RTW4ever Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στις 24/6/2018 στις 7:56 ΜΜ, korakios είπε Αν οδηγεί με κάποιο τρόπο στη μείωση των διαφημίσεων (έχει γίνει αηδία το θέμα), καλώς . Ποιες διαφημίσεις; 😋
korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στις 24/6/2018 στις 10:18 ΜΜ, noc είπε uBlock Origin και τις ξεχνάς μια και καλή Εννοείται σε desktop είναι το πρώτο addon που θα βάλει κάποιος. Σε mobile όμως που σπρώχνουν τη φάση στην εφαρμογή (σε iOS πχ δε μπορείς να κάνεις καν maximize το βίντεο) ευχαριστήθηκα 1 διαφήμιση τουλάχιστον ανα βίντεο απο playlist. 8 ώρες πριν, lenovo2014 είπε δεν νομίζω να συμφέρει να βγάζει κάποιος από Ελλάδα χρήματα από το YouTube για τον λόγο ότι απλά θα πληρώσει εφορία το 80% άρα λοιπόν θα δουλεύετε για να πληρώνεται την εφορία ... Δε θα σου πάρει τίποτα η εφορία αφού δε θα τα δηλώσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, korakios είπε Εννοείται σε desktop είναι το πρώτο addon που θα βάλει κάποιος. Σε mobile όμως που σπρώχνουν τη φάση στην εφαρμογή (σε iOS πχ δε μπορείς να κάνεις καν maximize το βίντεο) ευχαριστήθηκα 1 διαφήμιση τουλάχιστον ανα βίντεο απο playlist. Δε θα σου πάρει τίποτα η εφορία αφού δε θα τα δηλώσεις. είσαι γελασμενος φίλε μου λυπάμαι που στο λέω αλλά όλες οι πληρωμές της Google assistance και όχι μόνο περνάνε από τράπεζες και εφορίες , για αυτό αν κάποτε σου χτυπάει και είναι κανένα ραβασάκι μην απορήσεις.... το ότι λέτε κάτι χωρίς να έχετε ψάξει το θέμα και βγαίνουν προς τα έξω αυτά , το μόνο που καταφέρνετε είναι να διχάζεται τον κόσμο και της σκέψεις . αν εσύ έμεινες κύριε φοροφυγα στο δεν τα δηλώσεις είναι επίσης ένα αλλά σημάδι σε τι κοινωνία είμαστε . με λίγα λόγια ο κλέψας του κλεψαντας ...για αυτό πάμε μπροστά και θα πάμε και παρακάτω.
korakios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, lenovo2014 είπε είσαι γελασμενος φίλε μου λυπάμαι που στο λέω αλλά όλες οι πληρωμές της Google assistance και όχι μόνο περνάνε από τράπεζες και εφορίες , για αυτό αν κάποτε σου χτυπάει και είναι κανένα ραβασάκι μην απορήσεις.... το ότι λέτε κάτι χωρίς να έχετε ψάξει το θέμα και βγαίνουν προς τα έξω αυτά , το μόνο που καταφέρνετε είναι να διχάζεται τον κόσμο και της σκέψεις . αν εσύ έμεινες κύριε φοροφυγα στο δεν τα δηλώσεις είναι επίσης ένα αλλά σημάδι σε τι κοινωνία είμαστε . με λίγα λόγια ο κλέψας του κλεψαντας ...για αυτό πάμε μπροστά και θα πάμε και παρακάτω. Για όποιον το ψάχνει σοβαρά ,ας βρει έναν λογιστή που να έχει γνώσεις στο θέμα . Ειδικά σε περίπτωση που κάποιος είναι άνεργος ή έχει πολύ χαμηλό εισόδημα ( όχι εταιρία , ούτε παροχή υπηρεσιών ) γενικά επιβάλλεται . Δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου και δεν έχει νόημα ούτε η αποψή μου αλλά ούτε και η δικιά σου παρά μόνο κάποιου ειδικού . Τα περί κλέφτης κτλ κράτα τα για τους φίλους σου , εγώ δεν είμαι φίλος σου .
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Στις 27/6/2018 στις 8:18 ΠΜ, korakios είπε Για όποιον το ψάχνει σοβαρά ,ας βρει έναν λογιστή που να έχει γνώσεις στο θέμα . Ειδικά σε περίπτωση που κάποιος είναι άνεργος ή έχει πολύ χαμηλό εισόδημα ( όχι εταιρία , ούτε παροχή υπηρεσιών ) γενικά επιβάλλεται . Δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου και δεν έχει νόημα ούτε η αποψή μου αλλά ούτε και η δικιά σου παρά μόνο κάποιου ειδικού . Τα περί κλέφτης κτλ κράτα τα για τους φίλους σου , εγώ δεν είμαι φίλος σου . η αλήθεια πονάει και δεν χρειάζεται κανένα ειδικό γιατί πολύ απλά ειδικός μου τα είπε γατάκι
korakios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, lenovo2014 είπε η αλήθεια πονάει και δεν χρειάζεται κανένα ειδικό γιατί πολύ απλά ειδικός μου τα είπε γατάκι Ευλογημένη η δυνατότητα αγνόησης στο insomnia για τις μελλοντικές σου τεκμηριωμένες ,πλήρως κατατοπιστικές απόψεις . Μου την είπες ρε συ, ρόμπα έγινα , τρέχω να κρυφτώ ..... Οι υπόλοιποι καταλαβαίνετε γιατί όντως χρειάζεται κάποιος με γνώσεις στο θέμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα