Emma31 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, crom251 είπε Χαχαχα δεν υπαρχει! Το δεν υπάρχει ελπίδα ειναι για τις κατσαρίδες ή για την ασχετοσύνημε τα φόρουμ; 🙄
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δεν το πιστεύω οτι με τζελ δεν καταφέρατε να κάνετε κάτι. Μένω σε σπίτι 100 ετών, κούφιοι τοίχοι, παλιά ξύλινα πατώματα, αρκετή υγρασία. Πέραν από κάποιες μεγάλες κατσαρίδες που βγαίνουν από τον ακάλυπτο και την αποχέτευση ή πηγαινοέρχονται κάτω από την εξώπορτα προς τον δρόμο δεν έχουμε θέμα, ψεκάζουμε με baygon και αντιμετωπίζουμε το θέμα προσωρινά μέχρι να περάσει το καλοκαίρι. Πριν 14 χρόνια αντιμετωπίζαμε τεράστιο πρόβλημα με κατσαριδάκια τα οποία ήταν πάρα πολλά πήγαιναν στα φαγητά και παντού και γενικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι με τα κλασσικά εντομοκτόνα. Φέραμε έναν άνθρωπο που μας έβαλε τζελ σε ορισμένα σημεία μόνο σε κουζίνα και μπάνιο, τον είχαμε πληρώσει κανένα 150αρι, δεν ξαναβγήκε ούτε κατσαρίδα για 6 χρόνια, άξιζε τα λεφτά του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μας είχε πει οτι αυτά τα κατσαριδάκια που είχαμε προέρχονται από διάφορα προϊόντα στα supermarket στους χώρους των οποίων δεν κάνουν σωστές απολυμάνσεις και ο κόσμος τα μεταφέρει στο σπίτι του μαζί με τα τρόφιμα, μετά βγαίνουν έξω και φέρνουν και άλλες κατσαρίδες από έξω στο σπίτι, τώρα δεν ξέρω πόσο στέκει αυτό, αλλά θα είχε τους λόγους για να το είπε. Το νέο πρόβλημα που έχουμε τώρα είναι οτι βγαίνουν μυρμήγκια στον φούρνο αν αφήσουμε κανένα πιάτο με φαγητό, τα έχουμε δει που περπατάνε, ελπίζω να τα καταπολεμήσουμε.
Emma31 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν το πιστεύω οτι με τζελ δεν καταφέρατε να κάνετε κάτι. Μένω σε σπίτι 100 ετών, κούφιοι τοίχοι, παλιά ξύλινα πατώματα, αρκετή υγρασία. Πέραν από κάποιες μεγάλες κατσαρίδες που βγαίνουν από τον ακάλυπτο και την αποχέτευση ή πηγαινοέρχονται κάτω από την εξώπορτα προς τον δρόμο δεν έχουμε θέμα, ψεκάζουμε με baygon και αντιμετωπίζουμε το θέμα προσωρινά μέχρι να περάσει το καλοκαίρι. Πριν 14 χρόνια αντιμετωπίζαμε τεράστιο πρόβλημα με κατσαριδάκια τα οποία ήταν πάρα πολλά πήγαιναν στα φαγητά και παντού και γενικά δεν μπορούσε να γίνει κάτι με τα κλασσικά εντομοκτόνα. Φέραμε έναν άνθρωπο που μας έβαλε τζελ σε ορισμένα σημεία μόνο σε κουζίνα και μπάνιο, τον είχαμε πληρώσει κανένα 150αρι, δεν ξαναβγήκε ούτε κατσαρίδα για 6 χρόνια, άξιζε τα λεφτά του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μας είχε πει οτι αυτά τα κατσαριδάκια που είχαμε προέρχονται από διάφορα προϊόντα στα supermarket στους χώρους των οποίων δεν κάνουν σωστές απολυμάνσεις και ο κόσμος τα μεταφέρει στο σπίτι του μαζί με τα τρόφιμα, μετά βγαίνουν έξω και φέρνουν και άλλες κατσαρίδες από έξω στο σπίτι, τώρα δεν ξέρω πόσο στέκει αυτό, αλλά θα είχε τους λόγους για να το είπε. Το νέο πρόβλημα που έχουμε τώρα είναι οτι βγαίνουν μυρμήγκια στον φούρνο αν αφήσουμε κανένα πιάτο με φαγητό, τα έχουμε δει που περπατάνε, ελπίζω να τα καταπολεμήσουμε. Καλησπέρα, και εγω εχω απογοητευτεί, γι αυτο και είπα να ρωτήσω να δω γνωμες & άλλες εμπειρίες. Απο την πρώτη φορά που ήρθε η εταιρεία εχει μπει τζελ σε πολλα σημεία, ακόμα και στους μέντεσέδες των ντουλαπιών κλπ. Εμείς δεν έχουμε δει αυτο το κατσαριδακι, το γερμανικό όπως το λένε, το οποιο όλοι λένε πόσο δύσκολα εξολοθρεύεται. Εμάς προφανώς έχουν μείνει αυγά τα οποία εκκολάπτονται και γι αυτο βλέπουμε νέες. Το θέμα ειναι πως μπορώ να εξοντωθούν, και αν γίνεται φυσικά τα αυγά. Διότι αν βρίσκονται στη γυψοσανιδα ή ανάμεσα σε τοίχο και ντουλάπια την κάτσαμε.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο που σου ειπε ειναι απολυτος λογικο. Ειδικα αν ψωνιζεται λαχανικα, κρεμμύδια, πατατες απο λαικη που δεν ξερεις αν κάνει σωστη απολύμανση. Ετσι μπορει και χωρις το σπίτι να χει προβλημα να αποκτήσει. Καλη ειναι και η προληψη. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Liverpool89
Emma31 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Liverpool89 είπε Αυτο που σου ειπε ειναι απολυτος λογικο. Ειδικα αν ψωνιζεται λαχανικα, κρεμμύδια, πατατες απο λαικη που δεν ξερεις αν κάνει σωστη απολύμανση. Ετσι μπορει και χωρις το απιτι να χει προβλημα μα αποκτήσει. Καλη ειναι και η προληψη. Ναι το ξερω, είχαμε ενημερωθεί γι αυτο το ενδεχόμενο, γι αυτο και φέραμε εταιρεία εξαρχής για να αποκλείσουμε και τέτοια περίπτωση..
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Emma31 είπε Καλησπέρα, και εγω εχω απογοητευτεί, γι αυτο και είπα να ρωτήσω να δω γνωμες & άλλες εμπειρίες. Απο την πρώτη φορά που ήρθε η εταιρεία εχει μπει τζελ σε πολλα σημεία, ακόμα και στους μέντεσέδες των ντουλαπιών κλπ. Εμείς δεν έχουμε δει αυτο το κατσαριδακι, το γερμανικό όπως το λένε, το οποιο όλοι λένε πόσο δύσκολα εξολοθρεύεται. Εμάς προφανώς έχουν μείνει αυγά τα οποία εκκολάπτονται και γι αυτο βλέπουμε νέες. Το θέμα ειναι πως μπορώ να εξοντωθούν, και αν γίνεται φυσικά τα αυγά. Διότι αν βρίσκονται στη γυψοσανιδα ή ανάμεσα σε τοίχο και ντουλάπια την κάτσαμε. Κοίτα, το τζελ όταν θα στο βάλει κάπου, βγαίνει η κατσαρίδα από την φωλιά της, τρώει ένα μικρό κομματάκι και μετά πεθαίνει στην φωλιά της. Το τζέλ μένει πάρα πολύ καιρό στο σημείο που θα στο βάλει αυτός, σε εμάς ακόμα και χρόνια μετά είχε μείνει δεν το καθαρίσαμε από ένα σημείο, βέβαια σίγουρα από κάποιο χρονικό σημείο χάνει την ισχύ του, αλλά και αυγά να έχεις πιστεύω το πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Τώρα για το συνεργείο, εγώ θα έβρισκα ένα με εμπειρία στο θέμα των απεντομώσεων και προπάντων οχι αυτά τα συνεργεία που πληρώνεις 30-40 ευρώ δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό κατ' εμε. Καλά ξεμπερδέματα πάντως. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Βασίλης_29
Emma31 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε Κοίτα, το τζελ όταν θα στο βάλει κάπου, βγαίνει η κατσαρίδα από την φωλιά της, τρώει ένα μικρό κομματάκι και μετά πεθαίνει στην φωλιά της. Το τζέλ μένει πάρα πολύ καιρό στο σημείο που θα στο βάλει αυτός, σε εμάς ακόμα και χρόνια μετά είχε μείνει δεν το καθαρίσαμε από ένα σημείο, βέβαια σίγουρα από κάποιο χρονικό σημείο χάνει την ισχύ του, αλλά και αυγά να έχεις πιστεύω το πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Τώρα για το συνεργείο, εγώ θα έβρισκα ένα με εμπειρία στο θέμα των απεντομώσεων και προπάντων οχι αυτά τα συνεργεία που πληρώνεις 30-40 ευρώ δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό κατ' εμέ. Εχεις δίκιο, και εγω πιστεύω οτι πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον πιο εξειδικευμένο, δεν μπορώ να το δεχτώ οτι με τόση προσπάθεια δεν μπορούν να εξαφανιστούν.. ξυπνάμε το πρωι και ελέγχουμε γύρω γύρω μη βρούμε καμια. Διαφορετικά θα χρειαστεί αλλάξουμε σπίτι, τι να πω. Εχω και εγω ένα παλιό ισόγειο διαμέρισμα, 60και βάλε ετών, το οποιο το ανακαίνισα ριζικά έμειναν μονο τοίχοι και αυτοί όχι όλοι και δεν είχε ποτε θέμα. Και τώρα ειμαστε στον 3ο οροφο πολυκατοικίας 14 ετών και έχουμε αυτο το πρόβλημα.
Pokemon640 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) χρονοβόρα διαδικασία, αφαιρείς τα έπιπλα κουζίνας (όλο και κάτι θα υπάρχει) ελέγχεις πίσω από την κουζίνα η εσωτερικά (φούρνος), αν είναι μονοκόμματη θα χρειαστεί να τη ξεβιδώσεις για να δεις τι έμεινε. ελέγχεις το ψυγείο , κάτω μέρος ειδικά εκεί που είναι το μοτέρ και το νερό του βάζεις σίτες στα σιφώνια μπάνιου και στην υπερχείλιση της μπανιέρας. αλλάζεις/καθαρίζεις την αποχέτευση κάτω από το νεροχύτη (την πλαστική), βάζεις και μέσα σε αυτή φάρμακο ελέγχεις/απολυμαίνεις την καμινάδα του απορροφητήρα. αυτά έχω σκεφτεί μέχρι τώρα, άλλες φορές μπορεί να έρχεται από έξω (μπαλκόνι η πόρτα εισόδου). Σε όσα είπα, ψεκάζεις με imperator η βάζεις το gel. To imperator θέλει μάσκα και ειδικά μέτρα προστασίας. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Pokemon640
Emma31 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε χρονοβόρα διαδικασία, αφαιρείς τα έπιπλα κουζίνας (όλο και κάτι θα υπάρχει) ελέγχεις πίσω από την κουζίνα η εσωτερικά (φούρνος), αν είναι μονοκόμματη θα χρειαστεί να τη ξεβιδώσεις για να δεις τι έμεινε. ελέγχεις το ψυγείο , κάτω μέρος ειδικά εκεί που είναι το μοτέρ και το νερό του βάζεις σίτες στα σιφώνια μπάνιου και στην υπερχείλιση της μπανιέρας. αλλάζεις/καθαρίζεις την αποχέτευση κάτω από το νεροχύτη (την πλαστική), βάζεις και μέσα σε αυτή φάρμακο ελέγχεις/απολυμαίνεις την καμινάδα του απορροφητήρα. αυτά έχω σκεφτεί μέχρι τώρα, άλλες φορές μπορεί να έρχεται από έξω (μπαλκόνι η πόρτα εισόδου). Σε όσα είπα, ψεκάζεις με imperator η βάζεις το gel. To imperator θέλει μάσκα και ειδικά μέτρα προστασίας. Καλησπέρα, σ’ ευχαριστω..! Δεν γίνεται και διαφορετικά, πρέπει να τελειώνουμε με αυτο το θέμα. Κάποια απο αυτά τα έχουμε ήδη κάνει, αλλα θα ξαναγίνουν μόλις συνεννοηθούμε & με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για να βγάλουμε ολα τα ντουλάπια. Το imperator απο που το προμηθευόμαστε; Αν και 99.9% θα ψαξω για άλλη εταιρεία απεντόμωσης.. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Emma31
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Emma31 είπε Εχεις δίκιο, και εγω πιστεύω οτι πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον πιο εξειδικευμένο, δεν μπορώ να το δεχτώ οτι με τόση προσπάθεια δεν μπορούν να εξαφανιστούν.. ξυπνάμε το πρωι και ελέγχουμε γύρω γύρω μη βρούμε καμια. Διαφορετικά θα χρειαστεί αλλάξουμε σπίτι, τι να πω. Εχω και εγω ένα παλιό ισόγειο διαμέρισμα, 60και βάλε ετών, το οποιο το ανακαίνισα ριζικά έμειναν μονο τοίχοι και αυτοί όχι όλοι και δεν είχε ποτε θέμα. Και τώρα ειμαστε στον 3ο οροφο πολυκατοικίας 14 ετών και έχουμε αυτο το πρόβλημα. Βρίσκετε κατσαρίδες το πρωί? Εμείς ποτέ, μόνο την νύχτα πάντα. Πάντως πιστεύω μήπως το θέμα σας δεν είναι τόσο στο σπίτι αλλά με κάποιον τρόπο εισέρχονται συνεχώς κατσαρίδες απ' έξω. Όταν θα βρεις μια καλή και έμπειρη εταιρεία για το θέμα, να τους αναφέρεις όλα όσα έχετε κάνει με ημερομηνίες και τι έκαναν π.χ ψέκασμα με υγρό ή τζελ. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από Βασίλης_29
Emma31 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Βρίσκετε κατσαρίδες το πρωί? Εμείς ποτέ, μόνο την νύχτα πάντα. Πάντως πιστεύω μήπως το θέμα σας δεν είναι τόσο στο σπίτι αλλά με κάποιον τρόπο εισέρχονται συνεχώς κατσαρίδες απ' έξω. Όταν θα βρεις μια καλή και έμπειρη εταιρεία για το θέμα, να τους αναφέρεις όλα όσα έχετε κάνει με ημερομηνίες και τι έκαναν π.χ ψέκασμα με υγρό ή τζελ. Το πρωι τις βρίσκουμε ψοφιες, βράδυ βγαίνουν και σε μας, εκτός την πρώτη χρόνια που κυκλοφορούσαν και πρωι..! Ο φόβος μας ειναι οτι καπου εχει αυγά και εκκολάπτονται. Ναι θα τους τα πούμε ολα, εχω κρατησει και τα χαρτιά που μας έδινε η προηγούμενη εταιρεία.
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Emma31 είπε Το πρωι τις βρίσκουμε ψοφιες, βράδυ βγαίνουν και σε μας, εκτός την πρώτη χρόνια που κυκλοφορούσαν και πρωι..! Ο φόβος μας ειναι οτι καπου εχει αυγά και εκκολάπτονται. Ναι θα τους τα πούμε ολα, εχω κρατησει και τα χαρτιά που μας έδινε η προηγούμενη εταιρεία. Αν σας γράφουν και το φάρμακο που χρησιμοποίησαν ακόμα καλύτερα, να το δούνε οι άλλοι μήπως χρησιμοποιήσουν καλύτερο.
Pokemon640 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, Emma31 είπε Το imperator απο που το προμηθευόμαστε; Αν και 99.9% θα βαλω για άλλη εταιρεία απεντόμωσης.. Σε μαγαζί με φυτοφάρμακα, αλλά μετά τη χρήση πρέπει να απομακρυνθείς από το χώρο για να μην σε "σκοτώσει". Ρώτα το ίδιο το μαγαζί αν σε εξυπηρετεί να το κάνεις. Δεν έφτασα σε τόσο ακραία λύση, ήδη με το μάζεμα που είχα κάνει και το gel δεν ξαναείδα τίποτα από έντομα.
Emma31 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Σε μαγαζί με φυτοφάρμακα, αλλά μετά τη χρήση πρέπει να απομακρυνθείς από το χώρο για να μην σε "σκοτώσει". Ρώτα το ίδιο το μαγαζί αν σε εξυπηρετεί να το κάνεις. Δεν έφτασα σε τόσο ακραία λύση, ήδη με το μάζεμα που είχα κάνει και το gel δεν ξαναείδα τίποτα από έντομα. Ελπιζω να σταθούμε κι εμείς τυχεροί, σ’ ευχαριστώ πολυ! 13 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αν σας γράφουν και το φάρμακο που χρησιμοποίησαν ακόμα καλύτερα, να το δούνε οι άλλοι μήπως χρησιμοποιήσουν καλύτερο. Ευτυχώς ναι, τι να πω, έχουμε μπλέξει.. Σ’ ευχαριστώ πολύ..!
papoys1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στης κόρης μου το διαμέρισμα πριν 2 χρόνια είχαν εμφανιστεί.Πήρα ένα τζελ σε σωληνάριο-σύριγγα από αυτά που πουλάνε σε παζάρια-λαικές με 4-5 ευρώ και έβαλα σε κρυφές γωνιές σε κουζίνα - μπάνιο. Για 1-2 μήνες κάποια πρωινά έβρισκε κάποιες ψόφιες.Από τότε δεν ξαναεμφανίστηκαν.Ως γνωστόν το καλίτερο σπίτι της κατσαρίδας είναι τα συστήματα αποχετεύσεων και ο μεγαλύτερος εχθρός του εκεί είναι το πετρέλαιο που μπορούμε να ρίξουμε στα σιφόνια των αποχετεύσεων.Για εντός του σπιτιού δεν γίνεται λόγω της μυρωδιάς του βέβαια.Εγώ φροντίζω κάθε χρόνο αρχές καλοκαιριού να ρίχνω στα σιφόνια της αποχέτευσης και ειδικά στα τοιχώματά τους- καπάκια,πετρέλαιο για αυτό το σκοπό. Και φυσικά καλή καθαριότητα παντού ποτέ άπλυτα ξεχασμένα πιάτα - κατσαρόλες ειδικά με λίπη στο νεροχύτη.Τις τραβάνε σαν μαγνήτης. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα