Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ με zephyr και alexastraza στην αρένα τι θα γίνει; Ειδικά για το δεύτερο δεν είναι καθόλου λογικό να υπάρχει και να την κάνεις ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ discover.

• Απαντ. 825
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 29/4/2020 στις 9:12 ΜΜ, kostask91 είπε

Εντωμεταξύ με zephyr και alexastraza στην αρένα τι θα γίνει; Ειδικά για το δεύτερο δεν είναι καθόλου λογικό να υπάρχει και να την κάνεις ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ discover.

η λογικη χαθηκε απο οταν βγηκαν τα galakrond κλπ ...

μια με το shaman μετα με druid -rogue demon hunter ... 

βγαζεις καρτες απαραδεκτες με το κιλο και μετα νερφαρεις 2-3 και τριχες ..

και βλεπεις το παιχνιδι να μενει στασιμο με 2-3 ντεκ μαξ  και ιδιες καρτες παντου ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ghost007 είπε

η λογικη χαθηκε απο οταν βγηκαν τα galakrond κλπ ...

μια με το shaman μετα με druid -rogue demon hunter ... 

βγαζεις καρτες απαραδεκτες με το κιλο και μετα νερφαρεις 2-3 και τριχες ..

και βλεπεις το παιχνιδι να μενει στασιμο με 2-3 ντεκ μαξ  και ιδιες καρτες παντου ..

Καλά άσε το constructed. Εγώ μιλάω για αρένα. Το costructed πάντα είχε κάτι "σπασμένο". Απλά πλέον έχουν γίνει πιο φαντασμαγορικά :Ρ

Επεξ/σία από kostask91
  • Like 1
Δημοσ.

δλδ αυτο το πραμα δε το χωραει το μυαλο μου ...

και καλα ασε τα 7000 lackeys μαγειες δρακους κλπ κλπ ..

να παιζει με 0 cost kronx  να κανει shuffle 6 copy με 1 μανα ..

να παιζει galakrond να τραβαει αλλες 4 καρτες 0 cost απο της οποιες τουλαχιστον η μισες να ειναι παλι kronx ..

να σου ριχνει τα kronx και να εχει και 2 μανα ακομα ετσι για καβατζα και η blizzard αυτο το θεωρει νορμαλ..

η το επισης γελοιο θεμα που ποσα χρονια ποια δλδ ακομα ελεος ... o malygos.. 

malygos + 4-5 καρτες 34 dmg ... η γιατι οχι malygos με 0 cost ...η γιατι οχι malygos διπλο η τριπλο ...

ελεος δλδ απλα ελεος οχι αλλο καρβουνο ...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, privateer είπε

σταματα να παιζεις μ@@. 🤣

τωρα μας κλαιγεσαι για malygos deck. Tier 4 κατασταση. Έλεος χαχαχα

Πιστεύω ότι απλά τον πήρε η μπάλα τον malygos και δεν ήταν η αφορμή για το post :P

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/5/2020 στις 4:01 ΜΜ, privateer είπε

σταματα να παιζεις μ@@. 🤣

τωρα μας κλαιγεσαι για malygos deck. Tier 4 κατασταση. Έλεος χαχαχα

οπως ειπε και ο κωστας το θεμα φυσικα δεν ειναι το malygos deck αλλα περα απο τα αλλα που ειπα 

ο malygos ειναι μια καρτα που εδω και χρονια περνει παιχνιδια με τον ιδιο τροπο κατανταει βαρετο και κουραστικο ..

οπως ηταν και ο leeroy που επιτελους πηρε πουλο ..

επισης το βασικο θεμα ειναι ο rogue και ο malygos απλα γινεται

αλλο ενα απο τα "οπλα" του ιδικα οταν εχεις τα απειρα lackeys με απειρους δρακους καθε παιχνιδι..

btw πριν λιγο μου εκανε ενας shuffle παλι 10 togwaggle και το παλεψα καμποσο και φυσικα παρατησα γιατι δεν υπαρχει τπτ στο game να κανει counter

εκτος απο την 6αρα του rogue ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω να πω οτι παρα την αρχικη κατακραυγή εκ μέρους μου στις αρχες του νέου expansion το game ειναι πλεον σε καλό δρόμο.1η φορά βλέπω τόσα playable decks και οχι την κλασική μονοτονία,αν και οι Highlander hunters ειναι πλειοψηφία.H μονη κλαση που φαίνεται unplayable  ειναι ο Shaman.Αγαπημένο deck o Quest Malylock με 2ο ενας Highlander Priest που επέκλεψα από τον Languagehacker. :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tulcito είπε

Εχω να πω οτι παρα την αρχικη κατακραυγή εκ μέρους μου στις αρχες του νέου expansion το game ειναι πλεον σε καλό δρόμο.1η φορά βλέπω τόσα playable decks και οχι την κλασική μονοτονία,αν και οι Highlander hunters ειναι πλειοψηφία.H μονη κλαση που φαίνεται unplayable  ειναι ο Shaman.Αγαπημένο deck o Quest Malylock με 2ο ενας Highlander Priest που επέκλεψα από τον Languagehacker. :)

Θα συμφωνήσω. Πριν το expansion έμπαινα μια στο τόσο να "παίξω" καμιά αρένα με τον καφέ και γενικά ξόδευα το gold και το dust άσκοπα. γιατί δε με ενδιέφεραι. Και τώρα έφτασα μέχρι και legend. Πολύ καλή δουλειά και γρήγορες σχετικά με το παρελθόν διορθώσεις με νερφ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...