Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω ένα πρόγραμμα για πολύ απλό editing video. Θέλω κάτι σχετικά απλό στην χρήση και free για εταιρική χρήση. Να μπορώ να επιλέγω τμήματα για αποκοπή και να κάνω ένα απλό export του αρχείου. Παλιά δούλευα με το virtualdub αλλά τώρα που το δοκίμαζα μου φάνηκε παρωχημένο και ασύμβατο με πολλά φορμάτ. Ούτε το openshot μου άρεσε. Το photos των windows επίσης δεν διάβαζε κανένα από τα αρχεία βίντεο που έχω. Μόνο το videopad μου άρεσε αλλά είναι δωρεάν για οικιακή χρήση μόνο. Το VSDC μου φαίνεται καλό και με πολλές δυνατότητες. Κάποια άλλη επιλογή υπάρχει; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
Bspus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Για μετατροπες και κοψιμο με πληρη υποστηριξη format το xmedia recode με εχει βολεψει πολυ. Παλιοτερα χρησιμοποιουσα το avidemux (δεν ειναι μονο για avi παρα το ονομα του) αλλα βγαζει προβληματα με πολλα αρχεια και το παρατησα.
micos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, GenesisX είπε Ψάχνω ένα πρόγραμμα για πολύ απλό editing video. Θέλω κάτι σχετικά απλό στην χρήση και free για εταιρική χρήση. Να μπορώ να επιλέγω τμήματα για αποκοπή και να κάνω ένα απλό export του αρχείου. Παλιά δούλευα με το virtualdub αλλά τώρα που το δοκίμαζα μου φάνηκε παρωχημένο και ασύμβατο με πολλά φορμάτ. Ούτε το openshot μου άρεσε. Το photos των windows επίσης δεν διάβαζε κανένα από τα αρχεία βίντεο που έχω. Μόνο το videopad μου άρεσε αλλά είναι δωρεάν για οικιακή χρήση μόνο. Το VSDC μου φαίνεται καλό και με πολλές δυνατότητες. Κάποια άλλη επιλογή υπάρχει; Δοκίμασε με το avidemux που είπε και ο bspus. Οδηγός εδώ. Είναι από τα λίγα προγράμματα που δεν κάνουν re-encode στο σώσιμο (εκτός κι αν το ζητήσεις εσύ) και το κόψιμο-ράψιμο γίνεται σε δευτερόλεπτα. 1 ώρα πριν, Bspus είπε Παλιοτερα χρησιμοποιουσα το avidemux (δεν ειναι μονο για avi παρα το ονομα του) αλλα βγαζει προβληματα με πολλα αρχεια και το παρατησα. Εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα το demux. Δεν ξέρω ποια έκδοση είχες αλλά σε εμένα δουλεύει άψογα με πολλά και διάφορα αρχεία. Εκτός αν είχες κανένα εξωτικό αρχείο.
Bspus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Δοκίμασε με το avidemux που είπε και ο bspus. Οδηγός εδώ. Είναι από τα λίγα προγράμματα που δεν κάνουν re-encode στο σώσιμο (εκτός κι αν το ζητήσεις εσύ) και το κόψιμο-ράψιμο γίνεται σε δευτερόλεπτα. Εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα το demux. Δεν ξέρω ποια έκδοση είχες αλλά σε εμένα δουλεύει άψογα με πολλά και διάφορα αρχεία. Εκτός αν είχες κανένα εξωτικό αρχείο. Τα webm οντως ειναι καπως εξωτικα αλλα και πιο συνηθισμενα ομως σε αρκετες περιπτωσεις το demux ειτε τα αποσυγχρονιζε, ειτε τα κατεστρεφε με αλλο τροπο χωρις να εχω βρει καποια λογικη στο ποτε συμβαινει. Κατα καιρους δοκιμαζω και τις νεες εκδοσεις αλλα παλι τα ιδια κανει. Το xmedia αντιθετα τα κανει ολα χωρις προβληματα και με πολλες επιλογες. Και φυσικα μιλαμε για direct copy και οχι reencode. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Bspus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα