Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τον τελευταίο καιρό τις μισές φορές που πάω να γράψω κάτι στο laptop όπως μια διεύθυνση πετιέται το 8 από μόνο του. Δηλαδή πάω να γράψω www και γράφεται ww88888 (συνεχόμενα)!

αλλες φορές σκρολαρω την σελίδα προς τα κάτω και ανεβαίνει προς τα πάνω λες κ έχω πατημένο το pageup.

Τα έκανε πριν από κανα μήνα και τώρα ξεκίνησε πάλι και δεν μπορώ μα τον χρησιμοποιήσω καθόλου. 

Ετρεξα antivirus, spybot και όλα είναι καθαρά. Το λαπτοπ είναι gaming laptop σε εξαιρετική κατάσταση. Κάποια ιδέα;;

Δημοσ.

Με εξωτερικό πληκτρολόγιο κάνει το ίδιο ; Αν ναι , θέλει αλλαγή το πληκτρολόγιο , πες μας και το μοντέλο του ( δες εικόνα ) 😎

laptop's model insom.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ASUS strix gl553vd-fy079t.

Με εξωτερικό δεν δοκίμασα. Μια το κάνει και μια όχι. Για ποιο λόγο λες φίλε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, txcellas είπε

Είναι ASUS strix gl553vd-fy079t.

Με εξωτερικό δεν δοκίμασα. Μια το κάνει και μια όχι. Για ποιο λόγο λες φίλε; 

Πρέπει να αποκλείσουμε κάποιες περιπτώσεις , μπορεί να είναι το πληκτρολόγιο ( αυτό να εύχεσαι ) αλλιώς υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα στο δίσκο ή το χειρότερο όλων μητρική , δες μήπως num lock είναι πατημενο , εγγύηση έχεις ακόμη ; 😎

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ss13 είπε

Πρέπει να αποκλείσουμε κάποιες περιπτώσεις , μπορεί να είναι το πληκτρολόγιο ( αυτό να εύχεσαι ) αλλιώς υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα στο δίσκο ή το χειρότερο όλων μητρική , εγγύηση έχεις ακόμη ; 😎

Έχω εγγυηση 1 χρόνο ακόμα! :)

σκεφτομουν να ανοίξω πριν κανα μήνα το λαπτοπ να βάλω m2 αλλά δεν το έκανα και αυτό μάλλον μου λύνει τα χέρια. Πάντως πως μπορεί να έχει γίνει αυτό χωρίς να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα; (Αν είναι πληκτρολόγιο εννοω)

Δημοσ.

Όλα μπορει να τύχουν , είσαι τυχερός πάντως , αύριο πάρε καπάκι στη Asus 00800 44142044 ή Mail [email protected]  να σου πούνε πως θα στείλεις να το δουν , α σε έπιασα εδώ

που λες για την αντιπροσωπεία B)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ss13 είπε

Όλα μπορει να τύχουν , είσαι τυχερός πάντως , αύριο πάρε καπάκι στη Asus 00800 44142044 ή Mail [email protected]  να σου πούνε πως θα στείλεις να το δουν , α σε έπιασα εδώ

που λες για την αντιπροσωπεία B)

Την έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές μέχρι τώρα!! Το κόστος την πρώτη φορά ήταν κανα 200ρι και την 2ρη κανα 100ρι.

ελπιζω αν έχει κάποιο σοβαρό θέμα να το πάρουν και να μ φέρουν καινούριο.. 😛

παντως είναι παράλογο το προσέχω απίστευτα και συνέχεια θέματα μου βγάζει! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ss13 είπε

Σου έχει χαλάσει το συγκεκριμένο 2 φορές ; B)

Μια ο hdd έχει θέμα και τον άλλαξαν και μια το καπάκι όταν το ανοιγόκλεινα έκανε έναν ήχο. Και τις 2 φορές έγινε αντικατάσταση. Όποτε ναι μπορώ να πω ότι χάλασε 2 φορές μιας και τις 2 έκαναν επισκευή!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Μια ο hdd έχει θέμα και τον άλλαξαν και μια το καπάκι όταν το ανοιγόκλεινα έκανε έναν ήχο. Και τις 2 φορές έγινε αντικατάσταση. Όποτε ναι μπορώ να πω ότι χάλασε 2 φορές μιας και τις 2 έκαναν επισκευή!

Εντός εγγύησης ή πληρωσες γι αυτά που μου είπες ; Δοκίμασες αυτό που σου είπα πριν ( δες μήπως num lock είναι πατημενο ) γιατί μπορεί γι αυτό να σου γράφει ότι να ναι B)

Δημοσ.

Όχι Δυστηχως δεν έχω άλλο πληκτρολόγιο διαθέσιμο. Και το num lock να ήταν πατημένο είναι λογικό να κάνει τέτοια τρέλα; Τώρα γράφω από το κινητό. Αν έστελνα από το laptop το μνμ θα ήταν γεμάτο 8ρια!!! 

Δημοσ.

Ναι μπορεί γι αυτό να στο κάνει

αφού έχεις εγγύηση κοιμήσου ήρεμος , αύριο τηλέφωνο κατευθείαν στην Asus B)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...