Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε

Όντως τώρα..Απο το 2000 εδώ,κι προτείνεις έτοιμο σύστημα???  600 ευρώ??

Που άμα το φτιάξει κομμάτι-κομμάτι,θα του πάει 200 ευρώ κάτω κι με πιο ποιοτικά πράματα..!!Γενικά αποφεύγω να σχολιάζω..Αλλά ήμαρτον!

Καλοί στις εξυπνάδες και στις μαντινάδες αλλά αν αντί να κοίταγες πότε γράφτηκα στο insomnia έμπαινες στον κόπο να δείς από τί αποτελείτε το κουτί που τού πρότεινα δεν θα σχολίαζες.

Για να μην κουραστείς να ψάξεις.
-Gigabyte A320M-S2H
-Ryzen 3 2200G
-8GB DDR4
-120GB SSD
-Western Digital Blue 1TB
-CoolerMaster MasterBox 3 Lite
-Coolermaster Elite V3 230V 500W
-Windows 10 Home 64bit

Πρότεινε εσύ με ισάριθμα  και ποιό «ποιοτικά» υλικά και μέχρι 400 ευρώ να σε δούμε.
Όντως, ήμαρτον.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dpolal είπε

Καλοί στις εξυπνάδες και στις μαντινάδες αλλά αν αντί να κοίταγες πότε γράφτηκα στο insomnia έμπαινες στον κόπο να δείς από τί αποτελείτε το κουτί που τού πρότεινα δεν θα σχολίαζες.

Για να μην κουραστείς να ψάξεις.
-Gigabyte A320M-S2H
-Ryzen 3 2200G
-8GB DDR4
-120GB SSD
-Western Digital Blue 1TB
-CoolerMaster MasterBox 3 Lite
-Coolermaster Elite V3 230V 500W
-Windows 10 Home 64bit

Πρότεινε εσύ με ισάριθμα  και ποιό «ποιοτικά» υλικά και μέχρι 400 ευρώ να σε δούμε.
Όντως, ήμαρτον.

https://www.skroutz.gr/s/7407415/G-Skill-RipjawsV-8GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-8GVK.html?from=favorites_popup

https://www.skroutz.gr/s/11277007/Gigabyte-AB350-Gaming-3-rev-1-0.html?from=favorites_popup

https://www.skroutz.gr/s/13976179/Corsair-VS-Series-VS450-White.html?from=favorites_popup

https://www.skroutz.gr/s/12232137/Cougar-MX330-X.html?from=favorites_popup

https://www.skroutz.gr/s/14023216/AMD-Ryzen-3-2200G-Box.html?from=favorites_popup

https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html

Γύρω στα 410+Windows απο το Ebay(10e) ..!420.! Κι ένα σκαλί πάνω ,λόγω ραμ+λόγω μητρικής+ssd.Τις "εξυπνάδες" κι τις μαντινάδες όταν τις λέμε,έχουμε λόγο κι τις λέμε.!!!

Δημοσ.

Μα ναί φυσικά.
410 ευρώ πέρνωντας τις απόλυτα φθηνότερες τιμές από 6 διαφορετικά μαγαζιά του skroutz με τα περισσότερα μόνο κατόπιν παραγγελίας και βλέπουμε.

Ομολογώ ότι με τάπωσες σύντεκνε.
Πάω να κρυφτώ τώρα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dpolal είπε

Μα ναί φυσικά.
410 ευρώ πέρνωντας τις απόλυτα φθηνότερες τιμές από 6 διαφορετικά μαγαζιά του skroutz με τα περισσότερα μόνο κατόπιν παραγγελίας και βλέπουμε.

Ομολογώ ότι με τάπωσες σύντεκνε.
Πάω να κρυφτώ τώρα.

Καλό είναι να ξέρουμε να παραδεχόμαστε τα λάθη μας κι να δεχόμαστε διορθώσεις.!!!Βλέπεις οτι το παλικάρι ειναι άπειρο,καλύτερο θα ήταν απλά να τον κατευθύνεις στο σωστό Θέμα,ωστέ να ξεκινήσει νέα δημοσιευση.!Κι όχι να βιαστείς να του προτείνεις την έτοιμη λύση!

Μονο στις μνήμες πρόσθεσε ενα +10 να τις βρεις ετοιμοπαράδοτες +5 ευρώ μεταφορικά!! Τα άλλα όλα διαθέσιμα σε μαγαζιά στην Αθήνα!! Για να σε διευκολύνω τα πήρα για ένα φίλο πριν κανα μήνα.!!Κι τώρα θα φτιάξω με Ryzen 5 2400G για μένα.! Ξέρω πόσο κοστίζει το μηχανημα!!! με 600 ευρώ πάμε σε άλλο ευρος τιμής κι κατηγορίας Pc.!!

Όλα εντελώς φιλικά κι καλοπροαίρετα.!

Δημοσ.

To παλικάρι από την αρχή του νήματος φαίνεται ότι ζορίζεται οικονομικά κ προσπαθεί να στήσει gaming pc από refurbish.

Από τη στιγμή λοιπόν που είπε για Κωτσόβολο είτε κοιτάει για κάνα clearance είτε για να βάλει δόσεις.
Αν είναι να το πάρει αναγκαστικά από εκεί τότε από το Asus VivoBook που ρώτησε του πρότεινα κάτι πολύ καλύτερο.
Δεν είπα ότι είναι ΤΟ καλύτερο.

Μάλιστα, παρόμοιο μηχάνημα που του πρότεινα (με GTX1050 επάνω) το πήρε φίλος για τον γιό του πριν από καμμιά εβδομάδα αναγκαστικά όμως επειδή ήθελε να βάλει δόσεις, το είχα ήδη ψάξει για αυτόν οπότε ήταν ίδια περίπτωση.
Φιλικά κ εγώ. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dpolal είπε

To παλικάρι από την αρχή του νήματος φαίνεται ότι ζορίζεται οικονομικά κ προσπαθεί να στήσει gaming pc από refurbish.

Από τη στιγμή λοιπόν που είπε για Κωτσόβολο είτε κοιτάει για κάνα clearance είτε για να βάλει δόσεις.
Αν είναι να το πάρει αναγκαστικά από εκεί τότε από το Asus VivoBook που ρώτησε του πρότεινα κάτι πολύ καλύτερο.

Μάλιστα, παρόμοιο μηχάνημα που του πρότεινα (με GTX1050 επάνω) το πήρε φίλος για τον γιό του πριν από καμμιά εβδομάδα αναγκαστικά όμως επειδή ήθελε να βάλει δόσεις, το είχα ήδη ψάξει για αυτόν οπότε ήταν ίδια περίπτωση.

Υπάρχουν κι αλλά μαγαζιά που κάνουν δόσεις ! Κι θα μπορούσε να στήσει κι ο φίλος σου ένα μόνος του ! Αν ήξερες να ψάχνεις κι αν δεχόσουν διορθώσεις ! Είσαι λάθος! Δεν γίνεται να προτείνεις ένα μηχάνημα υπερτιμημένο κατά 200 ευρώ ! Απλα κι μόνο για να βάλει δόσεις !! Ομοίως κι για τον φίλο σου ! Θα πήρε μηχάνημα 700 ευρώ ! Ενώ η αξία τ είναι 500! Κι με δόσεις από το eshop θα πήγαινε 600!!Απλη λογική!! Απλά θέλει ψάξιμο κι όχι πάρε ένα έτοιμο!!

Ωραιες οι ειρωνείες σου !!! Αλλά αρκετά διαλύσαμε το θεματάκι του παιδιού!! 

Απλά επειδή μου αρέσει να τεκμηριώνω αυτά που λέω.!!! Κι μπορεί να πέσει κάτω απο τα 400 εάν βάλω μνήμες κι μητρική,όπως αυτές π πρότεινες!

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από nikolas_kriti
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dpolal είπε

Κοιτα εμενα δεν με πείραζαν τα λεφτα τοσο  αλλά το προηγουμενο gaming λαπτοπ μου (Sony vaio)  χαλασε τωρα ξαφνικά και επειδή μου φντ πολυ δύσκολο να ειναι κάποιος χωρίς υπολογιστη έτσι και εγώ σαν άπειρος οτι  βρήκα νόμιζα θα κανει σε χαμηλες τιμες... Δεν ηταν και στο πρόγραμμα να πάρω υπολογιστη γτ όπως ανεφερα χαλασε το λαπτοπ απότομα και όντως τοτε δεν ειχα λεφτα.. Αν ειναι θα μαζεψω αλλά λιγο για να πάρω κατι σαν αυτο π μ προτείνες... Αλλά είσαι κάθετος? Οτι δεν θα κανει για παιχνιδια εκείνος? Ουτε για κάνα lol?

6 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Υπάρχουν κι αλλά μαγαζιά που κάνουν δόσεις ! Κι θα μπορούσε να στήσει κι ο φίλος σου ένα μόνος του ! Αν ήξερες να ψάχνεις κι αν δεχόσουν διορθώσεις ! Είσαι λάθος! Δεν γίνεται να προτείνεις ένα μηχάνημα υπερτιμημένο κατά 200 ευρώ ! Απλα κι μόνο για να βάλει δόσεις !! Ομοίως κι για τον φίλο σου ! Θα πήρε μηχάνημα 700 ευρώ ! Ενώ η αξία τ είναι 500! Κι με δόσεις από το eshop θα πήγαινε 600!!Απλη λογική!! Απλά θέλει ψάξιμο κι όχι πάρε ένα έτοιμο!!

Ωραιες οι ειρωνείες σου !!! Αλλά αρκετά διαλύσαμε το θεματάκι του παιδιού!! 

Απλά επειδή μου αρέσει να τεκμηριώνω αυτά που λέω.!!! Κι μπορεί να πέσει κάτω απο τα 400 εάν βάλω μνήμες κι μητρική,όπως αυτές π πρότεινες!

Χωρίς τίτλο.png

Εσενα φιλέ μ ποια ειναι η άποψη σου για το λαπτοπ απο τον κωτσοβολο? Επίσης ένταξη εδω είμαστε για να δίνουμε συμβουλες σε καποιον που χρειαζετε δεν ειναι αναγκη να τσακωνεστε! Η συμβουλές που δέχομαι δεν σημαίνει οτι θα ειναι και η τελική μου απόφαση!! Πάντως σε ευχαριστώ πολυ που ασχολήθηκες !! 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Des_Des είπε

Κοιτα εμενα δεν με πείραζαν τα λεφτα τοσο  αλλά το προηγουμενο gaming λαπτοπ μου (Sony vaio)  χαλασε τωρα ξαφνικά και επειδή μου φντ πολυ δύσκολο να ειναι κάποιος χωρίς υπολογιστη έτσι και εγώ σαν άπειρος οτι  βρήκα νόμιζα θα κανει σε χαμηλες τιμες... Δεν ηταν και στο πρόγραμμα να πάρω υπολογιστη γτ όπως ανεφερα χαλασε το λαπτοπ απότομα και όντως τοτε δεν ειχα λεφτα.. Αν ειναι θα μαζεψω αλλά λιγο για να πάρω κατι σαν αυτο π μ προτείνες... Αλλά είσαι κάθετος? Οτι δεν θα κανει για παιχνιδια εκείνος? Ουτε για κάνα lol?

Εσενα φιλέ μ ποια ειναι η άποψη σου για το λαπτοπ απο τον κωτσοβολο? Επίσης ένταξη εδω είμαστε για να δίνουμε συμβουλες σε καποιον που χρειαζετε δεν ειναι αναγκη να τσακωνεστε! Η συμβουλές που δέχομαι δεν σημαίνει οτι θα ειναι και η τελική μου απόφαση!! Πάντως σε ευχαριστώ πολυ που ασχολήθηκες !! 

Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις τι σου χρειάζεται κι τι μπορείς οικονομικά να αγοράσεις !! Αν απαντήσεις σε αυτά θα σου πω την πρόταση μ!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Η συμβουλή μου είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις τι σου χρειάζεται κι τι μπορείς οικονομικά να αγοράσεις !! Αν απαντήσεις σε αυτά θα σου πω την πρόταση μ!

Ενας υπολογιστη  στα 400€ για απλό gaming θελω.. Πιστεύεις οτι αυτός θα μπορεί να ανταπεξελθει?  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Des_Des είπε

Ενας υπολογιστη  στα 400€ για απλό gaming θελω.. Πιστεύεις οτι αυτός θα μπορεί να ανταπεξελθει?  

Ναιιιι!!! Η πρόταση μου είναι ότι πιο value αυτή την περίοδο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Des_Des

Σε περιπτωση που κοιταξεις να παρεις φορητο (οποιου ειδους) για να παιζεις λολ σκεψου τα εξης.

1.Το λολ δεν αποτελει "ελαφρυ gaming" .Μπορει να μην ειναι ραλακι ή call of duty και τα συναφη..αλλα θελει "δυναμη".Εχω παιξει απειρες ωρες λολ σε φορητο και δεν ειναι απλη υποθεση.

2.Το λολ σε intel καρτες γραφικων (σε φορητα) σερνεται.Δεν τραβαει . Intel 4400/4500 κλπ τις ξεχνας.Παιζει καπως αξιοπρεπως σε intel 620/630.Και παλι μιλαμε για οριακες καταστασεις.

3.Αν θες σοβαρο gaming σε φορητο θα ανεβεις σε κοστος (800-900 και πανω) που εχουν καρτες 1050/1060 κλπ...οτιδηποτε χαμηλοτερο θαναι σπαταλη χρηματων.

Αλλιως πας σε συνθεση σταθερου Η/Υ που σιγουρα θα βγει πολυ πιο φτηνα απο ενα ακριβο gaming laptop.Ολα ειναι θεμα τι αναζητας και τι μπατζετ εχεις.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε

Ναιιιι!!! Η πρόταση μου είναι ότι πιο value αυτή την περίοδο !

Για αρχη σταματα σε παρακαλω να βαζεις θαυμαστικα παντου γιατι ειναι σαν να φωναζεις.

Θα συμφωνησω με αυτα που λεει ο @dpolal

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Comic maniak είπε

Για αρχη σταματα σε παρακαλω να βαζεις θαυμαστικα παντου γιατι ειναι σαν να φωναζεις.

Θα συμφωνησω με αυτα που λεει ο @dpolal

Χαχαχααχχαχα!!! Δεν φωνάζω.

Να πάρει το έτοιμο από Κωτσόβολο ;;

Επεξ/σία από nikolas_kriti
Δημοσ.
Στις 6/7/2018 στις 4:45 ΜΜ, mphxths είπε

@Des_Des

Σε περιπτωση που κοιταξεις να παρεις φορητο (οποιου ειδους) για να παιζεις λολ σκεψου τα εξης.

1.Το λολ δεν αποτελει "ελαφρυ gaming" .Μπορει να μην ειναι ραλακι ή call of duty και τα συναφη..αλλα θελει "δυναμη".Εχω παιξει απειρες ωρες λολ σε φορητο και δεν ειναι απλη υποθεση.

2.Το λολ σε intel καρτες γραφικων (σε φορητα) σερνεται.Δεν τραβαει . Intel 4400/4500 κλπ τις ξεχνας.Παιζει καπως αξιοπρεπως σε intel 620/630.Και παλι μιλαμε για οριακες καταστασεις.

3.Αν θες σοβαρο gaming σε φορητο θα ανεβεις σε κοστος (800-900 και πανω) που εχουν καρτες 1050/1060 κλπ...οτιδηποτε χαμηλοτερο θαναι σπαταλη χρηματων.

Αλλιως πας σε συνθεση σταθερου Η/Υ που σιγουρα θα βγει πολυ πιο φτηνα απο ενα ακριβο gaming laptop.Ολα ειναι θεμα τι αναζητας και τι μπατζετ εχεις.

Μαλιστα.. Τωρα με τις εκπτωσεις ειμαι αναμεσα σε αυτό το vivobook π ανεφερα πιο πανω και με αυτο quest play i3/4gb/120gb/gt730 w10 desktop pc..εσύ πιο μου προτείνει απο αυτα τα δυο για πιο καλύτερο?? 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Des_Des είπε

Μαλιστα.. Τωρα με τις εκπτωσεις ειμαι αναμεσα σε αυτό το vivobook π ανεφερα πιο πανω και με αυτο quest play i3/4gb/120gb/gt730 w10 desktop pc..εσύ πιο μου προτείνει απο αυτα τα δυο για πιο καλύτερο?? 

Στην ουσια αυτο που ρωτας ειναι intel 620 ή nvidia gt730...εεεε πηγαινε στην nvidia...στους κουτσους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...