Hal9000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Εδώ αναζητούμε τραγούδια δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε για να βοηθήσει η κοινότητα. Παλιό θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physikoww Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που ξεκιναει να παιζει στο 15.10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_cure Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μηπως κανενας αυτο το τραγουδι? https://www.youtube.com/watch?v=vp5uaa4v3yI Οπως και αυτο Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από chris_cure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,άκουσα κάπου ένα τραγούδι που μοιάζει λιγάκι με το τραγούδι the Union,collecting Hearts.Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι έλεγε σε κάποια φάση τικ τοκ ή τικ τακ και μετά ο γνωστός ήχος της house.Γυναίκα το έλεγε,στην μέση του τραγουδιού έπαιζε και λίγο σαξόφωνο.Το άκουσα φέτος για πρώτη φορά, οπότε μάλλον καινούργιο θα είναι.Καμιά βοήθεια; Deep & House μουσική πρέπει να είναι. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από palawiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldFan98p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα γνωριζει μηπως κανεις το κομματι στο παρακατω link? http://www.mediafire.com/file/49naibn7ve9298v/new-[AudioTrimmer.com].mp3/file ποιο πολυ για audiomachine μου κανει.. Βρεθηκε το τραγουδι ο τιτλος ειναι Revolt Production Dissimulation 2016 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από GoldFan98p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Ποιο τραγούδι είναι αυτό που λέει στην αρχή ; Δεν μπορώ με τίποτα να το βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.antenna.gr/watch/1139823/tamam-epeisodio-20-3os-kyklos Ποιο κομματι ακουγεται απο το 44:00 μεχρι τελους; Δεν μπορω να το βρω με τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propng Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από propng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nunbul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας, έκανα ενα thread πριν λίγο και κάποιος με έκανε redirect εδώ, οπότε κάνω copy/paste. Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρο ένα τραγούδι καφρικου χαρακτήρα. Δυστυχως δε θυμάμαι ούτε τίτλο, ούτε το όνομα της μπάντας. Ήταν τύπου μπαλάντα, και είχε θρησκευτικό περιεχόμενο, καθώς θυμάμαι ένα στοίχο που έλεγε: *"Ο Χριστός, ο Χριστούλης μας... Κωλολέει, είναι τέλειος, τον γουστάρουμε πολύ!" Θυμαμαι να ήταν ίδια εποχή με Cafrilion, Kleftones, Πλοκάμι του Καρχαρία, και τα άλλα σχετικά. Αυτό το συγκεκριμένο όμως δε το βρίσκω πουθενά. To πόσταρα και στο /r/Greece αλλά τίποτα... Βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτο με τι μετατροπεα μπορω να το κατεβασω σε mp3??? γιατι σε 3 που δοκιμασα δεν με αφηνει..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 έχω σπάσει το κεφάλι μου... δέκα χρόνια πριν,2008, 2ο μισό της χρονιάς - μετά το καλοκαίρι, έχω τελειώσει το φανταρικό, έχω πιάσει την πρώτη μου δουλειά Αθήνα και τα βράδια κάθομαι και παίζω WOW ακούγοντας ράδιο από 1055ροκ θεσσαλονίκης παίζει ΠΟΛΥ συχνά ένα ροκάκι τραγούδι, γυναικεία φωνητικά, η φωνή μοιάζει με Paramore αλλά δεν είναι γιατί έχω ξεψαχνίσει όλα τα τραγούδια που είχανε βγάλει μέχρι εκείνη τη στιγμή... το ρυθμό τον θυμάμαι πάνω κάτω (αυτός μου έχει κολλήσει στο μυαλό εξάλλου) αλλά δε θυμάμαι τπτ από στίχους... υπάρχει καμία έμπνευση;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 On 27/09/2018 at 15:02, gia_nnis said: Αυτο με τι μετατροπεα μπορω να το κατεβασω σε mp3??? γιατι σε 3 που δοκιμασα δεν με αφηνει..!!! Κι εμενα μου χε βγαλει τη πιστη . Σε περιπτωση που ακομα δεν εχεις βγαλει ακρη , οριστε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω φάει κόλλημα με ένα τραγούδι και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι. Παλιό σχετικά. Σε ένα σημείο τραγουδάει μια γλυκιά φωνή γυναικεία. Κλεις τα μάτια και θυμήσου/κοιμήσου και μετά έλεγε κοίτα τι γρήγορα που φεύγει η ζωή κάτι τέτοιο. Ίσως είναι και ραπ. Edit: Το βρήκα. Α ρε πατέρα από τον Μεντζέλο. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Christos21417 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>>Morpheus>> Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=1H03dzXPgq4 Στο 7:34 και μετα... καποιος, καποια ιδεα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε https://www.youtube.com/watch?v=1H03dzXPgq4 Στο 7:34 και μετα... καποιος, καποια ιδεα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα