Appleiphonemaster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα στο forum ήθελα να αναφέρω απλά για να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να φορτίζεται το κινητό σας με φορτιστή αυτοκινήτου .Κυριως τα iPhone τα οποία βγάζουν πολύ γρήγορα πρόβλημα στην Πλακέτα. Δεν είναι καιρός για έξοδα 🤗 2
alexakos89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Appleiphonemaster είπε Καλησπέρα στο forum ήθελα να αναφέρω απλά για να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να φορτίζεται το κινητό σας με φορτιστή αυτοκινήτου .Κυριως τα iPhone τα οποία βγάζουν πολύ γρήγορα πρόβλημα στην Πλακέτα. Δεν είναι καιρός για έξοδα 🤗 αν παιρνεις φορτιστες απο το ebay λογικο μου ακουγεται.αν και δεν θα επρεπε να γινεται. https://www.apple.com/shop/product/HJ3H2ZM/A/belkin-car-charger-24a-12w Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από alexakos89 3
Appleiphonemaster Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Γενικά για φορτιστές αυτοκινήτου καλό είναι να το αποφεύγουμε
liospi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 φορτίζω iphone στο αυτοκίνητο από εποχής 3gs και ποτέ δεν είχα θέμα (πάντα με αυθεντικό καλώδιο) 2
vb23 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δεν νομίζω να παθαίνουν κάτι επειδή τα φορτίζεις στο αυτοκίνητο. Όπως προείπαν τα παδια το παν είναι να χρησιμοποιείς επώνυμα - καλά προϊόντα. Βέβαια πάντοτε υπάρχει κίνδυνος για ζημιές αλλά με επώνυμα προϊόντα ελαχιστοποιείς την πιθανότητα . 1
Appleiphonemaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ξέρω περιπτώσεις από φορτίσεις αυτοκινήτου έβγαλαν πρόβλημα στην πλακέτα.
Haldol Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, Appleiphonemaster είπε Ξέρω περιπτώσεις από φορτίσεις αυτοκινήτου έβγαλαν πρόβλημα στην πλακέτα. Επειδή προφανώς χρησιμοποιήθηκαν φορτιστές «του κιλού» χωρίς σωστή ρύθμιση τάσης και φιλτράρισμα. 1
Appleiphonemaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ίσως. Αλλα ποτέ δεν ξέρεις Αν ρισκάρεις δεν θα σε Συμφέρει
CheOnWeb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 3 hours ago, Appleiphonemaster said: Ξέρω περιπτώσεις από φορτίσεις αυτοκινήτου έβγαλαν πρόβλημα στην πλακέτα. Όπως και περιπτώσεις από σταθερό φορτιστή. Αν παίζει (που φυσικά παίζει) ρόλο η πηγή, τότε υπό φυσιολογικές συνθήκες, το ρεύμα ενός αυτοκινήτου είναι μάλλον καλύτερης ποιότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα