Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..στο σπιτι δεν ειχαμε ιντερνετ απο την αρχη κ ενας γειτονας μας ειχε προτεινει την κεραια..ειχαμε μια εμεις κ μια εκεινος που εκανε ολο το σεταρισμα κτλπ..αφου βαλαμε γραμμη κ ιντερνετ τις εχω στ συρταρι κ καθονται...υπαρχει περιπτωση να δουλεψουν ξεχωριστα η μια σαν κεραια wifi??? να πιανω απο τ κατω διαμερισμα(φοιτητης πλεον) με τ κεραια το wifi απο πανω??? η θα χρειαστει να δουλεψουν κ οι 2 μαζι???

Δημοσ.

Μπορούν να δουλέψουν και αυτόνομα. Ανάλογα που θα μπει, θέλει και άλλη κατάσταση λειτουργίας:

  1.  Αν το κύριο router είναι πάνω και την βάλεις πάνω, θα παίξει ως απλό ΑΡ. Θα κοιτά προς τα κάτω, εκεί που θέλεις να φθάνει το σήμα της.
  2.  Αν το κύριο router είναι πάνω και την βάλεις κάτω, θα παίξει ως Station (Client). Θα κοιτά προς τα πάνω, εκεί απ' όπου θα λαμβάνει το σήμα.
  3.  Απλά πρέπει να κάνεις δοκιμή σε ποια από τις 2 περιπτώσεις παίζει καλύτερα.
Δημοσ.

το κυριο ρουτερ ειναι πανω κ η κεραια θα ειναι κατω..πως μπορω να το κανω γιατι στα λινκ τα βιντεακια που εβαλες ειναι και τα 2 για aplo AP

Δημοσ.

Και φυσικά δεν πρόκειται να δει κάποια συχνότητα, αφού το Nanostation που έχεις λειτουργεί μόνο στη μπάντα των 5GHz ενώ το router που έχεις και θέλεις να συνδεθείς σε αυτή των 2,4GHz.

Δημοσ.

Οι 2 μπάντες είναι ασύμβατες μεταξύ τους. Το Nano5 βλέπει μόνο SSID που εκπέμπουν στη δική του μπάντα και το ίδιο γίνεται με τις συσκευές στους 2,4GHz.

Λύση θα είναι είτε να έχεις ένα modem/router (ή ένα σκέτο router) που να λειτουργεί και στις 2 ή να πάρεις ένα ΑΡ στους 5GHz και να το βάλεις πάνω, στο οποίο θα συνδέεται το Nano.

Δημοσ.

Έχω 2 τέτοιες κεραίες...αν συνδέσω την μια στ ρούτερ στο πάνω διαμέρισμα κ την άλλη κεραια στ λάπτοπ κάτω θα καταφέρω τίποτα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...