Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 HTC U12 Sony XZ2 Oneplus6 Xiaomi Mi Mix 2s Αυτα μου ερχονται στα γρηγορα με snap845.
GianniSM Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Θα επαναλάβω την άποψη μου, κράτα τα λεφτά σου για τα επόμενα. Έχεις ένα εξαιρετικό τηλέφωνο, που το να πας στην επόμενη γενιά δεν θα σου δώσει κάτι ουσιαστικά παραπάνω.
Ευλογητός Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, GianniSM είπε Θα επαναλάβω την άποψη μου, κράτα τα λεφτά σου για τα επόμενα. Έχεις ένα εξαιρετικό τηλέφωνο, που το να πας στην επόμενη γενιά δεν θα σου δώσει κάτι ουσιαστικά παραπάνω. Αν ζητούσαν το s8 σου 4 κατοσταρικα δεν θα το εδινες δλδ για να πας σε καποιο αλλο;
GianniSM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Ευλογητός είπε Αν ζητούσαν το s8 σου 4 κατοσταρικα δεν θα το εδινες δλδ για να πας σε καποιο αλλο; 'Οχι εφόσον δεν υπάρχει κάτι άλλο που να θέλω πολύ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Αποψη μου κρατα το S8 σου περιμενε τα S10 σε 8μηνες ξερω γω...και σε καμια προσφορα,εκπτωση μεγαλου καταστήματος χρησιμοποιησε το trade in με το S8 να παρεις επιστροφή και κανα 200αρι και να σου βγει κανα 600αρι το S10+ η όπως θα λεγεται τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα