bill27 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλησπερα,θα αγορασω αυτον τον δισκο για να τον βαλω στο λαπτοπ μου στο τελος της εβδομαδας https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120 και θα ηθελα να ρωτησω πως γινετε η μεταφορα απο hdd σε ssd. Ο δισκος που εχει το λαπτοπ ειναι 250 γιγα ενω αυτος που θα παρω ειναι 120 γιγα,γινετε?? η θα χρειαστει φορματ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 42 λεπτά πριν, bill27 είπε Καλησπερα,θα αγορασω αυτον τον δισκο για να τον βαλω στο λαπτοπ μου στο τελος της εβδομαδας https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-pbu120gs25ssdr-burst-120gb-25-sata-3-p-PER.323120 και θα ηθελα να ρωτησω πως γινετε η μεταφορα απο hdd σε ssd. Ο δισκος που εχει το λαπτοπ ειναι 250 γιγα ενω αυτος που θα παρω ειναι 120 γιγα,γινετε?? η θα χρειαστει φορματ?? Θα πρέπει να το "φτιάξεις" εξ αρχής ή θα πας για έναν μεγαλύτερο χώρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techartware Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Γίνεται πχ με Acronis True Image, φυσικά ο υπάρχον δίσκος θα πρέπει να είναι γεμάτος λιγότερο από 120 gb, και ιδανικά να μην γεμίσεις τον ssd για να μην πέσει η απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, techartware είπε Γίνεται πχ με Acronis True Image, φυσικά ο υπάρχον δίσκος θα πρέπει να είναι γεμάτος λιγότερο από 120 gb, και ιδανικά να μην γεμίσεις τον ssd για να μην πέσει η απόδοση. Έχεις δοκιμάσει να κλωνοποιήσεις δίσκο μεγαλύτερο σε μικρότερης χωρητικότητας ακόμα και αν δεν έχει καταληφθεί ο χώρος που να ξεπερνά τον όγκο νέου δίσκου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techartware Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ναι, δεν θυμάμαι αν είχα επιλέξει clone ή αν απλά είχα πάρει backup ένα image πχ σε έναν εξωτερικό δίσκο και μετά να το έκανα restore, σίγουρα όμως γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, techartware είπε Ναι, δεν θυμάμαι αν είχα επιλέξει clone ή αν απλά είχα πάρει backup ένα image πχ σε έναν εξωτερικό δίσκο και μετά να το έκανα restore, σίγουρα όμως γίνεται. Έχω αντίθετη άποψη πάντως, αλλά αν το έχεις κάνει πάω πάσο... Θεωρώ πως όταν ο όγκος είναι διαφορετικός δεν είναι εφικτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, kormos είπε Έχω αντίθετη άποψη πάντως, αλλά αν το έχεις κάνει πάω πάσο... Θεωρώ πως όταν ο όγκος είναι διαφορετικός δεν είναι εφικτό... 1ος δίσκος 240gb. Όγκος δεδομένων μικρότερο του 100gb 2ος δίσκος 120gb Η κλωνοποίηση του 1ου στον 2ο γίνεται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε 1ος δίσκος 240gb. Όγκος δεδομένων μικρότερο του 100gb 2ος δίσκος 120gb Η κλωνοποίηση του 1ου στον 2ο γίνεται κανονικά. Με ποιά εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Οποιαδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Οποιαδήποτε. Με Acronis που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει, γι αυτό ρωτάω αν το έχεις κάνει με κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 26 λεπτά πριν, kormos είπε Με Acronis που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει, γι αυτό ρωτάω αν το έχεις κάνει με κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. To Macrium Reflect μ εχει βολεψει προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, kormos είπε Με Acronis που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει, γι αυτό ρωτάω αν το έχεις κάνει με κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Με όλες το κάνει. Αν δεν κάνω λάθος τα software clone χρειάζονται να έχεις περιθώριο και αν τα data είναι οριακά στο όριο τότε ναι δεν θα το κάνει. Για να το κάνει πρέπει τα data να έχουν ακόμα πιο μικρότερο μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, gazp είπε To Macrium Reflect μ εχει βολεψει προσωπικα. Ευχαριστώ! 56 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Με όλες το κάνει. Αν δεν κάνω λάθος τα software clone χρειάζονται να έχεις περιθώριο και αν τα data είναι οριακά στο όριο τότε ναι δεν θα το κάνει. Για να το κάνει πρέπει τα data να έχουν ακόμα πιο μικρότερο μέγεθος. Θα το ξαναδώ, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 To κάνει και το acronis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Παιδια να ρωτησω κατι τελευταιο,βρηκα και σε παλιοτερα threads πως κανουμε μεταφορα απο hdd σε ssd με acronis και ολα οκ. To laptop που εχω ειναι το Lenovo G560,τι ρυθμισεις χρειαζεται να κανω στο bios για να μην εχω θεμα με τον ssd και να πιανω τις μεγιστες ταχυτητες??Επισης τι αλλες ρυθμισεις χρειαζονται εκτος απο το να απενεργοποιησω την ανασυγκροτηση? To laptop ειναι αυτο αλλα με i3 380m http://www.notebookreview.com/notebookreview/lenovo-g560-review/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα