kostask91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Αυτή την κωλό-κάρτα το conjurers calling τι σκέφτονταν όταν τη σχεδίαζαν; Δηλαδή είπαν ξέρεις δεν είναι αρκετά καλή, ας της δώσουμε και twinspell, ώστε να μπορούν να την παίζουν 4 φορές σε ένα game. Δε παίζει να είναι τόσο άσχετοι στο σχεδιασμό καρτών, απλά θέλουν να βγάζουν τσιτ κάρτες, ώστε να τις παίζουν τα παιδάκια και να χαίρονται. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται και πολύ τεστινγκ, ώστε να δεις ότι αυτή η κάρτα δεν είναι balanced... 1
Ghost007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 ερχονται nurfs ποιο πολυ στο rogue .. και επισης επιτελους buffs σε καμποσες καρτες ! ... ελπιζω στο συντομο μελλον να φτιαξουν και αλλες που χρειαζονται λιγο ανεβασμα επισης θα βγει ενα mech legend καινουργιο ...
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 5:48 ΜΜ, kostask91 είπε Αυτή την κωλό-κάρτα το conjurers calling τι σκέφτονταν όταν τη σχεδίαζαν; Δηλαδή είπαν ξέρεις δεν είναι αρκετά καλή, ας της δώσουμε και twinspell, ώστε να μπορούν να την παίζουν 4 φορές σε ένα game. Δε παίζει να είναι τόσο άσχετοι στο σχεδιασμό καρτών, απλά θέλουν να βγάζουν τσιτ κάρτες, ώστε να τις παίζουν τα παιδάκια και να χαίρονται. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται και πολύ τεστινγκ, ώστε να δεις ότι αυτή η κάρτα δεν είναι balanced... μα το παιχνιδι ειναι ενα pay-to-win live service, και αυτη ανεκαθεν ηταν η πολιτικη τους, να δινουν overpowered καρτες, ωστε γυρω απο αυτες να χτιζονται 3-4 decks που θα κυριαρχουν σε καθε expansion. και δεν το κανουν για να χαιρονται απλως τα παιδακια, αλλα για να παιρνουν τα λεφτα απο οσους βιαζονται και πληρωνουν για να φτιαξουν αυτα τα decks στα γρηγορα. το εχουμε ξαναπει στο παρελθον, αυτου του ειδους τα παιχνιδια σχεδιαζονται με βαση την μεγιστοποιηση του κερδους, και οχι την βελτιωση του gameplay.
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 χαχα ...νταξ μιλαμε για τιτανομαχια ... !! εγω με rogue thief vs warlock https://hsreplay.net/replay/vY52iZCVqfjWUdtwS7vFnU 2
privateer Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Αν θελετε να φαρμαρετε tavern brawl Maly Hunter Class: Hunter Format: Standard Year of the Dragon 2x (1) Rapid Fire 2x (2) Bomb Toss 2x (2) Explosive Trap 2x (2) Freezing Trap 1x (2) Misdirection 1x (2) Snipe 2x (3) Animal Companion 2x (3) Deadly Shot 2x (3) Eaglehorn Bow 2x (3) Kill Command 2x (3) Unleash the Hounds 2x (4) Marked Shot 2x (5) Baited Arrow 2x (6) Unleash the Beast 1x (7) Giggling Inventor 1x (8) Jepetto Joybuzz 1x (9) Alexstrasza 1x (9) Malygos AAECAYoWBrQDxQSuBsMI4vgC2p0DDKgCtQOHBMkExQjbCf4M4PUCoooD5pYD7JYD+ZYDAA== 1
Ghost007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 ελα μαυτα τα hero μας τα εχουν πει πολλα ... επρεπε να εχουν μπει hall of fame εξαρχης απο την στιγμη που δεν εβγαλε για τους υπολοιπους...
kostask91 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Υπάρχει κανένας streamer που να πειραματίζεται και να μη παίζει μόνο mage, warrior, hunter ?
Zus Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πάλι πεθαμένο τον έχουν τον Priest? Επίσης RIP Hearthpwn Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Zus
Tulcito Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, privateer είπε παιζει ο thjis paladin Και Control Shaman και Heal Druid.Τον παρακολουθώ τα πρωινά από το μαγαζί.Βασικά ψάχνω συνέχεια άτομα που να παίζουν Control Shaman μιας και είναι από τα αγαπημένα μου deck 1
kostask91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Εντωμεταξύ από τη μέρα που βγήκε το expansion μέχρι τώρα παίζω από μία αρένα τη μέρα κατά μέσο όρο. Δηλαδή κατά μέσο όρο ένα pack τη μέρα + τα pack δώρο που δίνει. Έχω ανοίξει μόνο 2 legendary. Τι πιθανότητα υπάρχει σε αυτό; Δεν είναι ότι ανοίγω epic, κλασικά 40 dust συνέχεια. Μείωσαν (κιάλλο) μήπως την πιθανότητα να ανοίξεις legendary κτλ; Γιατί εδώ και χρόνια αυτό κάνω και μέχρι το επόμενο expansion έχω συνήθως μαζέψει τα 3/4 των legendary (craftάροντας κιόλας κάποια).
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 μπα random ειναι...εγω με τα τσαμπε πακετα που μου δωσε απο το 1ο wing του quest, ανοιξα 2 legendaries... σε φαση που σκεφτομουν να αγορασω το 2ο wing
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Και αλλο hero class επι πληρωμη.... https://playhearthstone.com/en-us/blog/22988584 The Hearthstone Masters Bundle has arrived! For just $19.99 you can receive 10 Rise of Shadows packs, 10 Rastakhan’s Rumble packs, the new Stolen Thunder Card Back, and a Thunder King Shaman Hero!
kostask91 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Το άνοιξα τελικά. Μετά από 1,5 μήνα άνοιξα επιτέλους legendary. Blastmaster Boom! Έπρεπε να εκφραστώ εδώ για να το ανοίξω μου φαίνεται 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα