Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την κωλό-κάρτα το conjurers calling τι σκέφτονταν όταν τη σχεδίαζαν; Δηλαδή είπαν ξέρεις δεν είναι αρκετά καλή, ας της δώσουμε και twinspell, ώστε να μπορούν να την παίζουν 4 φορές σε ένα game. 

Δε παίζει να είναι τόσο άσχετοι στο σχεδιασμό καρτών, απλά θέλουν να βγάζουν τσιτ κάρτες, ώστε να τις παίζουν τα παιδάκια και να χαίρονται. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται και πολύ τεστινγκ, ώστε να δεις ότι αυτή η κάρτα δεν είναι balanced...

• Like 1
  • Απαντ. 825
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ερχονται nurfs ποιο πολυ στο rogue .. 

και επισης επιτελους buffs σε καμποσες καρτες ! ...

ελπιζω στο συντομο μελλον να φτιαξουν και αλλες που χρειαζονται λιγο ανεβασμα

επισης θα βγει ενα mech legend καινουργιο ...

Δημοσ.
Στις 16/5/2019 στις 5:48 ΜΜ, kostask91 είπε

Αυτή την κωλό-κάρτα το conjurers calling τι σκέφτονταν όταν τη σχεδίαζαν; Δηλαδή είπαν ξέρεις δεν είναι αρκετά καλή, ας της δώσουμε και twinspell, ώστε να μπορούν να την παίζουν 4 φορές σε ένα game. 

Δε παίζει να είναι τόσο άσχετοι στο σχεδιασμό καρτών, απλά θέλουν να βγάζουν τσιτ κάρτες, ώστε να τις παίζουν τα παιδάκια και να χαίρονται. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται και πολύ τεστινγκ, ώστε να δεις ότι αυτή η κάρτα δεν είναι balanced...

μα το παιχνιδι ειναι ενα pay-to-win live service, και αυτη ανεκαθεν ηταν η πολιτικη τους, να δινουν overpowered καρτες, ωστε γυρω απο αυτες να χτιζονται 3-4 decks που θα κυριαρχουν σε καθε expansion. και δεν το κανουν για να χαιρονται απλως τα παιδακια, αλλα για να παιρνουν τα λεφτα απο  οσους βιαζονται  και  πληρωνουν για να φτιαξουν αυτα τα decks στα γρηγορα. 

το εχουμε ξαναπει στο παρελθον, αυτου του ειδους τα παιχνιδια σχεδιαζονται με βαση την μεγιστοποιηση του κερδους, και οχι την βελτιωση του gameplay. 

Δημοσ.

Αν θελετε να φαρμαρετε tavern brawl 

Maly Hunter
Class: Hunter
Format: Standard
Year of the Dragon

2x (1) Rapid Fire
2x (2) Bomb Toss
2x (2) Explosive Trap
2x (2) Freezing Trap
1x (2) Misdirection
1x (2) Snipe
2x (3) Animal Companion
2x (3) Deadly Shot
2x (3) Eaglehorn Bow
2x (3) Kill Command
2x (3) Unleash the Hounds
2x (4) Marked Shot
2x (5) Baited Arrow
2x (6) Unleash the Beast
1x (7) Giggling Inventor
1x (8) Jepetto Joybuzz
1x (9) Alexstrasza
1x (9) Malygos

AAECAYoWBrQDxQSuBsMI4vgC2p0DDKgCtQOHBMkExQjbCf4M4PUCoooD5pYD7JYD+ZYDAA==

• Like 1
Δημοσ.

ελα μαυτα τα hero μας τα εχουν πει πολλα ...

επρεπε να εχουν μπει hall of fame εξαρχης

απο την στιγμη που δεν εβγαλε για τους υπολοιπους...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, privateer είπε

παιζει ο thjis paladin

Και Control Shaman και Heal Druid.Τον παρακολουθώ τα πρωινά από το μαγαζί.Βασικά ψάχνω συνέχεια άτομα που να παίζουν Control Shaman μιας και είναι από τα αγαπημένα μου deck :)

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ από τη μέρα που βγήκε το expansion μέχρι τώρα παίζω από μία αρένα τη μέρα κατά μέσο όρο. Δηλαδή κατά μέσο όρο ένα pack τη μέρα + τα pack δώρο που δίνει. Έχω ανοίξει μόνο 2 legendary. Τι πιθανότητα υπάρχει σε αυτό; Δεν είναι ότι ανοίγω epic, κλασικά 40 dust συνέχεια. Μείωσαν (κιάλλο) μήπως την πιθανότητα να ανοίξεις legendary κτλ;

Γιατί εδώ και χρόνια αυτό κάνω και μέχρι το επόμενο expansion έχω συνήθως μαζέψει τα 3/4 των legendary (craftάροντας κιόλας κάποια).

Δημοσ.

μπα random ειναι...εγω με τα τσαμπε πακετα που μου δωσε απο το 1ο wing του quest, ανοιξα 2 legendaries...

σε φαση που σκεφτομουν να αγορασω το 2ο wing :P

Δημοσ.

Το άνοιξα τελικά. Μετά από 1,5 μήνα άνοιξα επιτέλους legendary. Blastmaster Boom! Έπρεπε να εκφραστώ εδώ για να το ανοίξω μου φαίνεται 😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...