το τραγούδι της τηλεοπτικής διαφήμισης aboutyou gr ?
Nabuko Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, aristarhos είπε Ποιο είναι το τραγούδι της τηλεοπτικής διαφήμισης aboutyou gr ? Έχεις κάποιο λινκ να το ακούσουμε?
aristarhos Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, Nabuko είπε Έχεις κάποιο λινκ να το ακούσουμε? Όχι δυστυχώς. Η τηλεοπτική διαφήμιση διαρκεί 15 δευτερόλεπτα και δεν προλαβαίνω ούτε το Shazam να ανοίξω.
pepinos1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 καλησπερα ενα τραγουδακι που ακουγεται σε διαφημιστικο του μασουτη με 2 πιτσιρικια μηπως γνωριζει κανεις να μου πει πως λεγεται?
giannis2429 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Ξέρει κανεις πιο ειναι αυτο το κομμάτι? Δυστυχώς το shazam δεν τα κατάφερε. Δεν ακουγεται και πολυ καλα γιατι ειναι απο live set. poio einai.mp3
Nellaki23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά, μετά από 4 σχεδόν χρόνια ακόμα ψάχνω αυτό το τραγούδι. Το αναγνωρίζει κανείς? Στο 27:44 Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από Nellaki23
Nellaki23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δε ψάχνω το κομμάτι από τους τίτλους αρχής.Το κομμάτι που ακούγεται στο βίντεο που έβαλα στο 27ο λεπτό...
Ypatia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Έχω σπάσει το κεφάλι μου, το ξέρω το κομμάτι, είναι παλιό σε ρεμίξ, αλλά ποιο είναι; TIA!
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 56 λεπτά πριν, Ypatia είπε Καλησπέρα! Έχω σπάσει το κεφάλι μου, το ξέρω το κομμάτι, είναι παλιό σε ρεμίξ, αλλά ποιο είναι; TIA! 1
Ypatia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, stormrain είπε Thank you dear 💞 Λοιπόν το κομμάτι είναι το Anarcrusan - In my mind 1
HRIDANOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Απόσπασμα από παλιό ξένο κλασικό τραγούδι. Μόνο αν το ξέρει κάποιος/α μπορεί να το αναγνωρίσει. Classic track.amr
Nassos83 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, προσπαθώ χρόνια να βρώ τραγούδι διαφήμισης μπύρας -μπορεί και ουίσκι- από τη δεκαετία του 1990. Αν θυμάμαι σωστά είναι Γαλλικό, έχει κάπως αισθησιακή μουσική, ξεκινάει με μια γυναικεία αισθησιακή φωνή και σε ένα σημείο τραγουδάνε άνδρες-γυναίκες σαν εκκλησιαστική χορωδία. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε να βρώ αυτό το κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα