Tobajara Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις ανακάλυψα αυτό το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα ανάλαφρο - για DnD - παιχνιδάκι. Turn - based μάχες και εξερεύνηση βασισμένα στην 4η έκδοση του DnD (που πρέπει να είναι πολύ αλλόκοτη), τοποθεσία στο Candlekeep, έχεις έτοιμο party δυστυχώς αλλά η όλη προσέγγιση φαίνεται ευπρόσιτη και ανάλαφρη, κατάλληλη για διασκεδαστικό dungeon crawling. Χειρίζεσαι ζωόμορφο party με ανθρώπους, αετούς, Saurians, και διάφορους άλλους. Στα θετικά ο ΠΟΛΥ όμορφος κόσμος, που ανοίγει σταδιακά και θυμίζει πάρα πολύ επιτραπέζιο με τα τετραγωνάκια του κλπ, και η απλότητα στην προσέγγιση. Προφανώς δε συγκρίνεται με τους μεγάλους τίτλους του είδους, αλλά μου έβγαλε το ίδιο ευχάριστο αίσθημα εξερεύνησης του Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir. Δεν υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα στους κανόνες (αν και οι γνώσεις μου είναι ανύπαρκτες για την 4η έκδοση) και στους παραδοσιακούς σαν του λόγου μου θα φανεί υπερβολικά χαλαρό, αλλά σαν παιχνίδι μου φάνηκε πολύ ευχάριστο. Είναι σε σχετικά καλή τιμή στις εκπτώσεις του Steam αλλά δυστυχώς πλακωμένο στα DLC, που μάλιστα μου φάνηκαν τελείως αρπαχτές.. Η σελίδα... Και ένα ωραίο Let's Play μιας κοπέλας, χωρίς περιττά φρου φρου. Βάζω το πρώτο επεισόδιο που δείχνει τα εισαγωγικά και το δεύτερο που χειρίζεσαι και περισσότερα άτομα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Tobajara 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα