Jethro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Καλημέρα παιδία, Με χτυπήσαν στον πίσω προφυλακτήρα ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Δεν έχει σπάσει ο προφυλακτήρας αλλά μπήκε και ξαναβγήκε το πλαστικό με αποτέλεσμα να κάνει σε κάποια σημεία ρωγμές το χρώμα και σε μερικά να φύγουν μικρά κομμάτια. Πήγα σε 2-3 και ζητούσαν 120-140€ (σημείωση μεταχειρισμένος προφυλακτήρας σε κατάσταση καινούργιου παίζει στα 150€) Αναζητώ κάποιον σχετικά οικονομικό για τοπική σε αυτά τα σημεία. Αν ξέρετε κάποιον pm ! Αθήνα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Φτιάξ' το μόνο όταν είναι να το πουλήσεις. Συνέχεια τέτοια συμβαίνουν. Δεν έχει νόημα να δώσεις ακόμη και 100 ευρώ και σε 2 εβδομάδες πάλι να γίνει το ίδιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Rzarector είπε Φτιάξ' το μόνο όταν είναι να το πουλήσεις. Συνέχεια τέτοια συμβαίνουν. Δεν έχει νόημα να δώσεις ακόμη και 100 ευρώ και σε 2 εβδομάδες πάλι να γίνει το ίδιο. Με αυτή τη λογικη αφηνα κι εγω το δικο μου και όταν πηγα για μαζεματα πληρωσα 850 ευρω πριν 2 χρονια .Δυσκολη αποφαση . Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
Jethro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 εντάξει καινούργια BMW κρίμα να το αφήσω έτσι με την λογική αυτή.
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Βγάλε καμιά φωτογραφία, μπορεί να είναι από τις περιπτώσεις που αν δε σου πουν ότι έχει κάτι δεν το παρατηρείς. Αν είναι τέτοια περίπτωση κι εγώ θεωρώ ότι δεν αξίζει. 100% άψογο είναι εξαιρετικά δύσκολο να το έχεις όσο περνάει ο καιρός, όσο προσεκτικός κι αν είσαι. Είδες τι σου έτυχε τώρα. Τώρα αν κάνει μπαμ ή/και είσαι ψείρας, προφανώς και αλλάζει, ειδικά αν ισχύει το δεύτερο.
Jethro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ζημιά και σπάσιμο δεν έχει, αλλά θεωρώ αρκετά φουσκωμένο το ποσό. Ολική βαφή με επισκευή στα 120-140 και για ρωγμές στο χρώμα σε δυο σημεία πάλι 120€; (χωρίς επισκευή προφυλακτήρα στοκάρισμα κλπ κλπ)
bromiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Rzarector είπε Φτιάξ' το μόνο όταν είναι να το πουλήσεις. Συνέχεια τέτοια συμβαίνουν. Δεν έχει νόημα να δώσεις ακόμη και 100 ευρώ και σε 2 εβδομάδες πάλι να γίνει το ίδιο. Δηλαδή, άσε το αυτοκίνητο χρέπι για 10-15 χρόνια και όταν είναι να το πουλήσεις για 2000 ευρώ το πολύ, πήγαινε και ρίξε 1000 -1500 ευρώ να το βάψεις… Ωραία λογική..!!!!!
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δεν το λες και χρέπι αν έχει φύγει λίγο το χρώμα σε ένα σημείο ή αν έχει φάει κλειδιά από γείτονα.
bromiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν το λες και χρέπι αν έχει φύγει λίγο το χρώμα σε ένα σημείο ή αν έχει φάει κλειδιά από γείτονα. Καυτηριάζω την «λογική» που λέει ότι μην φτιάχνεις τίποτα μέχρι να το πουλήσεις, για να το χαρεί ο νέος ιδιοκτήτης, ενώ εσύ μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα τρως στην μάπα κάθε μέρα ένα κτυπημένο, γρατσουνισμένο καινούργιο αυτοκίνητο. 1
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Κατανοητό, αλλά όποιος το θέλει πένα και να το φτιάχνει με το παραμικρό τα σκάει.
bromiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 52 λεπτά πριν, phanispal είπε Κατανοητό, αλλά όποιος το θέλει πένα και να το φτιάχνει με το παραμικρό τα σκάει. Δεν είπε κανένας το αντίθετο… εξάλλου ο φίλος δεν ήθελε Δωρεάν επισκευή, αλλά κάποιον που να μην του πιάσει τον @@@@... 1 1
dollyyy19 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 το βαψιμο πλαστικου,εχει ακριβα υλικα ,δεν γινεται τοπικη,χρειαζεται και πλαστικοποιηση αν πεταξε το χρωμα,και ειδικα αν κοπει αποδειξη,τα 120 ειναι τσαμπα...........
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, bromiaris είπε Δηλαδή, άσε το αυτοκίνητο χρέπι για 10-15 χρόνια και όταν είναι να το πουλήσεις για 2000 ευρώ το πολύ, πήγαινε και ρίξε 1000 -1500 ευρώ να το βάψεις… Ωραία λογική..!!!!! Όχι θα δουλεύω για να είναι στην πένα το αυτοκίνητο και εγώ να μην έχω να φάω. Ακόμη καλύτερη η δική σου λογική. Τα αυτοκίνητα είναι εργαλεία, δεν είναι αντικείμενα θαυμασμού. Όσοι έχουν ακριβά και όμορφα αυτοκίνητα τα βάζουν σε γκαράζ. Οι υπόλοιποι τα χώνουμε σε μια θέση όπου βρούμε και κάθε εβδομάδα έχει νέο χτύπημα. Καθόλου χρέπι δεν γίνεται και σιγά το πράγμα αν έχει μερικά σημαδάκια. Δεν θα το ματιάζουνε κι ολας
Stamer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Πιστεύω οτι το σωστό είναι κάπου στην μέση. Χτυπήματα στους προφυλακτήρες δεν πολυ αξίζει να τρέχουμε να τα φτιάχνουμε (εκτός κι αν είναι πολύ καινούργιο το αυτοκίνητο και λες οτι θα το φτιάξεις για το γαμώτο), γιατί έτσι κι αλλιώς γίνονται σχετικά συχνά, δεν έχει νόημα. Όμως αμα ξεκινήσουν να μαζευτούν κανα δυο γρατζουνιές/βουλήγματα σε άλλα σημεία καλό είναι να τα φτιάχνουμε (εφόσον έχουμε την δυνατότητα) και κυρίως γιατί διαφορετικά κινδυνεύουμε να βρεθούμε με πολύ περισσότερα κάποια στιγμή που δεν θα έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα φτιάξουμε. 1
bromiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Rzarector είπε Όχι θα δουλεύω για να είναι στην πένα το αυτοκίνητο και εγώ να μην έχω να φάω. Ακόμη καλύτερη η δική σου λογική. Τα αυτοκίνητα είναι εργαλεία, δεν είναι αντικείμενα θαυμασμού. Όσοι έχουν ακριβά και όμορφα αυτοκίνητα τα βάζουν σε γκαράζ. Οι υπόλοιποι τα χώνουμε σε μια θέση όπου βρούμε και κάθε εβδομάδα έχει νέο χτύπημα. Καθόλου χρέπι δεν γίνεται και σιγά το πράγμα αν έχει μερικά σημαδάκια. Δεν θα το ματιάζουνε κι ολας Μάλιστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα