imr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 50 minutes ago, alan2 said: Με αυτο το discard lock και πάλι δεν προχωράει Τι ειναι αυτο ρε μαν? Στανταρ? Για το wild δεν ειναι καλο deck γιατι δεν εχεις ουτε το location ουτε soul barage. Με τον merchand πετας τους doomguard? Απο εδω παρε https://tempostorm.com/hearthstone/decks/discard-warlock-wild-meta-snapshot-sep-6-2023 1
alan2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Wild προφανώς. Mου λείπουν αρκετές κάρτες για to deck του τεμποστορμ. δεν ξέρω ποιό είναι το location. Εχω το hand of Guildan Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από alan2
imr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, alan2 said: Wild προφανώς. Mου λείπουν αρκετές κάρτες για to deck του τεμποστορμ. δεν ξέρω ποιό είναι το location. Εχω το hand of Guildan Το chamber of viscidus, χωρις αυτο και soul barage δεν αξιζει το deck, δεν γινεται δουλεια, το hand of guldan δεν ειναι απαραιτητο. 1
alan2 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 οπως και να έχει έφτασα platinum στο wild με mech paladin 1
imr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, alan2 said: οπως και να έχει έφτασα platinum στο wild με mech paladin Μια χαρα ειναι ο pala, φτανεις ευκολα legend, ειναι και γρηγορα τα games. Μονο o even warrior ειναι κακο matchup, ολα τα αλλα τα εχεις σχετικα ευκολα 1
alan2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εφτασα platinum στο wild πάλι με mech paladin Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από alan2 1
alan2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Με το καινούριο expansion ο καινούριος Reno είναι πολύ ισχυρός. Οποτε το αντιμετωπίζω χάνω.
imr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 29 minutes ago, alan2 said: Με το καινούριο expansion ο καινούριος Reno είναι πολύ ισχυρός. Οποτε το αντιμετωπίζω χάνω. Τι παίζεις? Αν παίζεις αγκρο και φτάσεις 8 turn έχεις χάσει έτσι και αλλιώς.
alan2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) legend πρώτη φορά, σε asia server με reno hunter. Χθές βγήκε και το miniset. Eυτυχώς δεν συναντησα πολλούς warrior και έκανα 9-3 σήμερα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από alan2
Gatoskylo8 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Καιρός τότε να αλλάξεις το άβαταρ σου. Κανείς δεν παίζει εδώ στο forum hs; Είναι το μοναδικό online tcg με (αρκετό) κόσμο.
imr Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 31 minutes ago, Gatoskylo8 said: Καιρός τότε να αλλάξεις το άβαταρ σου. Κανείς δεν παίζει εδώ στο forum hs; Είναι το μοναδικό online tcg με (αρκετό) κόσμο. Ολο και καποιος θα εχει ξεμεινει Εγω συνεχιζω να παιζω wild αλλα ποιο πολυ σαν αγκαρια. Φτανω legend την πρωτη εβδομαδα αλλα μετα βαριεμαι αρκετα να συνεχισω για τοπ finish και καταληγω να κανω μονο τα quest 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, imr είπε καταληγω να κανω μονο τα quest Ευτυχώς που τους κράξανε και κάπως μειώσανε τα απαιτούμενα για να τα ολοκληρώσεις. Πολύ κακή απόφαση πάντως... Κατά τα άλλα, εγώ παίζω αποκλειστικά BG (που ουσιαστικά δεν είναι hearthstone) και standard.
imr Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Πάντως το παιχνίδι στο wild τουλάχιστον είναι σε αρκετά καλό σημείο στο balance μετά από πάρα πολύ καιρό. Να δόυμε πόσο θα κρατησει Επεξ/σία 19 Απριλίου 2024 από imr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα