1988panos2171 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Rzarector είπε Όχι θα δουλεύω για να είναι στην πένα το αυτοκίνητο και εγώ να μην έχω να φάω. Ακόμη καλύτερη η δική σου λογική. Τα αυτοκίνητα είναι εργαλεία, δεν είναι αντικείμενα θαυμασμού. Όσοι έχουν ακριβά και όμορφα αυτοκίνητα τα βάζουν σε γκαράζ. Οι υπόλοιποι τα χώνουμε σε μια θέση όπου βρούμε και κάθε εβδομάδα έχει νέο χτύπημα. Καθόλου χρέπι δεν γίνεται και σιγά το πράγμα αν έχει μερικά σημαδάκια. Δεν θα το ματιάζουνε κι ολας Δεν έχει λογική το σκεπτικό σου... Αν κάθε 2 βδομάδες στο χτυπάνε τότε είτε το παρατάς όπου να ναι είτε όπως το βάζεις στριμώχνεις τους άλλους. Αν εσένα δε σε ενδιαφέρει η εξωτερική του εμφάνιση δεν πέφτει σε κανέναν λόγος αλλά όχι να θεωρείς ότι η άποψή σου είναι και σωστή για τους υπόλοιπους. Κανένας που έχει δώσει ένα σεβαστό ποσό δε θέλει να βλέπει σε ένα χάλι το αυτοκίνητό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραθέτω φωτογραφία με τη ζημιά https://imgur.com/a/dukY9hB Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Jethro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Εντάξει εγώ αυτό ας πούμε δεν το λέω ούτε χάλι, ούτε χρέπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, Jethro είπε εντάξει καινούργια BMW κρίμα να το αφήσω έτσι με την λογική αυτή. 57 λεπτά πριν, Jethro είπε Παραθέτω φωτογραφία με τη ζημιά https://imgur.com/a/dukY9hB Eίναι πλαστικό οπότε έχει σπάσει το χρώμα.Τοπικά δε γίνεται όλο θέλει βάψιμο οπότε κάπου τόσο που σου είπαν πάει η βαφή. Μικτή δεν έχεις να στο καλύψουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Εκεί είναι η τιμή, πιο κάτω δε παίζει με την καμία να το φτιάξεις σωστά... έβαψα και εγώ στο Ε87 τον πίσω προφυλακτήρα από χτύπημα παρόμοιου κάφρου που πάρκαρε πάνω μου και την έκανε, και κάτω από 120 € δε βρήκα κάποιον σόι μάστορα. Για μεταχειρισμένο που είχα ψάξει είχε κατ ελάχιστο 150+βαφή+ τοποθέτηση όποτε πήγαινε πάνω από 300αρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Δεν έχει λογική το σκεπτικό σου... Αν κάθε 2 βδομάδες στο χτυπάνε τότε είτε το παρατάς όπου να ναι είτε όπως το βάζεις στριμώχνεις τους άλλους. Αν εσένα δε σε ενδιαφέρει η εξωτερική του εμφάνιση δεν πέφτει σε κανέναν λόγος αλλά όχι να θεωρείς ότι η άποψή σου είναι και σωστή για τους υπόλοιπους. Κανένας που έχει δώσει ένα σεβαστό ποσό δε θέλει να βλέπει σε ένα χάλι το αυτοκίνητό του. Φίλε μου δεν το παρκάρω όπου να ναι, ίσα ίσα που κοιτάζω να είμαι πάντα νόμιμος. Όταν όμως παρκάρεις κέντρο, άστο... Αυτοκίνητα παρκάρουν και ξεπαρκάρουν αβέρτα δίπλα, μπροστά και πίσω από το δικό σου. Ένας στους 20 να σε ακουμπίσει σου αφήνει ένα σημαδάκι. Εμένα τα πλαινά των προφυλακτίρων είναι φαγωμένα, και πλέον τα μικροχτυπήματα δεν κάνουν την διαφορά. Στην αρχή με στεναχωρούσε, πλέον είναι feature. Τι να κάτσω να φτιάξω αφού ξέρω ότι θα ξαναγίνει σταδιακά πάλι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα