Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Κοιτάζω στο rtings..... Έλεγα να πήγαινα προς τη Samsung στη σειρά QF6 ή7 (2017 ,55in) μιας και έχω cosmote TV για το λόγο του 2ου τηλεχειριστήριου...να έχω μόνο 1... Αλλά σε στατιστικά η Sony xe9005 είναι ανώτερη.... Να καταλήξω προς τη Sony? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotisky είπε

Καλημέρα. Κοιτάζω στο rtings..... Έλεγα να πήγαινα προς τη Samsung στη σειρά QF6 ή7 (2017 ,55in) μιας και έχω cosmote TV για το λόγο του 2ου τηλεχειριστήριου...να έχω μόνο 1... Αλλά σε στατιστικά η Sony xe9005 είναι ανώτερη.... Να καταλήξω προς τη Sony? 

Καλησπερα δεν εχω δει την samsung Που λες , αλλα εχω την Sony xe9005  και μπορω να σου πω οτι αξιζει τα λεφτα της και με το παραπάνω :) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotisky είπε

Και με το Bravia sync  1 θε έχεις. 

Εγω με mibox σε σονυ το λειτουργώ μ χειριστήριο της Sony. 

Και εννεοιται πας σε καλύτερη εικόνα. Δεν νομίζω το χειριστήριο να είναι κριτήριο αγοράς κατώτερης τηλεόρασης. 

Δεν ξέρω αν είναι κατώτερη δεν την έχω δει από κοντά. Από τα τεστ που είδες το λέω. 

Δημοσ.

Η qled q7 55αρα ειναι σε προσφορα στα μεγαλα μαγαζια στα 1050ε κ η sony 9005 στα 1199ε.

Εγω παραγγειλα απο public την qled q7 μιας κ αν πληρωσεις με εθνικη ibank pay παιρνεις πισω ποντους που αντιστοιχουν σε 200ε

Απο οτι ειδα κ εγω σε review βγαινει ανωτερη η 9005 απλα με μεγαλυτερο input lag που επειρεαζει το gaming.

Eπισης απο οτι καταλαβα το rtings οποιος το λαδωσει βγαζει κ καλυτερα review γιατι πχ το trustedreviews της βαζει καλη βαθμολογια.

Μεχρι την παρασκευη θα την εχω κ θα γραψω εντυπωσεις !

Δημοσ.
4 ώρες πριν, malias4 είπε

Η qled q7 55αρα ειναι σε προσφορα στα μεγαλα μαγαζια στα 1050ε κ η sony 9005 στα 1199ε.

Εγω παραγγειλα απο public την qled q7 μιας κ αν πληρωσεις με εθνικη ibank pay παιρνεις πισω ποντους που αντιστοιχουν σε 200ε

Απο οτι ειδα κ εγω σε review βγαινει ανωτερη η 9005 απλα με μεγαλυτερο input lag που επειρεαζει το gaming.

Eπισης απο οτι καταλαβα το rtings οποιος το λαδωσει βγαζει κ καλυτερα review γιατι πχ το trustedreviews της βαζει καλη βαθμολογια.

Μεχρι την παρασκευη θα την εχω κ θα γραψω εντυπωσεις !

Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο και στο τσακ δε την πήρα τη Q7.

Στο site των Public δε βλέπω αυτή την προσφορά που λες http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-55-4k-qled-smart-tv-qe55q7f/prod8543309pp/

Κάποια πληροφορία περί αυτού;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο και στο τσακ δε την πήρα τη Q7.

Στο site των Public δε βλέπω αυτή την προσφορά που λες http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-55-4k-qled-smart-tv-qe55q7f/prod8543309pp/

Κάποια πληροφορία περί αυτού;

Στο public μεχρι 15/7 αν θυμαμαι καλα οτι αγορα κανεις με εθνικη ibank pay παιρνεις πισω το 20% της αξιας του προιοντος.

Στην ουσια σου βαζουν τους αναλογους ποντους που αντιστοιχουν σε ευρω.

πχ η συγκεκριμενη τν κανει 1.000 παιρνεις πισω ποντους που αμα τους εξαργυρωσεις κοστιζουν 200€ αφου ειναι το 20% .

Δηλαδη 200€ βενζινη απο shel η απο μουστακα lego κτλ κτλ

Βεβαια εγω περιμενω να ερθει κ οταν την παρω τοτε θα δω σιγουρα γιατι Ελλαδα ειμαστε παντα υπαρχουν παραθυρακια να την σκαπουλαρουν.

Σημερα πηγα εθνικη κ εκανα αιτηση για e banking κ αυριο θα μπορω να φτιαξω λογαριασμο.Μετα μεχρι παρασκευη ειναι να ερθει η q7 στο καταστημα οποτε περιμενω.

Τωρα ειναι κατοπιν παραγγελιας απο οτι βλεπω στο public, μαλλον ξεπουλησαν :)

Ελπιζω μην φαω κ εγω καμμια ταπα αν κ εχω παραγγειλει απο παρασκευη που τοτε ηταν διαθεσιμη!

Απο κοντα που την ειδες πως σου φανηκε;

Εγω ακο κοντα μονο την q6 ειχα δει κ μου φανηκε κορυφαια

btw εισαι ο bill απο το αειμνηστο swift club ;

Δημοσ.

Οh yes, αυτός είμαι. ;)

Καλορίζικη λοιπόν η τηλεόραση, καλή θέαση. 

Το έχεις δει κάπου γραπτώς για την επιστροφή 20%; Ούτε στο site των Public βλέπω κάποια σχετική αναφορά. 

Οπότε, εσύ πήγες στο κατάστημα, την παρήγγειλες, και πλήρωσες μέσω κάρτας Εθνικής;

Είδα από κοντά και την Q6, και την Q7. Την πρώτη την άφησα στην άκρη γιατί υποθέτω από την ονομασία πρέπει να είναι πιο παλιό μοντέλο, συν ότι δε μου άρεσε το stand.

Ήμουν μεταξύ Samsung QE55Q7F και LG 55B7V, αλλά μάλλον κλείνω προς τη qled γιατί δε θέλω να ζω με το μόνιμο άγχος του burn in που έχουν οι oled. 

Στον εδώ Κωτσόβολο τις είχε και τις 3 ανοιχτές δίπλα δίπλα. Από Q7 σε B7 δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στο μάτι. Και οι δύο έχουν κρυστάλλινη εικόνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Οh yes, αυτός είμαι. ;)

Καλορίζικη λοιπόν η τηλεόραση, καλή θέαση. 

Το έχεις δει κάπου γραπτώς για την επιστροφή 20%; Ούτε στο site των Public βλέπω κάποια σχετική αναφορά. 

Οπότε, εσύ πήγες στο κατάστημα, την παρήγγειλες, και πλήρωσες μέσω κάρτας Εθνικής;

Είδα από κοντά και την Q6, και την Q7. Την πρώτη την άφησα στην άκρη γιατί υποθέτω από την ονομασία πρέπει να είναι πιο παλιό μοντέλο, συν ότι δε μου άρεσε το stand.

Ήμουν μεταξύ Samsung QE55Q7F και LG 55B7V, αλλά μάλλον κλείνω προς τη qled γιατί δε θέλω να ζω με το μόνιμο άγχος του burn in που έχουν οι oled. 

Στον εδώ Κωτσόβολο τις είχε και τις 3 ανοιχτές δίπλα δίπλα. Από Q7 σε B7 δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στο μάτι. Και οι δύο έχουν κρυστάλλινη εικόνα.

Ακομα δεν εχω πληρωσει, εχω βαλει παραλαβη απο καταστημα για να πληρωσω με ibank απο το κινητο κ να παρω τους ποντους.

την προσφορα την βρηκα μεσα στην εφαρμογη της εθνικης go4more

40_C58_C5_A-4_C99-4_C6_C-_A7_DA-3620432_

Και επισης κ εδω ενα αλλο παιδι στο φορουμ το αναφερει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...