Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε οσοι γνωριζετε απο πρωσοπικη εμπειρια 1ον θα ηθελα να σας πω οτι ειμαι αμεα και μπωρο να φερω μεχρι 2.650 κυβικα χωρις να πληρωσο τελωνιο και η χωρες που κοιταω ειναι η ιταλια και η βουλγαρια και τα αμαξια που με ενδιαφερουν ειναι audi s3 2.0 8P και subaru impreza erx sti my07 η my 09 

τα φωτα σας τι να προσεξω και ποια ειναι η διαδικασια 

ευχαρηστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

τα ξερω τα περι εκτελωνισμου λεω σε αυτες της χωρες για σιτε υπηρεσιες να τα κοιταξεις τα αμαξια για χτυπηματα κτλπ 

Δημοσ.

Εισαι αμεα και θελεις S3 ὴ STI ? Αν πας Βουλγαρια μονος σου και με το που θα σε καταλαβουν οτι εισαι ξενος δεν θα κανεις δουλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ksideras είπε

δεν θα παω μονος μου θα εχω καποιον κοντα μου και τι εννοεις δεν θα κανω δουλεια.. https://www.facebook.com/UsedCarsBulgaria/ αυτον τον εχει ακουστα κανενας??

Αν δεν τον ξερεις εσυ τι σημασια εχει ? Θελουν προσοχη αυτα τα πραγματα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

παιδια συγνωμη διαβαζετε τι γραφω μιλαω για S3 8P και οχι 8L που ειναι μοτντελο 2007 και μετα. και το S3 βγενει dsg για οσους ξερουν. και για τον φιλο πιο πανω που γραφη εισαι αμεα και θα παρεις S3 η STI Που ειναι το κακο σε αυτο? 

Δημοσ.

αγαπητε αν δεν έχεις ιδέα απο αυτοκινητα αστο θα μπλεξεις..  

και απο Ιταλια ή Βουλγαρια.... εδω μπλεκουμε με τους υποτιθεται Γερμανους ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νου σου για τεκμηρια και τα τελη κυκλοφορίας .αφου το αγορασεις θα τα καλυπτεις?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν πληρωνο τελη κυκλοφοριας. μετα απο αυτοκινητα ξερω οχι δεν ειμαι ο εξπερ αλλα σκαμπαζω αν και δεν θελω να γινο κακος αφηστε το μην το κουραζουμε 

σας ευχαρηστω για της απαντησεις

Επεξ/σία από ksideras
Δημοσ.

Ξέρετε για ποιο λόγο έχει βγει αμέα και τον κράζετε; Μπορεί να έχει αναπηρία στο ένα πόδι, δε μπορεί να οδηγήσει ένα αυτόματο από yaris μέχρι ferrari;;; Και στην τελική τι σας κόφτει το τι θα πάρει, μόνο αυτό δε ρώτησε.

Δεν ξέρω από Ιταλία αλλά Βουλγαρία υπάρχουν καλά κομμάτια αλλά παίζει και πολύ σαβούρα. Λόγω χαμηλών μισθών και γενικά λειτουργικών εξόδων, φέρνουν τη σαβούρα της Γερμανίας με 300-400k χλμ ,τα κάνουν ένα γερό restoration και τα πασάρουν με κάτω από 120k χλμ. 

Τώρα αυτά που ψάχνεις είναι πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητα άρα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και πολύ καλό έλεγχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...