Des_Des Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 54 λεπτά πριν, mphxths είπε Στην ουσια αυτο που ρωτας ειναι intel 620 ή nvidia gt730...εεεε πηγαινε στην nvidia...στους κουτσους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος. Η nvidia gt730 θα μπορεί να παιξει gta iv far cry lol?
mphxths Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 44 λεπτά πριν, Des_Des είπε Η nvidia gt730 θα μπορεί να παιξει gta iv far cry lol? Δεν νομιζω τακη Το gaming στις μερες μας θελει φραγκα..και μιλαμε για σωστο gaming..οχι τα βαζω ολα στο low και λεω οτι ευχαριστιεμαι παιχνιδι....
Des_Des Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, mphxths είπε Δεν νομιζω τακη Το gaming στις μερες μας θελει φραγκα..και μιλαμε για σωστο gaming..οχι τα βαζω ολα στο low και λεω οτι ευχαριστιεμαι παιχνιδι.... Και πια παιχνιδια θα παιζει καλά?
mphxths Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Des_Des είπε Και πια παιχνιδια θα παιζει καλά? Δεν εχω ιδεα...παντως η καρτα γραφικων αποδιδει καλυτερα οταν συνοδευεται απο καλο επεξεργαστη/ραμ... ο τυπος εδω παντως παιζει gta v (παιχνιδι του 2013) με ~30fps..με μειωμενες ρυθμισεις στα γραφικα του παιχνιδιου με i5/16gb ram ...κανε τις πραξεις
nikolas_kriti Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Κανενα Lol στα low,κανα cs 1.6,cs go <100fps .Γενικά πολυ lowwwwwww...!! Έκανα την πρόταση μου εγώ αλλά την πέρασες τελείως αδιάφορα.!! Καλή τύχη και κρίμα στό κόπο αυτού που έβγαλε τα λεφτά που θα δώσεις.!!!
Des_Des Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Στις 9/7/2018 στις 8:23 ΜΜ, nikolas_kriti είπε Κανενα Lol στα low,κανα cs 1.6,cs go <100fps .Γενικά πολυ lowwwwwww...!! Έκανα την πρόταση μου εγώ αλλά την πέρασες τελείως αδιάφορα.!! Καλή τύχη και κρίμα στό κόπο αυτού που έβγαλε τα λεφτά που θα δώσεις.!!! Χαχαχαχα.. Τελικά φιλέ μόνος μ θα το στησω αν σε ενδιαφέρει τοσο!! Α και τα λεφτα αγορινα μου δικά μου ειναι αν και αυτο σε νοιάζει!! Εσένα παλι κρίμα τους κοπους καποιου που κάθησε να σ μαθει τροπους.. Τελειωμενη υπόθεση!! If u know what I say!! Και σταματά να το παίζεις ιστορια σε ατομα που δεν ξέρεις!
nikolas_kriti Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Des_Des είπε Χαχαχαχα.. Τελικά φιλέ μόνος μ θα το στησω αν σε ενδιαφέρει τοσο!! Α και τα λεφτα αγορινα μου δικά μου ειναι αν και αυτο σε νοιάζει!! Εσένα παλι κρίμα τους κοπους καποιου που κάθησε να σ μαθει τροπους.. Τελειωμενη υπόθεση!! If u know what I say!! Και σταματά να το παίζεις ιστορια σε ατομα που δεν ξέρεις! Αρχικά,δεν το παίζω ιστορία.Δεύτερον δεν χρησιμοποίησα κανένα κοσμικό επίθετο για να σε χαρακτηρίσω .Τέλος, δεν ειναι οτι με νοιάζει...!Ειναι οτι ζητάς γνώμη για 400 pc,όλοι σου λενε οτι μηχανήματα τύπου vivo,δεν. Κι εσύ μένεις σε αυτή την γνώμη ρωτώντας τι παιχνίδια θα παίζει...Οπότε καταλαβαίνω οτι είτε υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου ή σε καθοδηγεί κάποιος στο τι να αγοράσεις επειδή σε χρηματοδοτεί... Ότι κι αν αποφάσισες,ελπίζω να το ευχαριστηθείς κι άσε εμένα να είμαι τελειωμένη υπόθεση.!!
Des_Des Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Αρχικά,δεν το παίζω ιστορία.Δεύτερον δεν χρησιμοποίησα κανένα κοσμικό επίθετο για να σε χαρακτηρίσω .Τέλος, δεν ειναι οτι με νοιάζει...!Ειναι οτι ζητάς γνώμη για 400 pc,όλοι σου λενε οτι μηχανήματα τύπου vivo,δεν. Κι εσύ μένεις σε αυτή την γνώμη ρωτώντας τι παιχνίδια θα παίζει...Οπότε καταλαβαίνω οτι είτε υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου ή σε καθοδηγεί κάποιος στο τι να αγοράσεις επειδή σε χρηματοδοτεί... Ότι κι αν αποφάσισες,ελπίζω να το ευχαριστηθείς κι άσε εμένα να είμαι τελειωμένη υπόθεση.!! Μάλιστα.. Μια ακόμη συμβουλή θα σου δώσω... Γενικά άφησε τις υποθέσεις σου και κάνε συζήτηση με τον συνομιλητή σου ησχυα και ωραία! Αν νομίζεις πως κάπου εχει δίκιο απλα εξήγησε του και μην του κανεις επιθεση... Αυτά απο εμένα!! Α επίσης δεν με χρηματοδοτεί κανένας αλλά και έτσι να ήτανε δεν βρισκω λογο για να το σχολιασεις!! 18 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Αρχικά,δεν το παίζω ιστορία.Δεύτερον δεν χρησιμοποίησα κανένα κοσμικό επίθετο για να σε χαρακτηρίσω .Τέλος, δεν ειναι οτι με νοιάζει...!Ειναι οτι ζητάς γνώμη για 400 pc,όλοι σου λενε οτι μηχανήματα τύπου vivo,δεν. Κι εσύ μένεις σε αυτή την γνώμη ρωτώντας τι παιχνίδια θα παίζει...Οπότε καταλαβαίνω οτι είτε υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου ή σε καθοδηγεί κάποιος στο τι να αγοράσεις επειδή σε χρηματοδοτεί... Ότι κι αν αποφάσισες,ελπίζω να το ευχαριστηθείς κι άσε εμένα να είμαι τελειωμένη υπόθεση.!! Μάλιστα.. Μια ακόμη συμβουλή θα σου δώσω... Γενικά άφησε τις υποθέσεις σου και κάνε συζήτηση με τον συνομιλητή σου ησχυα και ωραία! Αν νομίζεις πως κάπου εχει δίκιο απλα εξήγησε του και μην του κανεις επιθεση... Αυτά απο εμένα!! Α επίσης δεν με χρηματοδοτεί κανένας αλλά και έτσι να ήτανε δεν βρισκω λογο για να το σχολιασεις!! 2
Comic maniak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Αρχικά,δεν το παίζω ιστορία.Δεύτερον δεν χρησιμοποίησα κανένα κοσμικό επίθετο για να σε χαρακτηρίσω .Τέλος, δεν ειναι οτι με νοιάζει...!Ειναι οτι ζητάς γνώμη για 400 pc,όλοι σου λενε οτι μηχανήματα τύπου vivo,δεν. Κι εσύ μένεις σε αυτή την γνώμη ρωτώντας τι παιχνίδια θα παίζει...Οπότε καταλαβαίνω οτι είτε υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου ή σε καθοδηγεί κάποιος στο τι να αγοράσεις επειδή σε χρηματοδοτεί... Ότι κι αν αποφάσισες,ελπίζω να το ευχαριστηθείς κι άσε εμένα να είμαι τελειωμένη υπόθεση.!! Το εχετε παρατραβηξει μερικοι εδω μεσα. Ναι και βεβαια τον χρηματοδοτει καποιος. Του εχω δωσει εγω 5000€ για να διαλεξει pc που εγω θελω για λογους διαφημισης.
nikolas_kriti Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Το εχετε παρατραβηξει μερικοι εδω μεσα. Ναι και βεβαια τον χρηματοδοτει καποιος. Του εχω δωσει εγω 5000€ για να διαλεξει pc που εγω θελω για λογους διαφημισης. Συγχαρητήρια!!!! Εσύ που μπήκες απλά στο θέμα για να σχολιάσεις τα θαυμαστικά μου!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!
Comic maniak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Συγχαρητήρια!!!! Εσύ που μπήκες απλά στο θέμα για να σχολιάσεις τα θαυμαστικά μου!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!! Ευχαριστω πολυ φιλτατε. 1
rayven18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Απορώ γιατί δεν υπάρχει ένας moderator να κλειδώνει αυτά τα post όταν αρχίζει και γίνετε shitpost απο τον κάθε πικραμένο. Εαν θέλετε να φανείτε χρήσιμη δώστε βοήθεια στον OP αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να σπαμαρετε
geodevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν πήρες ακόμη, προσωπική μου άποψη είναι μην πας σε refurbished αφού θες το gaming έστω και ελαφρύ. στήσε ένα σύστημα με ryzen 2200g ή 2400g, με κάποιες παραχωρήσεις μπορείς να φτιάξεις ένα αξιόλογο με 350-400 ευρώ περίπου. όπου θα μπορείς να το αναβαθμίσεις και κάπως αργότερα 1
Des_Des Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 12:51 ΜΜ, geodevil είπε Αν δεν πήρες ακόμη, προσωπική μου άποψη είναι μην πας σε refurbished αφού θες το gaming έστω και ελαφρύ. στήσε ένα σύστημα με ryzen 2200g ή 2400g, με κάποιες παραχωρήσεις μπορείς να φτιάξεις ένα αξιόλογο με 350-400 ευρώ περίπου. όπου θα μπορείς να το αναβαθμίσεις και κάπως αργότερα Να σαι καλα για την απάντηση φιλέ αλλά τελικα κατεληξα σε ενα gaming φυσικά οχι refurbished laptop.. Γενικά απο οτι ειδες όταν έγραψα το θέμα δεν ειχα και πολυ ιδεα στους υπολογιστες και γνκ.. Αλλα οχι οτι τρ έγινα ειδικός.. Ίσως ήταν κλτρ να φτιαξω μόνος ενα πσ αλλά αυτήν την περίοδο εχω αλλά θέματα π τρέχουν και ελ δν εχω καθόλου χρονο να ασχοληθω.. Σε ευχαριστώ και παλι για την απάντηση! 1
geodevil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Des_Des είπε Να σαι καλα για την απάντηση φιλέ αλλά τελικα κατεληξα σε ενα gaming φυσικά οχι refurbished laptop.. Γενικά απο οτι ειδες όταν έγραψα το θέμα δεν ειχα και πολυ ιδεα στους υπολογιστες και γνκ.. Αλλα οχι οτι τρ έγινα ειδικός.. Ίσως ήταν κλτρ να φτιαξω μόνος ενα πσ αλλά αυτήν την περίοδο εχω αλλά θέματα π τρέχουν και ελ δν εχω καθόλου χρονο να ασχοληθω.. Σε ευχαριστώ και παλι για την απάντηση! Όταν είπα να φτιάξεις δεν εννοώ να το χτίσεις εσύ ο ίδιος, απλά αν διαλέξεις τα κομμάτια (από το ίδιο μαγαζί), συνήθως στο συναρμολογούν δωρεάν.. αυτό που κερδίζεις είναι ότι στα έτοιμα κατά 99.9% κάπου σε ρίχνουν (είτε τροφοδοτικό, είτε κάρτα γραφικών).. Τεσπα, μεγειά το νέο σου laptop (συμβουλή: πάρε σίγουρα βάση με ανεμιστηρα για όταν παίζεις) Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από geodevil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα