Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anestismas είπε

Loading time ή και στo gameplay; Αν μπορείς δώσε λίγο info παραπάνω, με ενδιαφέρει.

Πάντα στο loading είναι η διαφορά. Έπειτα μόλις φορτωθούν δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ssd hdd. Στο forza horizon 3 με 850 Evo έχω 5 δευτερόλεπτα loading όλα γίνονται ακαριαία. 

1 ώρα πριν, anestismas είπε

Loading time ή και στo gameplay; Αν μπορείς δώσε λίγο info παραπάνω, με ενδιαφέρει.

Πάντα στο loading είναι η διαφορά. Έπειτα μόλις φορτωθούν δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ssd hdd. Στο forza horizon 3 με 850 Evo έχω 5 δευτερόλεπτα loading όλα γίνονται ακαριαία. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Heybro είπε

Κάπου είχα διαβάσει πως με SSD γίνεται πιο γρήγορο loading  και στα in-game γραφικά, όσο παίζεις, αλλά μάλλον ήταν για παιχνίδι open-world και μιλούσε για το FOV. 
Οπότε, κι έναν SSD μαζί με την κονσόλα. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, anestismas είπε

Κάπου είχα διαβάσει πως με SSD γίνεται πιο γρήγορο loading  και στα in-game γραφικά, όσο παίζεις, αλλά μάλλον ήταν για παιχνίδι open-world και μιλούσε για το FOV. 
Οπότε, κι έναν SSD μαζί με την κονσόλα. 

39 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ναι εκτός από loading είδα διαφορά και σε άλλη περίπτωση. Εκτός από αυτή που λέει ο φίλος για open world, που βοηθάει να μην έχεις stuttering η lag στο loading ενώ προχωράς σε open world.

Η άλλη περίπτωση που είδα διαφορά είναι μέσα σε menu ενώ ακόμη φορτώνει η πίστα. Είναι πιο responsive σαν να μην φορτώνει τίποτε στο background.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ναι εκτός από loading είδα διαφορά και σε άλλη περίπτωση. Εκτός από αυτή που λέει ο φίλος για open world, που βοηθάει να μην έχεις stuttering η lag στο loading ενώ προχωράς σε open world.

Η άλλη περίπτωση που είδα διαφορά είναι μέσα σε menu ενώ ακόμη φορτώνει η πίστα. Είναι πιο responsive σαν να μην φορτώνει τίποτε στο background.

Ειναι ανάλογα το παιχνίδι και πως χρησιμοποιεί το κάθε αποθηκευτικό μέσο. Είχα βάλει παιχνίδια στον hdd και από το loading τα περνάω στον ssd πριν τα παίξω. Αν μάθεις σε γρήγορο Loading η επιστροφή σε hdd δεν γίνεται. Στα υπόλοιπα που γράφεις δεν έχω προσέξει θέματα ίσως στο gta 5 όταν έπαιζα στο laptop είχα κάποια redraw γραφικών. Ίσως έφταιγε και η GPU όμως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...