jonhh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Σε έναν επαγγελματικό χώρο χρησιμοποιούμε τώρα κάποια TP-LINK access points (TP-LINK TL-WA901ND). Κατά διαστήματα οι ασύρματες συσκευές που συνδέονται μέσω αυτών έχουν προβλήματα διασύνδεσης και σκεφτόμουν μήπως φταίνε τα AP. Έχετε να προτείνετε κάποια AP για επαγγελματική χρήση? Θα τοποθετηθούν σε εσωτερικό (βιομηχανικό) χώρο. Σκεφτόμουν αυτό UBIQUITI UNIFI AP AC LITE το οποίο έχει καλές κριτικές.. Ευχαριστώ! NEW: Επίσης, τα ubiquiti AP θέλουν router της ίδιας εταιρίας για να δουλέψουν? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από jonhh
dpolal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω εγκαταστήσει και εγώ το ίδιο access point σε χώρο για επαγγελματική χρήση και αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα, δυστυχώς. Αντιθέτως, έχω το 801 στο σπίτι μου και δεν είχα ποτέ θέμα. Ότι σου κάτσει είναι τελικά αυτή η εταιρεία. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από dpolal
prometheas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ubiquity ή Ruckus Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από prometheas
jonhh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, dpolal είπε Έχω εγκαταστήσει και εγώ το ίδιο access point σε χώρο για επαγγελματική χρήση και αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα, δυστυχώς. Αντιθέτως, έχω το 801 στο σπίτι μου και δεν είχα ποτέ θέμα. Ότι σου κάτσει είναι τελικά αυτή η εταιρεία. Να προσθέσω πως έχω τοποθετήσει γύρω στα 10 AP ( ο χώρος είναι μεγάλος).. Επίσης, τα ubiquiti AP θέλουν router της ίδιας εταιρίας για να δουλέψουν? 1 ώρα πριν, prometheas είπε Ubiquity ή Ruckus Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που το πουλάει?
prometheas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 https://www.xpatit.gr/component/virtuemart/manufacturer/ruckus.htmlgclid=Cj0KCQjwpcLZBRCnARIsAMPBgF1_pjd_xYJApqxsr97hiXoL5WRxTw6-V_DwnFhNCqRSEZhGxTpSWwAaAgfTEALw_wcB Εναλλακτικά δες και Aruba (ΗP) αλλά θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον reseller τους για να σου πούν λεπτομέρειες (πχ Logicom)
cger Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Στις 25/6/2018 στις 12:55 ΜΜ, jonhh είπε Να προσθέσω πως έχω τοποθετήσει γύρω στα 10 AP ( ο χώρος είναι μεγάλος).. Επίσης, τα ubiquiti AP θέλουν router της ίδιας εταιρίας για να δουλέψουν? Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που το πουλάει? ΄Έχεις κάποιο planning για τα σημεία που θα μπουν τα access points? Πως ξέρεις ότι χρειάζεσαι 10? Δεν θέλουν router της ίδιας εταιρείας γιατί είναι ανεξάρτητο layer με το δίκτυο . Βέβαια αυτό ισχύει σε περίπτωση που δεν θέλουν controlling, management από κάποιο controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα