sintalkas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Παιδιά ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με το pc λόγω κακοκαιρίας ,πέρασε κεραυνός στο pc παρόλο που το χε σε πριζά ασφαλείας ,να τι μου γραφεί Χτες είχε κακοκαιρία στην Αθήνα και έριχνε κεραυνούς. Ο υπολογιστής μου έκανε κάτι κόλπα. Ενώ μού φορτώνει κανονικά τα winodos που είχαμε κάνει format. Η οθόνη κάνει σπασίματα σαν είναι ξεβαμενη σε λουρίδες και μόλις φορτώνει το σήμα των windows. Μετά μου βγάζει μπλέ οθόνη error 000333χ κτλ. Σπασίματα κάνει και στο ξεκίνημα όταν δείχνε για λίγο την εικόνα του bios. Τι φταίει ? Κάρτα γραφικών ? χαλασε το pc χθές ο κεραυνός έπεσε πολύ κοντά στην κολώνα δίπλα. Έπρεπε να τον είχα βγάλει από το πολυμπριζο. Άστα να πάνε ! Στο safe mode μπαίνει κανονικά. Αλλά με την μικρότερη ανάλυση. Και με σπασίματα στην οθόνη πάλι να αναφερώ πως του είπα να ξαναπεράσει τους drivers της κ γραφικών και να βάλει ,βγάλει την καρτα αλλά χωρίς αποτέλεσμα ,επίσης σε safe mode με δίκτυο ,δεν δουλέύει και πάλι το internet (ενσυρματα)
aetos1988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Θεωρώ απίθανο να μην έπαθε ζημιά το τροφοδοτικό. Εάν έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει ένα άλλο.
sintalkas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 δυστυχώς είναι δύσκολο ,για προτείνετε μεθόδους επίλυσης ,το παιδί δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει κάρτα γραφικών που λογικά έχει θέμα
sattack Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 καηκε η καρτα γραφικων, το λιγοτερο, δεν αποκλειεται να εχει καει και κατι αλλο. (η καρτα δικτυου ειναι επισης πολυ πιθανο να καηκε αν περασε το ρευμα απο την κολωνα και το τηλεφωνικο συρμα). σπασιματα στην εικονα, ακομα και στο BIOS, μπλε οθονες οταν παει να φορτωσει τον driver ενω xωρις driver (safe mode) φορτωνει κανονικα, δειχνουν καμενη καρτα γραφικων. Τα επαθα κι εγω προσφατα. Αλλα οπως ειπα, μπορει και αλλα εξαρτηματα να εχουν καει.
Alexandros_D Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Το πιο πιθανό είναι και η μητρική να του να παρουσιάζει πρόβλημα μιας και λες ότι σε safemode με δίκτυο δεν είχε και πάλι internet το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα